Berkley Cherrywood 2 - 173 гр. или 330 гр.???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Djack
новобранец
новобранец

Berkley Cherrywood 2 - 173 гр. или 330 гр.???

Мнение от Djack »

Здравейте колеги, ще ви разкажа набързо с какво се сблъсках! Днес си купих горепосочения спининг - "Berkley Cherrywood 2" с акция 10-35гр. Попаднах на ревюто и във форума, за което благодаря на колегата "sestrata" направил е много добри ревюта, след това отидох в сайта на Vidrax и когато видях грамажа - 173гр. , вече бях решил на 99% че ще си я взема! Поръчах пръчката чрез магазин в Бургас, които се явяват един вид представители (дистрибутори) на Vidrax! Обаче, преди да потвърдя поръчка, звъннах за всеки случай на посочения телефон за връзка с клиенти в сайта на Vidrax, и попитах момчето, вярна ли е аджеба, тая работа с теглото на пръчката, като съвсем случайно му казах: "Ако е е някоя сопа 300-400гр., хич не я искам" , а той чак ми се сопна, какво съм говорел, що за спининг ще е това пръчка от 300 гр.!!! Та с две думи потвърдих поръчката и днес следобед ми донесоха - 2 броя от същата! Още като я пипнах, ми се развали настроението, нещо ми се стори съмнителна работата, помолих собственика на магазина да я сложи на електронната везна и ................ хептен помръкнах: Berkley Cherrywood 2 / акция 10-35 / 3м. - 330 гр. ????
Кажете, според Вас, нормално ли е, така да се подвеждат клиенти и какво става примерно, ако аз подам жалба в отдела за защита на потребителя за подвеждаща информация? И то не просто подвеждаща, аз не съм глупак, пределно ми е ясно, че тези стойности са винаги леко занижени, дори колегата Sestrata го беше споменал в ревюто, ама мислех, че разликата ще е 10-20-30 гр. ........... ама чак двойно???? Не е коректно някакси!
Поздрави!
Изображение
Последно промяна от Djack на Вто Май 25, 2010 8:19 pm, променено общо 1 път.
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: Berkley Cherrywood 2 - 173 гр. или 330 гр.???

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Колега в сайта на Видракс, ако знаеш колко грешна информация има... то да бше само за черито как да е. Аз от там и кукички няма да си купя. Имам много лошо впечатление от там, което си е лично мое.
Изображение Изображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

А добър ден !
Те са си сопнати по default дет се вика. Звъннах миналото лято да питам за някакво макаре - спона ми се някакъв смешник. Голяма работа , аз съм над тези неща си викам. После пак звъннах да питам за нещо - пак ми се сопна ако не се лъжа същия индивид. Викам си " абе що не ви .. " Така не се прави бизнес :) Сега доволно си пазарувам от всички други магазини с възпитани консултанти и продавачи.
Имаш пълното основание да подадеш жалба и да потърсиш правата си ! :) Така трябва да постъпва всеки измамен клент !
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Не знам...... , най ме е яд, че когато се обадих в магазина, там бяха категорични за теглото (което всъщност мен ме интересуваше най-много) ! Все пак , ако ще е за кълчене с 300-400 гр. , това го може всяка втора пръчка от китайския магазин, но вече не за 80 лв. а за 8 лв.! Дано поне темата се види от повече хора, за да няма други изгорели като мен! Колкото до Vidrax, отворен съм към предложения, ако имат евентуално от онези леките пръчки , които са обявени в сайта, да ми ги подменят! :evil:
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги не са само Видракс (от коректните) преди повече от година си поръчах от Канада даунригер на фирмата CANNON които се командва от сонара на стоитост 1700лв по тогавашния курс на долара но нямаше още кои да питам кое и как се прави и реших да се обадя в Пловдив на фирма СЕРИОЗНА и да се представя за клиент които се интересува да закупи и да се извърши монтаж на всичко :idea: ОБЯВИХА МИ 4300лв БЕЗ ДДС и ми ПРОШЕПНАХА :wink: че ако внеса полвината :?: :?: :?: ще ми доставят всичко с поръчка и ще ми направят 5процента отстъпка :wink: НО ДА НЕ КАЗВАМ . Е КАК ПОСЛЕ ДА НЕ ГО Е ЯД ЧОВЕК
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Позвъни първо до офиса на Видракс и обясни какъв е проблема!Предупреди ги,че при евентуално бездействие от тяхна страна ще си потърсиш правата!Ако и това не свърши работа напиши жалба до Комисията за защита на потребителите,не съм сигурен точно за е-майла,опиши подробно случката,прикачи и файла със снимката и съм сигурен,че до 30 дневен срок ще вземат мерки!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

