яз.драгоево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

niklai
новобранец
новобранец

яз.драгоево

Мнение от niklai »

колеги някои има ли инфо за яз.Драгоево Шуменско
прибери боклука преди да си тръгнеш от водоема
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.драгоево

Мнение от Fishing_Fan »

Утре ако не изникне нещо,съм там,иначе миналата седмица съм писал за язовира,можеш да го прочетеш

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 65#p561049
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Така ,да докладвам, ходих вчера и пак същия резултат,наскубах поне 1 кило уклей,братовчеда дърпаше каракуди на бял и торен,дребния шаран си беше напаст,няма помен от едрия шаран.
яaвор
новобранец
новобранец

Мнение от яaвор »

На 3-4 и 5 май бях там застанах до рекичката . към 13 :00 захраних на около 40 м от брега . Не минаха и 20 минути на едната дънна удари сериозно резултата беше изправена кука , а куките са ми сериозни. Та след този удар изкарах 15 шаранчета от 800гр. до 1,5кг . Също така и около 5-6 риби забиха в камъните има страшно много закачки , поне две от закачените риби бяха доста сериозни .На следващия ден 8:00 захраних до 12:00 три кефала и едно шаранче , след обяд един шаран 4 кг. и десет около килограм. На тредия ден рибата нещо не беше активна имах само две шаранчета до обяд а след обят един удар без резултат за разлика от шарана таранката беше супер активна калвеше гол за гол на мача почти без захранка.всичките риби ги хванах на косъм от две или три царевички , захранвах само със варена стара царевица . На мен много ми хареса водоемчето има много и разнообразна риба , шаран , амур , кефал, таранка ,сулка , уклей , за пастървата и сома не съм сигурен но казват че има . Бунгалата и механата са просто супер има всичко необходимо кухня голямо барбекю две огромни маси баня тоалетна и т.н.
нощувката е 10лв и за риболова 10лв, собственика ми каза че през седмицата може да се лови само ако си на бунгало иначе само събота и неделя. Надявам се да съм бил полезен.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги търся прясно инфо за яз.Драгоево,за такси,риба и въобще как е там сега.Благодаря преварително и на слука.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Doncho69 написа:Колеги търся прясно инфо за яз.Драгоево,за такси,риба и въобще как е там сега.Благодаря преварително и на слука.
колега,в събота щях да ходя там но след разговор с единият от собствениците се оказа че вече е ЗАБРАНЕН за тази година.подхранвали дребните шаранчета,но може и да са други причините,като някои колеги които злоупотребяват с дребните шаранчета 50-200гр,с които си пълнят кофите
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”