Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

нови "екстри"
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
нови "екстри"
Здраво на всички,
ето две нови екстрички за форума.
1-вата е че при регистрация вече форума ще изисква потвърждение на код изписан на картинка за да избегнем напоследък нашумелия спам от ботове.
2-рата е добавянето на поле скайп в профила на всеки.
ето две нови екстрички за форума.
1-вата е че при регистрация вече форума ще изисква потвърждение на код изписан на картинка за да избегнем напоследък нашумелия спам от ботове.
2-рата е добавянето на поле скайп в профила на всеки.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- krokibg
- учете се от него
Браво на теб, и не обръщай внимание на злонамерени завистници,сайта ти е 6+ и посещаван от много хора,значи всеки намира това което търси,щом влиза !!!ОСТАВЕТЕ СВОБОДАТА В СПОРОВЕТЕ,НЕКА СПОРИМ ЗА ДА ИЗЛИЗА ИСТИНАТА. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Боро
- научил се да хвърля
Браво и от мене !
Благодаря за положеният труд !
Две наистина много полезни екстри. За "1-вата е че при регистрация вече форума ще изисква потвърждение на код изписан на картинка за да избегнем напоследък нашумелия спам от ботове" си мисля, че не това е начинът. Може би ще намалее, но няма да спре. Според мен не са само ботовете.Наистина много се надявам да не съм прав и изключително досадният проблем със спама да се реши.
За "2-рата е добавянето на поле скайп в профила на всеки" - супер. Които искат ще могат да си говорят без да се затлачва форумът, което също да ме извиняват колегите, беше много досадно.
Така и така съм почнал - искам да ти благодаря и за прекрасният сайт ! Продължавай в същият дух !
Две наистина много полезни екстри. За "1-вата е че при регистрация вече форума ще изисква потвърждение на код изписан на картинка за да избегнем напоследък нашумелия спам от ботове" си мисля, че не това е начинът. Може би ще намалее, но няма да спре. Според мен не са само ботовете.Наистина много се надявам да не съм прав и изключително досадният проблем със спама да се реши.
За "2-рата е добавянето на поле скайп в профила на всеки" - супер. Които искат ще могат да си говорят без да се затлачва форумът, което също да ме извиняват колегите, беше много досадно.
Така и така съм почнал - искам да ти благодаря и за прекрасният сайт ! Продължавай в същият дух !
Re: нови "екстри"
fixxer написа:2-рата е добавянето на поле скайп в профила на всеки.

На платено не одим !