Новия арсенал воблери

Модератор: sestrata

Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Новия арсенал воблери

Мнение от Commander »

Колеги това са новите воблери които подготвям за предстоящия сезон. Моля дайте мнения и наблюдения за тези воблери. Извинявам се за лошите снимки но с телефона толкоз. Моля коментирайте.
Изображение
Rapala Tail dancer TD-5, 5 sm. 1,8-2,7 m.
Изображение
Salmo minnow 7SDR, 7 sm. 2,5-4,0 m.
Изображение
YO-ZURI Cristal Minnow DD, 9 sm. 4+ m.
Изображение
Rapala x-rap XRS-6, 6 sm. 1,8-3,3 m.
Rapala x-rap XRS-8, 8 sm. 2,1-4,5 m.
Изображение
Salmo Executor 7SDR, 7 sm. 1,5-3,0 m.
Rapala Shad Rap SR-7, 7 sm. 1,5-3,3 m.
Rapala Shad Rap SR-7, 7 sm. 1,5-3,3 m.
Изображение
Rapala x-rap deep XRD-8, 8 sm. 1,5-3 m.
Rapala x-rap shad XRS-6, 6 sm. 1,8-3.3 m.
Изображение
Salmo minnow 7SDR, 7 sm. 2,5-4,0 m.
Salmo Executor 7SDR, 7 sm. 1,5-3,0 m.
Изображение
Salmo Hornet 6S, 6 sm. 3,0-4,0 m.
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Новия арсенал воблери

Мнение от albundi29 »

поз.1имам 2 щуки,невероятна игра поз 6 x rap-shad имах го за 2 часа :D :D :D но го изгубих чисто нов беше :(мн.добра игра ама неможах да му се нарадвам, абе рапала си е рапала аз ползвам само тази марка и съм мн.доволен мн.успех със новите бойци :smt068 :smt068 :smt068
Жаден съм а вода не ми се пие
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Теб не трябва да те допускат до вода.Дай им някакъв шанс на рибите колега.Това си е много добър арсенал.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Колега,имаш грешка при четвърта позиция!
Воблерите на снимката са :arrow: Deep Tail Dancer и Jointed Shad Rap
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

за сега е сигурно само,че си се охарчил здраво :D пожелавам ти успех,не съм специалист в областа,но чета темите и мисля съдеики по останалите мнения,че наистина не трябва да те допускат до вода :shock:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

На мен лично ми е интересно къде ще ловиш с тях (регион) малко по точно описание на водоемите търсените риби и тн. :roll: Питам защото за някои условия може да са много подходящи а за други не! :wink:
Лично аз не бих заложил на такива примамки за търсен успех... може би на Salmoтата да се прилъжат удари нооо... :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Последното салмо винаги присъства на моите излети.... Често се отчита но никога с трофей(засега) :drinkers:
Изображение
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

AL KAPONE написа:На мен лично ми е интересно къде ще ловиш с тях (регион) малко по точно описание на водоемите търсените риби и тн. :roll: Питам защото за някои условия може да са много подходящи а за други не! :wink:
Лично аз не бих заложил на такива примамки за търсен успех... може би на Salmoтата да се прилъжат удари нооо... :roll:
Ами като цяло ще влача на яз. Въча за бяла или сом !?.. Но ще направя откриване на яз. Кърджали и там ще търся това но може и някой друг кефал да се излъже. Ходя и на яз. Тракиец и на яз. Ивайловград но наблягам на яз. Въча. Та основно търся Бяла риба или некво сомче. Предполагам че стават.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

За Ивайлов град и Тракиец Ако се търси Бяла - Shad Rap, Fat Rap на Rapala виждам, че си фен на марката май! :roll: Търсим цветове близо до бялото с естествени украски... може и елетрикови сини и зелени...
Предлагам ти да пишеш на VAL, че влиза рядко във форума, но има добри ловящи попълнения от YO-ZURI, които може да ти разширят колекцията с правилен подбор и да си гарантираш ловджийки...
Поздрав и успешен сезон
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

AL KAPONE написа:За Ивайлов град и Тракиец Ако се търси Бяла - Shad Rap, Fat Rap на Rapala виждам, че си фен на марката май! :roll: Търсим цветове близо до бялото с естествени украски... може и елетрикови сини и зелени...
Предлагам ти да пишеш на VAL, че влиза рядко във форума, но има добри ловящи попълнения от YO-ZURI, които може да ти разширят колекцията с правилен подбор и да си гарантираш ловджийки...
Поздрав и успешен сезон
Какво искаш да кажеш, че тези нестават ли ?
Последно промяна от Commander на Нед Май 16, 2010 11:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

За това, за което ще ги ползваш са супер, на 90 процента от тях имам хванати риби /не по една/ :D , така, че успех.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Като гледам бая си се изръсил,НО изобщо не съжалявай.Като почне сезона ще разбереш :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Commander написа: Какво искаш да кажеш, че тези нестават ли ?
Колега ще ме извиняваш, но идеята на риболова не е да влачиш цял ден за поне една риба... нали :D
Когато инвестираш в лодка, излет, транспорт, примамки и тн. е редно да се чете повече и да се обменя информация и опит с колеги, които практикуват ежеседмично... а във форума има десетки такива... :D Така шансовете за успех и добър излет се повишават...
Хубави са ти примамките разбира се... :D Въпросът е по нашите географски ширини дали работят тези, които внасят търговците или са просто асортимент за колекционери...

п.п Прави силно впечатление, че при нас пазаруваме и после питаме! Във руските форуми е точно обратното... има дълги дискусии, множества коментари полезни и качествени... Нашето хоби не е евтино и правилния подбор на такъми е много важен! Казвам го защото магазина на форума в последствие се пълни със кофти стока вместо раздела с успешни излети... :D
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

[quote="AL KAPONE"]
За четенето си прав разбирасе. :wink: Незнам защо си мислиш че несъм чел достатъчно преди да ги взема. :? Тези които съм взел са на база рибарски улов и т.н., въпроса ми беше някои от форума дали ги е ползвал понеже харесвам форума и често пиша по нещо. Като се има предвид, че някои риби виждат чернобяло, един приятел ми каза повечето цветове са за рибарите не за рибите (колко е верно незнам) но при коридата червеното платно на тореадора е да може да се вижа от публиката а бика реагира на вибрацията когато го клати. Но ако минеш покрай някоя по голяма риба и воблера ти играе добре мисля, че самия цвят не е кои знае колко от значение (има значение форма и големина). Виждал съм как горе долу на едно и също място вадят бяла риба на червен с зелено воблер и след 15 минути на син с бяло. Всичко това е само мое мнение и небих се сърдил ако някой ме опровергае или се съгласи с мен. Все пак нали това е целта на форума всеки да споделя собствени мнения и случки :) :) :)
panko mufa
новобранец
новобранец

Мнение от panko mufa »

Кои от тези стават за язовир Ал.Стамблииски http://imageshost.ru/links/da93195c0153 ... 699bdcc988
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”