Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
За утре съм си приготвил една доза черволяк
и ще проверя дали платерината се е стреснала от днешните гръмотевици. Глася се за шофьорския плаж на дюни, ма да видим кво ще стане .

-
- новобранец
добър ден,някой може ли да подскаже каде около варна може да се хване платирината и илиарията????? че само с капо не става 

Преди най-лесно беше на борсата,сега и борса няма.Иначе с нетърпение я очекваме и при нас.На юг колегите я скъсаха, да им е на слука.
-
- вече хвърля и на тежко
М-ммм даааа ! Днес на шофьорския плаж на Дюни си останах капо. Така че и при нас май същата работа . Докато бях там,а аз си тръгнах раничко, до мен колегите извадиха само една дребна. Имаше доста водорасли и може би това обърка нещата. От цялата работа ми остана разходката и една намерена в пясъка бомбарда . 

-
- разбира нещата
М-ммм даааа ! Днес на шофьорския плаж на Дюни си останах капо. Така че и при нас май същата работа .
Ааааа,не така-днеска в Поморие Веско има 73 риби,Йово(големия)-50 Бат Щерьо-пропусна,Монката-37 бр
Пп:Кои ходи-хваща;кои си има деца си ги гледа
Ааааа,не така-днеска в Поморие Веско има 73 риби,Йово(големия)-50 Бат Щерьо-пропусна,Монката-37 бр

Пп:Кои ходи-хваща;кои си има деца си ги гледа

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Основно Бургазлиии ли са активни
....някой да е ходил към Паша дере, Фичоза, черноморец през почивните дни, да сподели как е положението.....гледам един колега си пази голяма тайна за мястото, да не би да му изловят рибоците
...аз бях на аспаруховския плаж и на буната и към канала - все нищо, тук таме по някоя барбуна и гюмюш 

-
- ще става разбирач
Еми на фичоза-капо и под и над вода.Много мъртвак имаше долу по дъното беше чорба и мътилка.От 7 човека които ловиха на целия плаж имаше три изкарани иларийки.Аз на дъно-три кучета и един поп+водорасли за една крава да се наяде.Това е от неделя.Водата студена,вятър- запад,югозапад. Иначе в морето ври от ува,а от 20 лодки за сафрид май нищо не бяха извадили. 

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- 1000n
- разбира нещата
Е, не съм аз този колега, но нека отговоря вместо него!mirodd написа:.....гледам един колега си пази голяма тайна за мястото, да не би да му изловят рибоците...

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги не само мястото е важна .Трябва да си редовен и упорит .Аз не отивам само за няколко часа стоя по 10 часа на брега даже и да несъм хванал нищо. Също трябва да имаш късмет и чалъм ! Мястото е ЕЗЕРОто да видим някой ще може ли да хвани , аз ще продължавам да ходя целта ми е да счупя или доближа рекорда на баща ми 6 кг пеленгас. 
Пп: Трябва да мятате близо до шкарпа .

Пп: Трябва да мятате близо до шкарпа .
-
- новобранец
ако можеш и да разашниш и какво трябва да е "шкарпа" ще съм ти много благодарен 

"шкарп" - рязка смяна в дълбочините/релефа на дънотоkostadinov850 написа:ако можеш и да разашниш и какво трябва да е "шкарпа" ще съм ти много благодарен
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
много благодаря 

kefal na vromos do atija ima. ure sme tamtatkoogi написа:Бате Киро, всички го знаем ама нейсе... Така де, някак по-друго е да се направиш наКИРО написа:Кьоркефал - само на търмък.
Иначе ТЦ,ама търмъка е забранен де.А! Така ли?
Айде де,къде кълвял морския кефал в момента.
-
- вече хвърля и на тежко
Добре дошъл колега! Пожелавам успех, обаче занапред пиши на кирилица! Ще имаш по-голям успех във форумаsatelita написа:
kefal na vromos do atija ima. ure sme tam

На Вромос има три мрежи плюс тарашене с гриб всяка вечер. Ако си видял някой мрежарски кефал не бързай с големите очаквания. Там и за платерина не ми се ходи вече.