Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Време за море
-
- учете се от него
Re: Време за море

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Малко, но качествени! Ей не ги остави на мира тия платерини. Евала!

Туй от днес. Платерината "изби".

Майтап -това е общия улов но Onzinasi, Боцмана и я. И то за 4-5 ч на Вромос. Големи мъки бяха. Като цяло рибата взе да става капризна, рядка и издребнява. Тази йедрата е 36 см и я фанах я

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Аз от морски риболов не разбирам...Абе ловя кая ама ей така само....Ама на последното кадро най-ме изкефи посланието дълбоко на виличката у десно долу...Замириса ми на бело и на мастичка с маслинки,малеееее....Евала,с други думи,колегия...Не пущам таквизи вредни/излишни мнения ама не се сдържах сега...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Юбрееееее де брееееееееее. Дочакахме го. Дойде. И не само това, но вече налита и на чепарето.
Днес на японското замятках такъма, а повечето колеги прибегнаха до поморийските чалъми. Не разпъваха, а гледаха какво ще направя аз. И докато гледаха и се ослушваха и разпънат, аз им дръпнах с 5-6 едри хаймани.В туй ветровито време и силна вълна, условията си бяха уникално екстриймни.
На края това се оказа на трапезата.

Датата и часа на снимката подвеждат. Рибите са от днес 16,05,2010.
П.с. Рибите бяха тъпкани с хайвер.
П.с.2 Бяха много арни. Сега омирисвам маалата.
Днес на японското замятках такъма, а повечето колеги прибегнаха до поморийските чалъми. Не разпъваха, а гледаха какво ще направя аз. И докато гледаха и се ослушваха и разпънат, аз им дръпнах с 5-6 едри хаймани.В туй ветровито време и силна вълна, условията си бяха уникално екстриймни.
На края това се оказа на трапезата.

Датата и часа на снимката подвеждат. Рибите са от днес 16,05,2010.
П.с. Рибите бяха тъпкани с хайвер.
П.с.2 Бяха много арни. Сега омирисвам маалата.
-
- сериозен играч
перфекция , дано навсякъде се появи
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- разбира нещата
а повечето колеги прибегнаха до поморийските чалъми. Не разпъваха, а гледаха какво ще направя аз.
Ааааа,уж не сме виждали никъде
Чудесна новина за всички морски
Ааааа,уж не сме виждали никъде

Чудесна новина за всички морски
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Наистина мноо арни хайманите,другия път по много и нека гледат колегите,нека се учат

На къса плувка,в репея...
След няколко ранни ходенета по тъмна доба по морето и също толкова полукапа беше време за един по-сносен риболов. И ето, че днес се получи. Тоя път реших да се наспя и се озовах на Вромос чак към 7 ч. Разпънах двете дънарки и ги почнах платерините. В началото даваше малко по-едра риба и близа до брега, а след 9 ч. рибата издребня и се дръпна доста навътре. По едно време ми свършиха червеите и се наложи да купувам от един колега дето имаше няколко дози, но риболова не му вървеше и дозите му артисваха
. Той с готовност ми изтъргува едната. С малко прекъсвания на активността си кълвеше дори и около обяд. Това за днес.

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето и от мен :

Браво Копой! Страхотни риби си дръпнал.
-
- и господ не е толокова добър
Огън морски сте

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
И днес разбира се поддържахме огъня с Боцмана. Рано сабахлян кръвожадни комари не ни оставиха на мира да ръзпънем спокойно циганиятаsnegk написа:Огън морски сте