Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за забраната
Модератор: dantho.mihov
за забраната
Някой да знае нещо, говори се за 01.06,за11.06 и за 16.06.Коя от тези три дати?
-
- научил се да хвърля
Re: за забраната
ЗАСЕГА-11.06.
А,защо не го пише тук http://iara.government.bg/ 

-
- сериозен играч
Та да споделя днес какво научих,ходих до ИАРА-Пазарджик и служителите ме убедиха,че всичко е една спекулация,самата процедура по удължаването на забраната била толкова тромава,че едва ли можели да я подготвят до АВГУСТ
!

-
- разбира нещата
Добре де, нали уж заповедта е подписана и забраната категорично е удължена до 15.06.2010г. ? От други разбирам, че днес е щяло да се реши дали ще има удължаване на забраната... Вече не знам на какво да вярвам 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Ама нали живеем в най-тъпата държава,една заповед един подпис и готово.Ние овцете ще слушаме.
-
- кандидат преподавател
Готова е заповедта ама бат Бойко още нее подписал.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Последно от кога е забраната 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- MITKO70
- кандидат преподавател
То е ясно от кога е,но е интересно до кога ще е забраната.За днес се говореше ,може би утре,излиза риболовна преса ,може и да пишеБожидар написа:Последно от кога е забраната

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
Напълно съм съгласен: http://vbox7.com/play:c1a345e1brato написа:Ама нали живеем в най-тъпата държава,една заповед един подпис и готово.Ние овцете ще слушаме.
Сори за спама, но ще си позволя два цитата:
Вече знам какво е държавник - мъртъв политик. Имаме нужда от повече държавници. (Боб Едуардс)
Ако президентите не го правят с жените си, те го правят със страната. (Мел Брукс)
Вече знам какво е държавник - мъртъв политик. Имаме нужда от повече държавници. (Боб Едуардс)
Ако президентите не го правят с жените си, те го правят със страната. (Мел Брукс)
-
- кандидат преподавател
brato,откъде си паднал,бе пич?Колкото е по-тъпа една държава,като тази в която плюскаме и акаме всеки ден,толкова са по-сложни и бавни административните процедури.За да има промяна в срока на забраната,се изисква: 1/Новият шеф на ИАРА г-н Явор Недев да не е излъгал на интервюто /прочети същото в " Сладководен риболов " /,че е изпратил в МОСВ предложение за удължаване срока на забраната.2/Там ибрикчиите на минетистър ... може да изготвят проекто-заповед,но може и да не изготвят таквоз нящу,3/А са го изготвили и минетистъра го е подписал,трябва да го проводат успешно в Минет -стерството на земледелието,4/там да са получи и докладва на оня гербоминетистър за приподписване и ако е на кеф,5/да вземе да подпише и 6/да публикуват по съответния ред тоз хадминистративен акт - съответната заповед.Правилно е писал колегата,че такава процедура може да трае до м.август,като едното нищо.Да не ви пука обаче - в 04.00 часа на 01.06.всички стартираме и заемаме съответните позиции по локви,бари,гьолове и ряки."Дойде време,ставайте,от сън се събуждайте-доста робство на "платени",всички на оружие"!
Хапсолютно съм съгласен,след като няма издадена черно на бяло друга заповед ми е -" ТРАНС ПЕНИС НИХИЛИС"INCUBUS написа:.....Да не ви пука обаче - в 04.00 часа на 01.06.всички стартираме и заемаме съответните позиции по локви,бари,гьолове и ряки."Дойде време,ставайте,от сън се събуждайте-доста робство на "платени",всички на оружие"!

гъз път да види
-
- сериозен играч
MAXPOINT написа:ТРАНС ПЕНИС НИХИЛИС"

-
- ще става разбирач
Абе извинявам се, ама да чета че съм живеел в най-тъпата държава и че съм овца, ми идва малко в повече. Не исках да го пиша, ама не издържам. Хора... абе осъзнайте се бе. Ако се имате за овце ще сте овце и то от най-миризливите и не само ще ви водят ами ще ви теглят и Х-я !! Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Аз съм българин и съм горд, че живея в България. Искам дебело да подчертая, че не съм някакъв изкрейзъл патриот, седнал да ви държи сметка, кой - какъв да бъде, какво да яде и с кого да спи, напротив. Просто наистина се подразних много и неможах да се сдържа.
Последно промяна от Радо Троев на Вто Май 25, 2010 10:48 pm, променено общо 1 път.