По принцип Ганди е пич а е и потребител във форума . Пиши му едно ЛС и смятам че ще се оправи работата . В другият вариант по закон закупена по интернет стока в БГ може да се върне в седемдневен срок без никакви обяснения защо , какво и как при положение че не е ползвана и се връща във вида в който е доставена :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

А , съществува ли варианта, да има два вида от тези пръчки, едните да са китайски (оригинални, каквито са обявените в сайта), а другите да са откровен ментак, демек по-китайски? Питам, защото намерих и чужди сайтове, които са дали посочените във Vidrax стойности като грамаж!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Потърси втора везна, звънни във Видракс и им прати сопите. Гледай всичко това да се случи в рамките на тези 7 дни, за които говори Павката.
Предполагам няма да имаш никакъв проблем, всички там знаят, че реалното тегло на въдицата е такова :D
Все пак, като застраховка си сейвни сайта в сегашното му положение и ако нещата се закучат се обърни към Комисия за защита на потребителите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Извинете ме за спама обаче ми е любопитно? Възможно е да няма измама и грешка в случая... :D Възможно ли е колегата да претегли само тази част от въдицата, която е 157 см. и да каже дали тежи само тя тази част 173 гр. :D :rolleyes:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

И като си помисля какви суперлативи се сипаха за тая прословута пръчка...мани-мани!
Търси си правата!
Изображение
genzi
новобранец
новобранец

Мнение от genzi »

Е писах ас веднъш за боклука от видракс Пен каптива.,А собственика на саита ми се сопа на лични и ето на пак боклуци от там.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

stich написа:И като си помисля какви суперлативи се сипаха за тая прословута пръчка...
Ами за тия пари , за спининг , тя е най-доброто което се предлага у нас . Пен Каптива също като Шевролет Каптива не е това което бяха преди много години но за тия пари толкова ако някой още не го е разбрал :wink:

пп - ако искаш наистина читава въдица отговаряща на показателите си си взимаш тази - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=956 - и не вервам после да съ оплакваш по форумите :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Павел Иванов написа:

пп - ако искаш наистина читава въдица отговаряща на показателите си си взимаш тази - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=956 - и не вервам после да съ оплакваш по форумите :wink:
Павка, въдицата не е никак лоша. Имам я на 3 метра, но дълбоко ме съмнява, че и тука грамажа отговаря на обявения в сайта.
Изображение Изображение
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Да кажа за развитието! Значи хората от Vidrax излязоха коректни и върнах пръчките! Казаха , че е станала грешка и ми се извиниха! Тук е момента да благодаря отново на коелегата SESTRATA за търпението и за съветите, благодарение на него аз намерих моята пръчка!

Изображение

Colmic Pearch Plus - 3,00m. / 3-12

Еми какво да кажа? Съвсем, ама съвсем друга бира! Днес даже я тествах на язовира в Българово (вярно без успех, ама...........) :D Пръчката я оборудвах с една Ацтека на Тубертини - 3000 ! Много съм доволен! С две думи, ако някой търси спининг комплект за по-скромен бюджет , като моя - това е истината!
Поздрави на всички и НАЗДРАВЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”