Тъжен съм...загубих Ботанка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:....баш майстор е ...ама да кръщава ракийката...като Йоан Кръстител е ...
:lol:
...eй тоя нема спиране... . браткоооо :lol: :lol: :lol: таз цуйка ши ми я опява сега цял живот ....свекърва такава... аз ми викам , че шишето идва от Добрич и не знам ко има вътре - ако знаех тъй ли щях да ти се нанижа да ма нареждаш сега - може пръст да има и тъщата - знам ли я :evil:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Михалич написа:Батанка - Отчо си я заплю - там не се месим :lol: :lol: :lol:

аха....ама един БОТАН седи пред нея :lol: :lol: :lol: и си мисли че не съм го надушил :lol: :lol: :lol:

а то си му го пише на челото :lol: :lol: :lol:

иначе е готин Бутана му с Бутан...тя Ботанка го е напъдила в мазето :idea: и го приема след като изкъпе....кутретата :lol: :lol: :lol:

завалия мноо се тръшка особено за второто псе... :lol: :lol: :lol: не вярва че ши стане за анаконда пазач на БИМвето

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Егати,колко съм тъп!Нищо не мога да разбера.За кола или за жена става въпрос? :D
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Troli Rapala написа:Егати,колко съм тъп!Нищо не мога да разбера.За кола или за жена става въпрос? :D
И за двете, и за двете ....... пък и за живота, вселената и всичко останало - тук в "Разни" за всичко става въпрос :lol: :lol: :lol:
- само не и за риболов :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе дай даги направим 2мата Евгодепутати...и ще решим проблема и на БУТАНчето... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Troli Rapala написа:Егати,колко съм тъп!Нищо не мога да разбера.За кола или за жена става въпрос? :D
Не си тъп !!! ама ония дъртия - батката - :evil: :evil: :evil: - плаче за един ритник отзад - в момента той кове Поредната Си Интрига - това е!!!

...дори ако някой хване скъсан цървул - Бати ти Миленчо пак ши'гу удурдиса срещу мен ! ... и ши добави и Отчо - бе ний сме едни магарета ...ама нейсе :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е па язе искам да те направят Евродепутат...кво лошо има..не се дърпай кат ОСЕЛ...а кажи, че си съгласен... :lol:

На изборите ще те пиша в бюлетината... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...На изборите ще те пиша в бюлетината...
Що тъй си решил, бре ... щот'та цАлунах в приморско ли ??? :lol:

Дан'тий харесало ... въй...въй...въй :roll: .

.. дан'кривна у лево ... ма Батка :lol: :lol: :lol:

Пфу...Пфу...Пфу .... ко напрайхме там - СЪГРЕШИХМЕ :lol:

Отче !!! аре помагай да го върнем назад на батката метчика, чи сме гу отървали май :idea:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

я се стегни Сър Друмч...да нема и други писания...като тези "за шлифера"...щото при тебе май е вярна максимата, че всеки шут от зад...е крачка напред...хахаха...

Спомените са живи Сър Друмч./да не се бърка с Р.Овч./

Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:.... "за шлифера"...
за шлифера питай - автора на шлифера ... мен не ме търси ! ... аз съм за рапани :wink:

...слагам си го в другия крачол и почвам "само да чета тука и да се уча"- ще пуска теми само "Де'е рибата"...

...а ще се виждаме пак ... ако не си ме разлюбил, разбира се вече :lol: :lol: :lol: ... докато ме няма си купи вибратор - снимките ми си ги имаш :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Кво си се разревал като Йоан Кукузул...бе дърт Пискюл...ще ти зема язе вибратор, я си дръж езика , че да не те наритам пак...един шут отзаде искаш ли... :lol:

Да беше си траял а не да наливаш масло ...под казана на ОТЧЕТО...сега виждаш ли на какъв ОГЪН се вари... :lol:

Грешен...Праведен в...казана... :lol: И ти Юда му буташе дръвца отдоле...да не МУ изтине водата... :lol:

Вържи попа да е мирно селота...ама трябваше май Клисаря да вържат... :lol: хахаха... :lol:

Айде по-весело кво си се разкиснал като мангал от Максуда... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Аре пак аз виновен ... удурдиса го ... майсторе !

Ако се затрудняваш с избора на вибратор - ми не се притеснявай, ши'ти помогнем , жОлието моя :lol: :lol: :lol: ако искаш може и на ЛИЗИНГ !!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Друмч...Само дето главъта не ти е квадратна...иначе на бой си добър 1,10 см. таман диван чапраз да ми седиш и чашата с уйскито да стои на главъта ти... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И за градинско джудженце ставаш...ама много си устат и досаден...в твойта градинка един варналия не стъпва...що ли...Друмчо... :lol:

Изображение
Ей го Друмчо...същия си е...направо за аквариума на БОТАНКА... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”