Посягат на приюта в Нави хан

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Посягат на приюта в Нави хан

Мнение от майсторчето страхил »

Само тъп чиновнически ум може да измисли такова нещо :evil:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
toniikoko
новобранец
новобранец

Мнение от toniikoko »

eminem94 написа:Ебати Държавата ....Нямам думи направо .
В една държава има закони които се спазват, а тук :axe:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, Илия най-точно го е казал. Да окажем Подкрепа, пълна и безрезервна! Да направим веднага една подписка, да съберем 30-40 хиляди подписа и да я пратим на министър - председателя. Да го поканим да посети приюта! Да види лично, че там се прави нещо с добра цел, добра воля и лични дарения, а не се разсипва, краде или покварявя.Да извикаме БТВ, Нова и журналисти от вестниците. Борисов си пада по такива мероприятия, нали е един от народа и милее за децата му, па били те и сираци или безпризорни. Лошото е, че от 2 седмици за първи път влизам във форума и след няколко часа се връщам на Сопот. Ако приемете едно такова предложение, аз се ангажирам да отворя пунктове в селата около язовира и да събера много подписи на поддръжници на отец Иван. Имаме отлични организагори, като Емо, Ивак, Божо, Кърцата, Веско, Борето, Любо и още толкова много други, които организираха нашите успешни дарителски акции. Някои от тях са и с талант да се изразяват писмено. Предлагам Емо, Краислав, Иво, Божо, Веско и Борето, като инициатори и организатори до сега, да дадат текст на един апел към обществеността и да почваме събирането на подписите, да мислим за дата за поканата за срещата в Нови хан. Успоредно с това е мисля нужно да си изясним, как точно стоят нещата с узаконяването на сградите и какво е нужно да се предприеме. Отеца има явно душмани и в кметството и в Синода. Боде им очите с това, че наистина нещо прави за сиротинките, а не краде и прави далавери с имоти и имущество на Църквата. Между нас има и юристи и строителни инженери и хора занимаващи се със строителен контрол и проектанти и земемери. Има от кого да поискаме необходимият съвет. Но трябвя дя сме наясна какъв е проблема и как да го преодолиме. На Сопот нямям интернет и връзката ми е по GSM. Митко Сапунджиев ми е актуализирал номера в нашия указател. Каквото решите, с вас съм! Ще помогна с каквото мога! Атеист съм по убеждение, но хора, като отец Иван и отец Саръев са в състояние да ми променят възгледите за мястото и ролята на църквата в сегашно време. Целувам им ръка за човещината и родолюбието!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ако всички дарители на дома се съберат в Нови Хан , то тогава ще се види мащабността на простотията която прави държавата !

Който е по-наясно с нещата нека пусне една подписка !
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

emo vasilev написа:Който е по-наясно с нещата нека пусне една подписка !
Да ,както казва Емо който е на ясно с нещата да пусне една подписка /петиция/ и след това как да стане ,за да отиде където трябва и да действаме.Поне това може да направи ме!
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Колеги, като за начало предлагам да им понапишем на чиновниците някое и друго писъмце със мнението на народа!
В този форум сме над 45000 човека . Дори 1/3 от нас да го направят ще има отзвук !
Няма да отнеме много време на всеки един от нас да им драсне по няколко реда на самозабравилите се общинари!

Кмет - Галя Георгиева 0725/68621; ;GSM 0893441414
e-mail:kmet_elinpelin@abv.bg

ОбС - Председател - Георги Костов- 0725/60212 ;GSM 0893441449
e-mail:obs_elinpelin@abv.bg

Аз почвам моето писмо до елин-пелинската чиновническа дружинка !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Имаше подписка и аз съм я подписал, само, че къде е :shock:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Съгласен съм за подписка и всичко което би помогнало и ще дам всичко от себе си.
Може би ще е подходящо да направим една среща с въпросната институция като заинтересована страна.

Много хора сме при желание все ще намерим някаква връзка да ги натиснем мизерните чиновници :roll:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Че няма да бутнат нищо е ясно, но явно тази кощрамба от общината и още някой подобен "доброжелатал" са решили да имитират дейност!
До колкото разбрах от отеца доста хора са се активизирали да помагат, включително и главния архитект на София!
Ако има нужда от калабълък е ясно, че сме там!
Някой , ако иска другата седмица и я уцелим в приемния и ден да отидем до кметицата на Елин Пелин с няколко питания по въпроса!
В неделя на обяд в дома ще има курбан, и който има желание и време да дойде, да заповяда, а вечерта(20.00часа) в София пред храм-паметник Ал.Невски ще бъде отслужена молитва и отец Иван ще е там !
Хубавото е, че отеца има огромна подкрепа и на граждани и на Митрополията и това няма как да не доведе до щастлив развой! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Подкрепете Отец Иван в анкетата на BTV:
http://www.btv.bg/news
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Направо полудях като разбрах. Ако се стигне до бутане ако трябва жива верига да направим , а некой от нас слагат оложата по 150 гр и ОГЪН.
Аз имам неколко по-тежки кастмастера ...
Не трябва да оставяме това да се случи... :axe: :axe: :axe: :axe:
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ако се пише писмо , то трябва да им пратим и снимките и клиповете от благотворителните акции !

Все пак предполагам , че нещата ще приключат бързо , защото този дом има мащабна подкрепа от обществото !
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

emo vasilev написа:Ако се пише писмо , то трябва да им пратим и снимките и клиповете от благотворителните акции !

Все пак предполагам , че нещата ще приключат бързо , защото този дом има мащабна подкрепа от обществото !
Ако решите да пишем писма измислете текст , може и по пощата да пращаме истински писма, не електрони.Ако се реши де , да помогним на бюрократите да „помислят„ :wink:
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

ники1 написа:
Аз почвам моето писмо до елин-пелинската чиновническа дружинка !
Ха :D , напиши го в по умерен тон и го постави тук, като с малки промени всички да пратим, всички с подобни писма да е ясно че ще има отпор :wink:
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

elinpelin1 написа: Ха :D , напиши го в по умерен тон и го постави тук, като с малки промени всички да пратим, всички с подобни писма да е ясно че ще има отпор :wink:
[/quote]

Уважаеми държавни служители !
Защо решихте, че може да се гаврите със Отец Иван!
Божият служител е пример за милосърдие и човеколюбие в тази окрадена държава, и Вие
искате да опорочите дори този пример.
Какъв урок ще дадете на младото поколение ??? Каква ценностна система са възпитали у вас
вашите родители ???
Защо когато седнете в държавното кресло забравяте за елементарните човешки отношения ???
Явно не проумявате ,че за Вас е по-лесно да подпомогнете и довършите направеното от Отец Иван ,тъй като той е свършил нещо което иначе би било ваша грижа.
Изчерпани ли са държавническите възможности за взимане на решения в подобни ситуации от които печелят всички ???
Лесно се управлява община ако всичко е по буквата на закона !
Докажете ,че можете да управлявате в интерес на обществото дори когато не всичко е построено по-правилата!
Намерете решение с което да получите адмирации вместо да бъдете оплюти !
Нека имената Ви бъдат смоменавани с добри чувства а не със злоба !
Искренно съм разочарован от проявената слабост и бездушие на вашата администрация!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”