Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зарибителен материал.
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Зарибителен материал.
Въпроса ми е по-специално за каракуда,толстолоб,амур и шаран.Самоче имам едно малко по-специално изискване... дали някъде има човек от който да взема зарибителен материал,но да ми го докара направо на място,смисъл точно определена дестинация.Ако няма подобен вариянт то къде около София(на не повече от 10км) мога да намеря?
-
- ще става разбирач
Re: Зарибителен материал.
за зарибителен материал говориш за риболовен филм ако е така влезни или в toutube или в vbox и гледай
-
- разбира нещата
Какъв филм бе човек?Питам от къде да купя зарибителен материал.tisho_9610 написа:за зарибителен материал говориш за риболовен филм ако е така влезни или в toutube или в vbox и гледай
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Провери в развъдника в с.Триводици Пловдивско. Сори но незнам дали има някакво инфо в нета за тяхtodoroshko написа:Въпроса ми е по-специално за каракуда,толстолоб,амур и шаран.Самоче имам едно малко по-специално изискване... дали някъде има човек от който да взема зарибителен материал,но да ми го докара направо на място,смисъл точно определена дестинация.Ако няма подобен вариянт то къде около София(на не повече от 10км) мога да намеря?

- fish slavi
- разбира нещата