Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАРАГЬОЗ - 2010
Милене(нали така ти беше името)изви ме ако бъркам малко е крайно да правиш такива генерални изводи за разните марки месини и прочие като се има предвид че за 5-6 дена си хванал 20-30 риби имаше моменти когато толкова се хващаха за 1 ден и пак беше слаб риболов
и да те питам нещо:Ако имаше такива моменти като този
[img
[/quote]
да вадиш по 5-6 риби наведнъж пак ли щеше да си водиш записки(сори но много колеги се смяха на това) коя риба на каква кука е закачена и дали е на бидем от флорокабон или не ИЛИ щеше да БЪРЗАШ да заметнеш отново за да не истървеш пасажа (както правилно е обобщил Фелипемаса тук http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 95#p563095)
ратълкувай и това
как с колегата с който ходя вади риба след риба а сме рамо до рамо и с чепарета които аз правя напълно еднакви и ги разменяме и тои продължава да вади пак ли Ф.К е виновен?

[img

да вадиш по 5-6 риби наведнъж пак ли щеше да си водиш записки(сори но много колеги се смяха на това) коя риба на каква кука е закачена и дали е на бидем от флорокабон или не ИЛИ щеше да БЪРЗАШ да заметнеш отново за да не истървеш пасажа (както правилно е обобщил Фелипемаса тук http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 95#p563095)
ратълкувай и това
как с колегата с който ходя вади риба след риба а сме рамо до рамо и с чепарета които аз правя напълно еднакви и ги разменяме и тои продължава да вади пак ли Ф.К е виновен?

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Факторите са много разбира се за неуспех... Дистанция , кординати, дълбочина , начин на водене , бързо, бавно, нормално,посока , цвят на перушините, ламета, качество на чепарето и незабравяйте има и доза КЪСМЕТ 

- 1000n
- разбира нещата
Да, бе, Митко, точно така ми беше името и все още си е таковаdobria1 написа:Милене(нали така ти беше името)изви ме ако бъркам малко е крайно да правиш такива генерални изводи за разните марки месини и прочие като се има предвид че за 5-6 дена си хванал 20-30 риби имаше моменти когато толкова се хващаха за 1 ден и пак беше слаб риболов
ратълкувай и това
как с колегата с който ходя вади риба след риба а сме рамо до рамо и с чепарета които аз правя напълно еднакви и ги разменяме и тои продължава да вади пак ли Ф.К е виновен?![]()
![]()
![]()
![]()

Първо да кажа, видях го dobria1, човекът наистина е добър рибар, хваща ги рибите!

А сега да отговоря и конкретно на коментара на dobria1 - може и да е крайно да правя такива генерални изводи, но аз НЕ съм казал, че в магазините НЕ се продава и истински флуорокарбон, напротив сигурен съм, че се внасят известни количества за собствена консумация, за свои хора и/или за направа на ХУБАВИ чепарета!

отиде си и тази риба
от 18.00 до 20.30 снощи на зеления фар.10-тина клатещи и още толкова мятащи общо 3 риби и Телевизията дойде(по друг повод де) но и тя не помогна

от 18.00 до 20.30 снощи на зеления фар.10-тина клатещи и още толкова мятащи общо 3 риби и Телевизията дойде(по друг повод де) но и тя не помогна

Сигурно телевизията е дошла да снима филм за теб.
Станал си знаменитост.Остава да почерпиш 

-
- вече хвърля и на тежко
А, по друг повод. Тя точно вас дойде да снима, ама се направихте на много скромни и не извадихте нито една риба по време на репортажа, за да се оплаквате след това и да не дойдем да ви изловим рибатаdobria1 написа:..... и Телевизията дойде(по друг повод де) ......![]()
![]()

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
отеглям си думите от преди 2-3 дена рибата си е вътре НО просто трябва да се търсиииииииииии
доволно за 1-2ч. че и рибите са малко по така

Нямаш настигане ейййййй,не се спря
поздравления за улова 

- 1000n
- разбира нещата
Охо, браво, dobria1!dobria1 написа:отеглям си думите от преди 2-3 дена рибата си е вътре НО просто трябва да се търсиииииииииии

И аз(май като всички останали) се надявах, песимистичното ти мнение за изчезването на карагьоза да е било малко прибързано!

Наслука!

- ro666koto
- научил се да хвърля
Днес за оклоло час и 1/2 хванах това http://kohdop.snimka.bg/fishing/2010.501495 плюс един приличен екземпляр откчил се до брега. Не е зле като за пръв път за чепаре.....
НАСЛУКА
НАСЛУКА
RTM Tempo
- 1000n
- разбира нещата
ro666koto, браво и на тебе за хванатата риба!ro666koto написа:Днес за оклоло час и 1/2 хванах това http://kohdop.snimka.bg/fishing/2010.501495 плюс един приличен екземпляр откчил се до брега. Не е зле като за пръв път за чепаре.....
НАСЛУКА

Наслука на всички!

- ro666koto
- научил се да хвърля
Ами като го разхвърлиш кажи речи на риба по 10-15 мин. сравнително на едно място. Аз бях се засилил за попчета на вълнолома, пък то ко стана ....
RTM Tempo
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да дам малко инфо . Днес в Аспарухово срещу Петрол взимаха кагагьоз , но имаха само по 1 - 3 риби, един видях с повечко. А и вчера са взели доволно . Дано да влези в канала да я мятаме . 

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Никой ли няма инфо от някъде ?