Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
вижте момчета , хабите много нерви за глупости , не всички хора които познавате са това за което се представят. Имам чувството че като се появи някои и драсне некои и друг ред с полезна или неизвесна за вас информация всички почват да го величаят.
На вас може да ви изглеждат като заяждане постовете със шампиона, обаче и той самия не е много стока. На някои места говори полу-истини на други лъжи ,има рзбира се и верни неща. Както и теми които е коментирал без да има нужните за това знания.
За вас самите е полезно да има коректура на всяко мнение, за да може всеки от вас да съпостави две различни мнения и да достигне сам до някой истини. Ако никой не уважава различното мнение от неговото , можете просто да си продължите по същия начин както сте я карали и до сега, като малък клуб по интереси с изградено единно мнение, сляп за всичко извън него
На вас може да ви изглеждат като заяждане постовете със шампиона, обаче и той самия не е много стока. На някои места говори полу-истини на други лъжи ,има рзбира се и верни неща. Както и теми които е коментирал без да има нужните за това знания.
За вас самите е полезно да има коректура на всяко мнение, за да може всеки от вас да съпостави две различни мнения и да достигне сам до някой истини. Ако никой не уважава различното мнение от неговото , можете просто да си продължите по същия начин както сте я карали и до сега, като малък клуб по интереси с изградено единно мнение, сляп за всичко извън него
- barutchiata ©
- Администратор
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Scooter,стига си говорил за шампионат и шампиони ами махни на хората снимката от аватара си,хвани си едно сомче,снимай се ини остави да преценяваме дали знаеш или незнаеш.Стига стова нагло твое държание защото ти и ония валдес сте един исъщи човек.Ти започна всичко това което се случи за последно във форума,защото тръгна да обиждаш хора дето не си знаят бройките на сомовете,щото им трябват елки да ги смятат,толкова са много.Мене ме остави,да предположим че не разбирам нищо,но тука има хора които разбират и са майстори,повтарям МАЙСТОРИ.Ти освен за цонево за никой водоем не си казал нищо.Давай,хаиде отвори една сериозна тема и да те видим колко дар слово имаш и дали си компетентен,дайна хората възможнаст да те оценят щом имаш претенций нза голям специалист.Нямаш моралното право да си съдник и така на татък и така на татък.Престани с тези глупости и нагло държание,като чили си хванал всичките сомове в България.Чудя се къде ли е твоя приятел ВАЛДЕС ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
Абре хора, преди 13 страници колегата msn зададе конкретен въпрос – кои са правилните места на Йваиловград – конкретен отговор така и не получи. Даже във втория си пост човека уточнява че не познава язовира и пита само за него – цитирам – “....познавам други язовири които не са предмет на темата..” На страница втора темата приключи. И се почна... спам, спам, спам....Никой от хората които предендират, че найстина познават язовира не му каза и едно конкретно място. Евала на холдинга! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хлопалане,това което обсъждаме би следвало да се отнася за всички язовири!
Тук обсъждаме "правилните места",а не Ивайловград.Щом се пишат 13страници по въпроса,значи има защо!
Ако някой се интересува от конкретен водоем,да се обърне към тамошния преподавател по риболов на сом!
Тук някъде четох,че на Ивайловград имало начално школо!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Как да ти ги обясня.Трябва да те заведа Хлопалане.Да ти бъда малко Разводач.Ако си съгласен ела с мен тази година.Ти все там ходиш.Малко по-вдясно от на Скутер местото е твоето.Заставаш до скалите и Хлопаш.Скоро ще ходя там да видя дали има промяна.(това беше майтап)Как да пишеш с някой за правилните места,като ти не знаеш с кой говориш.Аз мислех,че скутер е риболовец-той се оказа измислен герой виросоносител.Казах му да не се прави на отворен.Той не.Как сега да докаже,че е той.Представя се за Васко едрото(скутер).Ма нека го докаже.Аз не му вярвам-макар да зная,че е той.Ония Васко беше свестен.Тоя скутер нещо се изчекна.
-
- новобранец
Споко бе Емо, нека има различни мнения. Немам никаква представа кой е скутера въпреки че следите сочат на към едно място... Секи случай явно е човек който познава добре нещата в компанията ви и знае как да те жегне, ама ти що му се връзваш. Остави ги тия махленски простотии и да си караме харабииската
Трябва да ти кажа, че там точно не съм стъпвал през миналия сезон/на конското место/

Kak да го оставя,като немога да разбера кой е.Виросоносител-после другите били болни мозаци.Той да не е редовен.А бе имам някакви съмнения за тоя човек.Утре отивам да видя местото му-та няма да ме има.Пиша това за да не му вярвате докато ме няма.Най много с вируси да ви напълни.Някакъв бивш беше,ама забравих какъв.Сега бачка и неможе да пише,но след 7 почва с вирусите.Не му четете постовете-облъчва ви.