Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
При положение че рибата се плаща, невиждам смисъл да се мята сяка вечер мрежа 400метра и сутринта да се пребира преди рибарите да дойдат.
Пускаха готови шарани не са си техно чупиво за да печелят, файдата им е да хваниш и да си купиш
Правил съм 50-60 кила риба за ден там на другия ден валат, просто е малко странен язовир, а можи и да са хранили рибата предишния ден знам ли.Но мрежи освен за толостолоб за друго не съм виждал да хвърлят там и то ги пускат от дясно на стената в плиткача.Но това е за собствена консумация на шефа им.
Пускаха готови шарани не са си техно чупиво за да печелят, файдата им е да хваниш и да си купиш

Правил съм 50-60 кила риба за ден там на другия ден валат, просто е малко странен язовир, а можи и да са хранили рибата предишния ден знам ли.Но мрежи освен за толостолоб за друго не съм виждал да хвърлят там и то ги пускат от дясно на стената в плиткача.Но това е за собствена консумация на шефа им.

ОК.Просто коментираме.А между другото "бат Бойко" човек цял живот се учи нали така.Говоря за хитринките де.Ако някой мърда някъде нека споделя.За да сме информирани.Благодаря
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И рибари и собственици сме пълни със морафети.
Едните да излъжат собствениците да скатаят някой шаро, другите да ти земат кинтите, без да си хванал шаро.
Но тези случай са на водоеми който са само със такси.
А платените на клограм колкото повиче си купиш толкова по-добре за собственика има оборот.
А някой колеги си мислят че като хвърляме в садки и сме аматьори, не е така. Дали ще си на Пясака, дали на Чама дали на платен кажи ли че няма да даде няма да даде.
Само вероятноста на платения да хваниш е по-голям понежи знаеш че е нахакан с риба.

Едните да излъжат собствениците да скатаят някой шаро, другите да ти земат кинтите, без да си хванал шаро.

Но тези случай са на водоеми който са само със такси.
А платените на клограм колкото повиче си купиш толкова по-добре за собственика има оборот.
А някой колеги си мислят че като хвърляме в садки и сме аматьори, не е така. Дали ще си на Пясака, дали на Чама дали на платен кажи ли че няма да даде няма да даде.
Само вероятноста на платения да хваниш е по-голям понежи знаеш че е нахакан с риба.
-
- сериозен играч
колеги някой може ли да ми каже дали работят по това време рибарските магазини в асеновград посока леново
И двата на Тополовския път вдясно работятdobrin_dinev написа:колеги някой може ли да ми каже дали работят по това време рибарските магазини в асеновград посока леново

-
- сериозен играч
благодаря краси
че в пловдива всичко е запразнило
че в пловдива всичко е запразнило
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днес и аз се валатосах от към шаран де на Тополово 
Инак от 12 до 17 часа имах един сланчак
,една каракуда
,един лин
,един кефал,
една, забележете пастърва
около 350 грама
,и около2 кила чаушан, беше озверял нашичкия и на царевица кълвеше.Сичко по-един път,луда РАБОТА.
Шаро играеше ама в центъра на язовира
.
От една седмица само 3 шарана са изкарани неще да папка и тва си е.........

Инак от 12 до 17 часа имах един сланчак

Шаро играеше ама в центъра на язовира

От една седмица само 3 шарана са изкарани неще да папка и тва си е.........
-
- сериозен играч
Асене поздравления за риболова!Искам да те попитам за чаушан на Тополово къде е най-добре да се застане?Предварително ти благодаря!!!
Нищо нищо колега другия път.Аз пък направих хубав риболов но мисля за сега да премълча язовира защото ще стане лудница.Излизаха само шаранчета от кило до три килограма.Интересно че както на Тополово и там шарана играеше и даваше само много на вътре и каракудата беше тотално изчезнала.Но това беше вчера а утре не знам на къде?Дайте идеи колеги утре на къде???
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ам знам ли секи ден е различноИскам да те попитам за чаушан на Тополово къде е най-добре да се застане

Един път дава на стената друг на устието,знам ли.
Захранка дето прави мътилка, 500 грама бял червей и на 50 санта дълбочниа,системно с прашката мяташ червей и захранка и ефекта е налице а и кефал ще се обади.
Ами пак там???Но това беше вчера а утре не знам на къде?Дайте идеи колеги утре на къде???

- Don4o_62
- учете се от него
Гошо,питаш пък не казвашgeorgi30 написа:Нищо нищо колега другия път.Аз пък направих хубав риболов но мисля за сега да премълча язовира защото ще стане лудница.Излизаха само шаранчета от кило до три килограма.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Не е вярно че не казвам.Винати споделям почти всеки риболов.
Георги Тенев
Ето примерно днеска бях на Сушица.Добър риболов:около 5-6 кг. каракуда и един страхотен удар на фидера но нереализиран понеже съм забравил аванса.И направо куката се беше исправила отдавна не беше ми се случвало такова нещо.С две думи съм доволен.
Георги Тенев
- Don4o_62
- учете се от него
Снимай куката да я видим,и другия път да ти кажем на Сушица с кво да хващаш.Там знаеш ли какви екземпляри удрят
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Просто си направих грешно сметката.Но няма да се повтори.От друга страна по добре така отколкото да ми скъса фидера.
Георги Тенев