Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Къса ли се .35 по лесно от .40 при еднакви други условия.
Модератор: sapuna
Къса ли се .35 по лесно от .40 при еднакви други условия.
Колеги според вас нормално ли е да се къса много по-лено по-тънко от по-дебело влакно при еднакви други условия. Килограми, еднаква дължина при тест с мъртва тяга 1метър ... . Тоест дали възела е по-податлив, когато влакното е малко по-тънко.
Последно промяна от kasabinho на Пон Май 24, 2010 3:39 pm, променено общо 1 път.

- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Къса ли се .35 по лесно от .40 при еднакви други условия.
По-логично е да е така, особено АКО са на един производител.
Абе мой човек ясно ми е, че се гласиш за сомовете по Дунава! Отивай за 0,40...
Абе мой човек ясно ми е, че се гласиш за сомовете по Дунава! Отивай за 0,40...

-
- ще става разбирач
за сом 0.40 по добре!!! наслука

Хаха. Трябва да си самоубиец. За сом никога под .50 на Дунава, освен ако търсиш много голяма далекобойност. Да не говорим че има скали и т.н. Бяха ми подарили едно влакно за рожденния ден Chameleon Carp на Focus .35 и днес реших да го подложа на тест. Така като гледам с него ще ловя само попчета.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
със същото влакно имам 10 килограмови шарани ,не знам какво се оплаквашkasabinho написа:Хаха. Трябва да си самоубиец. За сом никога под .50 на Дунава, освен ако търсиш много голяма далекобойност. Да не говорим че има скали и т.н. Бяха ми подарили едно влакно за рожденния ден Chameleon Carp на Focus .35 и днес реших да го подложа на тест. Така като гледам с него ще ловя само попчета.

Значи аз не се оплаквам, а просто задавам елементарен въпрос. Никога не правя компромиси за влакна, изобщо поводи и куки. Може това да е старо, но не става. Има много голяма разлика от това, което тествах и trabucco T Force .35 , но и трабукото е 2 пъти и отгоре по-скъпо. Даже и Classic Lazer-а .40 се оказа много по-издържлив поне нов, на който пише, че държи само 700 грама повече. Никого не обременявам с мнението си може да съм уцелил на прецакано влакно.ribolovcho написа:със същото влакно имам 10 килограмови шарани ,не знам какво се оплаквашkasabinho написа:Хаха. Трябва да си самоубиец. За сом никога под .50 на Дунава, освен ако търсиш много голяма далекобойност. Да не говорим че има скали и т.н. Бяха ми подарили едно влакно за рожденния ден Chameleon Carp на Focus .35 и днес реших да го подложа на тест. Така като гледам с него ще ловя само попчета.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Преди да пуснеш тема се замисли малко!!!