Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА ВАРНА-петък 12.01
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
СРЕЩА ВАРНА-петък 12.01
Уважаеми варненци и гости,след телефонна консултация с някои колеги решихме да направим традиционната зимна ,месечна ,рибарска среща този петък 12.01.Заведението както на предната среща-Крали Марко.Час-около 19.00.Моля,желаещите да се запишат в темата за да направим необходимата резервация.Тенкю 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е бате при вас Европата дойде по бързо.Ние ако отидем в четвъртък на другия ден може да пропуснем работата,а това не е хубавоsampo написа:Колега , Софийските срещи ги правим във четвъртък вечер , денят е по удобен , а в петък , събота и неделя , можем да ходим на риба , ски , или със семейството на екскурзия ... Така и вълка сит и пиян , и агнето цяло, пробвайте , може и на вас да хареса ..

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Среща
Идвам!
- barutchiata ©
- Администратор
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вероника ,били ме осветлила какво значи в тесен кръг?Ако не се лъжа никъде не пише този да идва онзи да не идва.Аз лично колкото пъти съм пускал покана за срещи съм ги обевявал във всички форуми в които съм регистриран.И макар,че е елементарно,ще го обесня- правя за да може да се съберем повече хора.А ти защо не идваш незнам.Някой от нас лично да те е обидил,ако е извинявай.Veronika написа:Вии като си правите срещи в тесен кръг, що не си ги уговаряте на ЛС. Та ние дето не ни искате да не се ядосваме.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА