Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kasiel

Мнение от kasiel »

Що се ядете бре люде. Виждам че, на Отчето мненията са трити а той е един от големите спецове в тая област. Заяждат се тия дето завиждат, изпълнени с малоценност. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Последно промяна от kasiel на Вто Фев 06, 2007 12:40 am, променено общо 1 път.
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

вижте момчета , хабите много нерви за глупости , не всички хора които познавате са това за което се представят. Имам чувството че като се появи някои и драсне некои и друг ред с полезна или неизвесна за вас информация всички почват да го величаят.
На вас може да ви изглеждат като заяждане постовете със шампиона, обаче и той самия не е много стока. На някои места говори полу-истини на други лъжи ,има рзбира се и верни неща. Както и теми които е коментирал без да има нужните за това знания.
За вас самите е полезно да има коректура на всяко мнение, за да може всеки от вас да съпостави две различни мнения и да достигне сам до някой истини. Ако никой не уважава различното мнение от неговото , можете просто да си продължите по същия начин както сте я карали и до сега, като малък клуб по интереси с изградено единно мнение, сляп за всичко извън него
kasiel

Мнение от kasiel »

Баруте- защо БАН на отчето бре???????????????????????????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

До сега предупреждавах за спаменето и обидите ,който не разбира от дума ще има Бан!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Еврика!Правилните места са свързани с точно определен час.Едно успешно място може да бъде безплодно в зависимост,дали е нощ или ден! :roll: А дали е така,кой ще ми каже?Опитът!Му е майката!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тука има големи спецове.Знаят всичко и коментират хората.Те сами са научили и открили света.Даже са се родили преди баща им.Скутер и ти си изветрел.Хората не им се говори с бивши шампиони.Ако искаш интервю или автограф ще ти дам.Може и на твоята снимка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Scooter,стига си говорил за шампионат и шампиони ами махни на хората снимката от аватара си,хвани си едно сомче,снимай се ини остави да преценяваме дали знаеш или незнаеш.Стига стова нагло твое държание защото ти и ония валдес сте един исъщи човек.Ти започна всичко това което се случи за последно във форума,защото тръгна да обиждаш хора дето не си знаят бройките на сомовете,щото им трябват елки да ги смятат,толкова са много.Мене ме остави,да предположим че не разбирам нищо,но тука има хора които разбират и са майстори,повтарям МАЙСТОРИ.Ти освен за цонево за никой водоем не си казал нищо.Давай,хаиде отвори една сериозна тема и да те видим колко дар слово имаш и дали си компетентен,дайна хората възможнаст да те оценят щом имаш претенций нза голям специалист.Нямаш моралното право да си съдник и така на татък и така на татък.Престани с тези глупости и нагло държание,като чили си хванал всичките сомове в България.Чудя се къде ли е твоя приятел ВАЛДЕС ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Абре хора, преди 13 страници колегата msn зададе конкретен въпрос – кои са правилните места на Йваиловград – конкретен отговор така и не получи. Даже във втория си пост човека уточнява че не познава язовира и пита само за него – цитирам – “....познавам други язовири които не са предмет на темата..” На страница втора темата приключи. И се почна... спам, спам, спам....Никой от хората които предендират, че найстина познават язовира не му каза и едно конкретно място. Евала на холдинга! :oops:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Хлопалане,това което обсъждаме би следвало да се отнася за всички язовири! :wink: Тук обсъждаме "правилните места",а не Ивайловград.Щом се пишат 13страници по въпроса,значи има защо! :wink: :D Ако някой се интересува от конкретен водоем,да се обърне към тамошния преподавател по риболов на сом! :D Тук някъде четох,че на Ивайловград имало начално школо! :D :D
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

ОК, бе чичо Троли :D
И в резюме - кои са правилните места на всички язовири? :shock: :shock: :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Писах вече,че са най-дълбоките!Други не са съгласни и така на татъка вече 13 страници,но не всеки попива информацията!За мен са важни тези места,а не нещо друго.Избягвам да се занимавам с качествата на колегите,защото ще ловя сомове а не хора,нали? :wink: :D :idea:
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Сериозно ли го казваш това?
На Кърджали около стената? Или в талвега на Въча? Просто така, без оглед на сезон и време??
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Как да ти ги обясня.Трябва да те заведа Хлопалане.Да ти бъда малко Разводач.Ако си съгласен ела с мен тази година.Ти все там ходиш.Малко по-вдясно от на Скутер местото е твоето.Заставаш до скалите и Хлопаш.Скоро ще ходя там да видя дали има промяна.(това беше майтап)Как да пишеш с някой за правилните места,като ти не знаеш с кой говориш.Аз мислех,че скутер е риболовец-той се оказа измислен герой виросоносител.Казах му да не се прави на отворен.Той не.Как сега да докаже,че е той.Представя се за Васко едрото(скутер).Ма нека го докаже.Аз не му вярвам-макар да зная,че е той.Ония Васко беше свестен.Тоя скутер нещо се изчекна.
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Споко бе Емо, нека има различни мнения. Немам никаква представа кой е скутера въпреки че следите сочат на към едно място... Секи случай явно е човек който познава добре нещата в компанията ви и знае как да те жегне, ама ти що му се връзваш. Остави ги тия махленски простотии и да си караме харабииската :D Трябва да ти кажа, че там точно не съм стъпвал през миналия сезон/на конското место/ :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Kak да го оставя,като немога да разбера кой е.Виросоносител-после другите били болни мозаци.Той да не е редовен.А бе имам някакви съмнения за тоя човек.Утре отивам да видя местото му-та няма да ме има.Пиша това за да не му вярвате докато ме няма.Най много с вируси да ви напълни.Някакъв бивш беше,ама забравих какъв.Сега бачка и неможе да пише,но след 7 почва с вирусите.Не му четете постовете-облъчва ви.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”