Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна

Модератор: sapuna

Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна

Мнение от svilen_sa6kov »

Колеги от Варна и околните населени места. Пускам тази тема и се на дявам да получа вашата подкрепа. Темата я пускам след като се отчаях тотално от липсата на предлагане на стоката на фирма Видракс в нашия град. Това е според мен най- голямата и мащабна като дейност фирма за търговия с риболовни пренадлежности, която внася и продава най- голям набор от марки и производители. Издразнен съм от това, че точно тези стоки не могат да се намерят във Варна. Имаме двама големи представители на Филстар, а нито един който да продава стойностните неща на Видракс. Това което знам със сигурност, че стоката на Видракс се предлага само от най- малките гаражчета за рибарски стоки, а те естествено зареждат само най-евтиното, което ще се продаде веднага и зареждат само 1/1000 от всичко което Видракс внася. Нима не искате един фирмен магазин на Видракс, в които като влезете ще можете да видите изложено всичко което има в сайта на фирмата - JRC,Tubertini,MICHELL, VEGA,PENN, JAXON -все марки с много фенове,които в момента няма къде да пипнеш и видиш във Варна.
И аз казвам - искаме фирмен магазин на Видракс във Варна.
Призовавам Ви -нека всеки от Вас , които иска такъв магазин да напише тук своето мнение.
Аз съм писал за това на Ганди и той е съглесен с казаното от мен, но мисля, че му трябва малко стимул от наша страна за да направи тази крачка.
Нека си извоюваме един класен магазин и в нашя град.
Моля, колеги - Подкрепете ме.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Javor

Re: Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна

Мнение от Javor »

Попринцип в GoFish може да видиш много неща от Видракс и да поръчаш нещо ако го няма.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Колега знам, че при Стефчо има неща на Видракс, но идеята ми е, че имаме нужда от магазин в който има всичко на Видракс - влизаш, харесваш и си го копуваш, а не харесваш на картинка и поръчваш да ти го доставят - естествено, че няма да дам 200+ лева за макара без да съм я видял и въртял .В Го фиш все пак акцентират върху продажбата на стоките с марка Филстар и Шимано и имат това - онова от нещата внасяни от Видракс като асортимент, все пак Стефан е бизнесмен и предлага това от което печели/ аз съм му клиент и харесвам магазина му/, но идеята е друга.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Чет Май 20, 2010 9:17 am, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
gojco
новобранец
новобранец

Мнение от gojco »

svilen_sa6kov написа: И аз казвам - искаме фирмен магазин на Видракс във Варна.
Моля, колеги - Подкрепете ме.
Подкерпям на 100 % и напълно съгласен с горенаписаното. Г.
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Във Варна има представител на Видракс. Казва се Спорт-Фиш. Същият прекрати дейността си като магазин и функционира само като склад на едро. Повечето стока която я има във споменатите гаражни магазини идва от този склад. Така че къде е проблема. Никой магазин не зарежда макари 200+ лева защото трудно се продават. Във века на интернет търговията защо ти е притрябвал магазин това вече е остаряло. :D
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

orion30 написа:Във Варна има представител на Видракс. Казва се Спорт-Фиш. Същият прекрати дейността си като магазин и функционира само като склад на едро. Повечето стока която я има във споменатите гаражни магазини идва от този склад. Така че къде е проблема. Никой магазин не зарежда макари 200+ лева защото трудно се продават. Във века на интернет търговията защо ти е притрябвал магазин това вече е остаряло. :D
Колега с риск да се засегнеш, но не си запознат с нещата. Този склад продава само на едро на дистрибутори - там нито ще ти покажат нещи нито ще ти го продадът - ето тук е проблема. И колега ясно съм написал, че от интернет няма да си купя макара или пръчка без да я пипна и видя, когато става дума за над 200 лв бройката. И да макари над 200 лв се продават и то не по една а и по три и четири броя наведнъж.
Бих помолил в тая тема да пишат само хора, които искат такъв магазин, а тия дето са си доволни от сегашната обстановка да си премълчат и да не се спами темата.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

И аз съм за!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Смени заглавието на темата с нещо от сорта "Ганди ! Нии тебя любим!" и предполагам ще има по-бърз ефект :D
Инак за всеки случай прати едно ЛС на Ганди с линк към темата щот може да не я е мернал а май само от него зависят тез работи .

пп - Ганди , надявам се да не се вържеш нещо от поста ми :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

И за добричлий си мисля че ще е много добре ,да има голям и добре зареден магазин наблизо .Аз също съм за :D
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Извинявам се че се намесвам в темата пък съм от другия край на България,ама опитвали ли сте да предложите на малките гаражни магазинчета да зареждат повече и разнообразна стока от Видракс.Аз съм го правил и да ви кажа (не че се хваля,но...) има ефект.Дори вече се допитват до клиентите какво се търси.
Като предложение.Успех!
п.п.Е,има и такива на които не можеш да кажеш нищо,просто защото на тях "всичко им е ясно".
Изображение
fox77
новобранец
новобранец

Мнение от fox77 »

Колеги това е лично мое мнение но аз не сам видял нещо в магазините на видракс което да ми хареса от там сам купувал единствено дреболии като куки плувки и по някога стръв.А такива неща се намират във всички риболовни магазини.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Прати лс на те тоя колега-ще имаш отговор на момента :D http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... le&u=24827
Успех :D
Пп1:упс Павка,сега тъ видех :D
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Javor

Мнение от Javor »

Ако е голям магазин, където наистина има всичко изложено ще е добре
Но ако е като този в София няма много смисъл
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Във Варна има един единствен магазин, в който всичко има и това е Го-Фиш. Проблема обаче е, че дерат кожи с цените си. Ако има някой от тях във форума - сори че го казвам ама си е истина. Сравнявал съм цени с другите магазини и си има солидна разлика. Други добри магазини са Диемфишинг, на самата Полиграфия големия магазин и Манчо на пазара. Но и при тях не е задоволителен асортимента.
Като изляза да си купувам разни неща - предимно аксесоари, ми се налага да обикалям поне 3-4 квартала и 6-7 магазина. Туй го няма, онуй го чакам, туй пък какво е (много изнервящ отговор от страна на продавачите) и все такива отговори. (търсех си например жълти куки за шаран с ухо накрай - 5-6 магазина обиколих и не намерих). И тва е шофиране, провиране в пресечки, паркиране, обикаляне... Аман вече от наще варненски магазини. Да не се обиждат магазинерите, знам им хала, не може да зареждат от всичко и по много. Ама на мене взе да ми омръзва. 800 000 души град сме в крайна сметка, втори по жизнен стандарт, а нямаме магазин за сиромах-риболовците като мене.
Аз от интернет не пазаря обикновено, щото не ми се плащат по 6-10лв за доставка и то на неща, които не съм виждал директно или държал в ръка.
Поради тези мои съждения, смятам че един магазин на Видракс ще е от полза за всички колеги.
Направете един голям, супер зареден магазин, на добри цени, с добра локация и с паркоместа, сложете за продавачи хора рибари и глейте какво става. Ще сринете всяка конкуренция, господа от Видракс.
Поне аз така си мисля. :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

tolio_pm написа:...Пп1:упс Павка,сега тъ видех :D
Да не ти прави фпечатление . Обикновенно след петото питие ставам "невидим" :smt044

пп - аз пък си пазарувам в 90% от случаите по интернет и не съ оплаквам :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”