Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Язовир Безден?
Здрасти,колега!На източвания предполагам не ти се ходи и ще се опитам да те опътя към другия.Платено е 3лв е на въдица,риба се лови и за спорта и за ядене,според килограмите-съответната цена.Което значи,че можеш да си ловиш и да пускаш или да взимаш и да си плащаш.
Лови се предимно на фидер(пружина) или на мач,рибите се държат около едни кръгли хранилки,където им сипват дневната доза пелети(дрожди).Мисля,че може да си закупиш от тях на место,за захранка или стръв,иначе бял червей или сладка царевица(може и в комбинация).
Ето една карта,оградил съм целта.

Последното инфо за там от форума е това
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 21&start=0
Лови се предимно на фидер(пружина) или на мач,рибите се държат около едни кръгли хранилки,където им сипват дневната доза пелети(дрожди).Мисля,че може да си закупиш от тях на место,за захранка или стръв,иначе бял червей или сладка царевица(може и в комбинация).
Ето една карта,оградил съм целта.

Последното инфо за там от форума е това

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Re: Язовир Безден?
Можеш ли да ме ориентираш по тази снимка от Google Earth?

Кой от двата водоема е Безден?НА места чета,че този от ляво е въпросният язовир,а на други чета,че това е Бистришкото езеро,или нещо подобно...

Кой от двата водоема е Безден?НА места чета,че този от ляво е въпросният язовир,а на други чета,че това е Бистришкото езеро,или нещо подобно...
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Винаги има някой които ще изкаже мнение
Последно промяна от pgplamen на Съб Май 22, 2010 12:20 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
pgplamen написа:В понеделник реших да отида два дни за риба на Суки лейк...

- drat
- разбира нещата
Вместо да му се радваш, трябваше да му истриеш рекламните драсканици.sapuna написа:pgplamen написа:В понеделник реших да отида два дни за риба на Суки лейк...![]()
![]()

- drat
- разбира нещата
За колегите дето не са наясно, лицето pgplamen е собственик на въпросния гьол. 

Колеги за утре се чудим каде да ходим около сф за риба , вие какво ще препоръчате бластерите или Панчерево ???
-
- кандидат преподавател
Момци почистих малко .Моля придържайте се към добрия тон 

- CERRUTI
- сериозен играч
Днеска на Суходол измъчена работа.....много променливо време,което се отрази негативно на риболова,рибата хич я нямаше....-няколко каракуди,червеноперки и костурчета.....Само кадето не валя сняг
изредиха се-жега,тихо време,вятър,дъжд,порой,град.......
Поне пихме по биричка и си поговорихме в колегите.....Ааааа пробвахме-плувка,ваглер,фидер,пружина с качамак и стериопор,на косъм,ПВА торбета.....абе май нямаше метод на койтo да не пробвахме

Поне пихме по биричка и си поговорихме в колегите.....Ааааа пробвахме-плувка,ваглер,фидер,пружина с качамак и стериопор,на косъм,ПВА торбета.....абе май нямаше метод на койтo да не пробвахме

На Панча бях вчера, слабо уклей и още-по слабо бабушка.Каракудата се е покрила някъде, изобщо не пипа.Dimy написа:Колеги за утре се чудим каде да ходим около сф за риба , вие какво ще препоръчате бластерите или Панчерево ???
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Заради лошото време и аз се прежалих и отидох на платен риболов - на 20.05. рибарник Негован.Мрачно и ветровито време, малко хора и спокоен риболов, хванах на торен две канални сомчета, 1.3 и 1 кг/за пръв път хващам такава риба/.
На 22 и 24.05. ходих на Панчарево, от страната на трибуните, дърпаше сравнително добре среден костур и бабушка от всички размери на дълбочина около 5.5 м. Бабушката е пълна с хайвер и я връщах веднага, а водата е направо ледена - като си измиеш ръцете и ти измръзват пръстите,рибетата излизат от водата като от хладилник.На връщане спрях на дигата - гъста навалица, плувките падат една върху друга, ловяха уклей и единични бабушки и каракуди /докато бях там, разбира се/.
На 22 и 24.05. ходих на Панчарево, от страната на трибуните, дърпаше сравнително добре среден костур и бабушка от всички размери на дълбочина около 5.5 м. Бабушката е пълна с хайвер и я връщах веднага, а водата е направо ледена - като си измиеш ръцете и ти измръзват пръстите,рибетата излизат от водата като от хладилник.На връщане спрях на дигата - гъста навалица, плувките падат една върху друга, ловяха уклей и единични бабушки и каракуди /докато бях там, разбира се/.
- jasonsmith
- разбира нещата
На Челопечене откъм Богров в неделята много слабо - всяко хвърляне слънчака отнасяше белия... Между другото един приятел ги яде, и каза че били много вкусни... И няколко баби - доста дребни... От платиката нямаше и следа..
И аз ги ям и наистина са вкусни !jasonsmith написа: Между другото един приятел ги яде, и каза че били много вкусни...

Днес от 10:30 до 14 часа на 777, 5 шарана на мач. Три си заминаха да плуват, 2

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !