тича

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
borko7727
новобранец
новобранец

тича

Мнение от borko7727 »

Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: тича

Мнение от prokop4o »

хубави новини :D
abramovich
новобранец
новобранец

Мнение от abramovich »

Дано най - после го оставят да си почине малко този прекрасен язовир.Тая година подадох сигнал на иара Шумен за едни наглеци които бяха заградили ръкава към Върбица с мрежи и герими.Неможах да повярвам какво ми каза шефа на иара-теса едни мои приятели герими имат ама за мрежи не вярвам.Направо останх смаян от отгора Г-н Стойков мисля че така се казваше.
Изображение
Без битка няма победа!
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

Не се очудвам вопще че иара шумен с начело г-н стаиков ли беше шефа им не стават .аз лично съм ги виждал до маломир да се разговарят с браконери чиято лодка беше пълна с мрежи и след разговора браконерите си напускаха мрежите в залива.тая година направиха няколко показни акции уш че хващат мрежи защото много натиснаха.
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Ми като търпят риболовците и всеки свежда глава така ще е.Призовавам всички риболовци с билети да са с будно съзнание и да подават сигнали не само до местната ИАРА а и до по-висшестоящите органи в министерството.Звънете на тел.112,снимайте,пращайте в София.ХОРА,тези язовири са и ваши.Ако у вас някой дойде да мародерства пак ли така бихте си затворили очите за да "нямате проблеми" ?
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

лично аз когато съм на яз Тича и когато видя браконери звъня само 112.иначе имам тел на иара шумен но на тях да звъниш фаида няма ,те докато им се обадиш знаят даже за коя лодка става на въпрос .заради това звънете направо на 112.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”