На Шуменските язовири

Модератори: bobopeli, sapuna

zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: На Шуменските язовири

Мнение от zorod »

Вчера ходих , един ден помня :D , взеха ми 5 /пет / лева . Ако от тогава има промяна ....
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Аз пък знам че на дибишкия са смъкнали таксата от 15 на 10 лв за 5 не съм чувал но за другия язовир до алуминиевия там със сигурност е 5 лв вече ходим почти всяка седмица миналата извадиха едно шаранче към 7 кг момчетата си го пуснах с кеф обратно пък и риба колкото искаш интересното е че всеки път на различни места удря на единия край може нищо да не бутне на другия край да искараш 30 40 бр.
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Мнение от Miroslav Minchev »

И аз потвърждавам думите на колегата zorod,че таксата на Дибишкия е 5 лева.На мен също ми беше приятно,че се запознахме и ти благодаря за помоща при ваденето на шарковците шараните.
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Fishing_Fan на Драгоево как е положението от към риба?
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

засега много уклей в близост до брега на около 2 метра , на половин метър дълбочина на бял червей,дребен шарко в плиткото с уклея,средни каракуди на разстояние към 7-10 м. и на дълбочина около 3 метра стръв торен и бял.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Колеги ,и аз ще поспамя , но в неделя тръгнах за язовира на Царев брод ,но ме уплаши дъжда и се върнах .Може би сгреших , да се...... :D
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Неделя 16 Май,първо ходихме до Дибичкия,5 лв на човек, шарана и амура по 5 лв/кг,сома по 7 лв/кг,да видим как е хавата,ама тя хавата плачевна там,никой не извади шарко,някой бяха хванали повече слънчаци,други успяваха да се разпишат с някоя червеноперка или каракудка,и оттам се върнахме на Шуменския язовир или Шуменското езеро,такса 5 лв на човек,право на 2 въдици,от рибата шарана и амура по 5 лв,/кг,другата риба е безплатна,наблегнахме основно на плувката,резултата от бял и торен червей е мирни плевелни риби среден размер (каракуда и червеноперка) ,снимки няма.
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

От както изрязоха папура по брега шарана никакъв го няма говоря за Дибишкия,дали не се е ориентирал към опашката на язовира да си хвърля хайвера.Така си мисля понеже когато ходих и си взех 1 от шараните все още не беше си го хвърлил,това е само предположение.Има по големи специалисти от мен и се надявам да изкажат мнение по въпроса.
Miroslav Minchev
новобранец
новобранец

Относно Царев брод казват,че шарана бил тръгнал но колко е вярно не знам
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

не знам дали е от папура или от времето,щом и на шуменския не се обади шарко,а относно на дибичкия шарана,един познат преди 2 седмици беше хванал червеноперки и 1 шаран към 2 кила и си го купи,после ми вика че шарана миришел на тиня,а червеноперките били чисти,което ме навежда че развъдника от където е шарана ,дъното е тинесто.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Момчета на Дибич , аз лично ходих 3 пъти и останах доволен от към червеноперка и някоя и друга каракуда. Последния път обаче постъпиха много гадно.Отивам сутринта и тъкмо хвърлих захранката , управителя пусна работниците да КОСЯТ тръстиката. И разбира се риба и не пипна , не ми върнаха и парите. Следващите дни риба изобщо не е излизала, нормално разбити са и естествените местообитания. Шарана е пресилено казано борбен , виж на езерото НАИСТИНА си е борбен. Всички шарани в Дибич са унгарски (гол шаран).Според мен рибата там все още е силно наплашена и се дава слабо.
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

на 14май бяхме на шуменското езеро, в началото беше тихо, но после излезе силен вятър, ловях на плувка на бял- рибата почти не пипаше. Хванахме само няколко дребни червеноперки.
FCSH - isianty !
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ако искаш да се уговорим един ден да те заведа аз. Пиши ми ако искаш на скайп ivo-24
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

Може.. на 30 има състезание на дибичкия язовир, ако ходиш може да се видим :wink:
FCSH - isianty !
kiko73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiko73 »

Неделя на Драгоево един шаран 3.500 кг. , удари на три царевички без повдигач на косъм .Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”