Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
Да се върнем на темата , защото ми се струва интересна!Аз специално много , много на Ивайловград не съм ходил обаче ме е запалил Милко без дори да се познаваме , от статиите в "Риболовец" едно време
Ако някой много го интересува може на ЛС да ме потърси и ще му дам да чете броевете за един месец и доста добре може да се ориентира в картинката
Лично аз съм ги чел 30-тина пъти всяка и всеки път си намирах по нещо ново на , което не съм обърнал внимание предния прочит.Милко пишеше малко пестеливо и доста сухо , но много точно и ясно така , че ако някой иска съм склонен да му помогна
П.С.
А , едно място е легендарно на Ивайловград - Мангъра , задължително се пробваме там , то е от дълбоките места

Ако някой много го интересува може на ЛС да ме потърси и ще му дам да чете броевете за един месец и доста добре може да се ориентира в картинката

П.С.
А , едно място е легендарно на Ивайловград - Мангъра , задължително се пробваме там , то е от дълбоките места

За зло куче - зъл прът!
Hики благодаря ти,че ни върна в реалноста.Мангъра на мене ми звучи зловещо.Скали,орли,дълбочини,сомове убийци.А бе страшничко е.Аз не смея да влизам вечер сам.Вие добре,че сте повечко.Пазите си страх имам предвид.Правилно е това място,но ако не те е шубе.Друго е да си излезнеш на правото.Как му викаха алеята или май булеварда.Там и за помощ да викнеш има кой да те чуе.Аз бъкам само по открити места.Те са най правилните от гледна точка на безопасност.Макар,че и там стрелят пияните мрежари-та бегам по неволя у некой залив.Питай Сашо Сома.Куршумите над главата.Аз затова вече ходя с жена ми.Мене най много да ме бият.А тя може доволна да остане.Така поне няма да имам спънки и с радост ще тръгваме за риба.Това май е най-правилно.
Хлопалане, отдавна не влизаше, сега видя че се разговориха за хубави местенца и си първа писта...летиш чак ! Ушите ти надебеляха в желание да те светка някой. Е зая това не се пише за стръв и места, щото в миг сте активни, по активни от всякога!
не се казва Сребра...а Сребърна другари специалисти
ама го няма Отеца вече за да ви поправя и може да си пишете сега глупости на воля
заради лична вражда м/у него и Барутчията той му сложи Бан от злоба да не влиза във форума
а когато снощи Вероника попита и му се скара , сложи и на нея !
писал съм в препоръки и оплаквания - четете !
докато ходеше при Жоро и спеше там и си държеше там скапаната лодка Жоро му бе удобен, от как си я взе и изтегли за да я продава, му стана неудобен !
Има си дума за такъв тип хора...мръсни жалки душици

не се казва Сребра...а Сребърна другари специалисти

заради лична вражда м/у него и Барутчията той му сложи Бан от злоба да не влиза във форума

писал съм в препоръки и оплаквания - четете !
докато ходеше при Жоро и спеше там и си държеше там скапаната лодка Жоро му бе удобен, от как си я взе и изтегли за да я продава, му стана неудобен !
Има си дума за такъв тип хора...мръсни жалки душици

-
- новобранец
Точно така misho, надебеляха ми ушите да ме светнете за това ,че сома кълве в най- дълбокото...мерси....
или че Сребреница е на Булеварда до Марта...пак мерси Е верно е, че аз нямам вашия опит – ходил съм на Йваиловград има-нема 50-тина пъти, ама както виждаш и за места не питам. Питаше колегата мsn или както там се казва, който пусна темата /справки стр1/ – е разгеле на стр. 14 му казахте едно место – може и да го намери! 

Най-много се помнят случките за сомове чевекоядци.Утре като отидеш някъде се сети какво съм ти разправял и само някоя сърна да почне да пръхти и си готов.А водолазите-от какво са им бели косите.Не е шега ей.Как да прецакам някой и да го пратя на место дето да бере само страх.Ловете си от брега-чиста работа.