Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Риболов на Толстолоб
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов на Толстолоб
Искам да попитам вместо сухо мляко в захранката може ли да сложим сметана
имам цяла кутия у нас с истекъл срок и не знам какво да я правя 

Защо не. Пробата му е майката.Lusi_vg написа:Искам да попитам вместо сухо мляко в захранката може ли да сложим сметанаимам цяла кутия у нас с истекъл срок и не знам какво да я правя

-
- научил се да хвърля
ама гледай да понамирисва
по-голям е шанса за успех 

-
- ще става разбирач
Дамм , Аз за това сам се запасил със степчета ягода ;д
-
- научил се да хвърля

Браво. Значи се е раздвижил. Само да пуснат забраната и ще го сцепя. Някой пробвал ли е да си прави технопланктон? Ще го пробвам този метод имам доста идеи.legolata написа:бях на едно частно язовирче.пробвах с изпитаната тактика с тапата и пружината и за 6 часа хванах 4 толостолоба-един калибър,около 3 килограмови.отделно се хващаха и шаранчета,незнайно защо

Колега според моя опит на Дунава лятото взема и след 1 до 5 в най-голямото слънце на 4 метра от брега. Помня първия ми толостолоб някъде преди 5 години, когато бях лапе и беше точно в най-голямото слънце на монтаж от руския риболов чрез който се хващат промишлени количества. Добре че не е разпространен из форумите. Отказал съм го и не го споделям понеже не е много спортен. Но все пак знам че някъде 10-на човека в Русе го практикуват дори хора, които ходят по състезания.legolata написа:абе според мен не ги търси по голямото слънце,а като е голяма жега ги пробвай по-към дъното.тва си е лично мое мнение.

-
- научил се да хвърля
да,но колега аз говорех за язовири.нали знаеш,че Дунава се движи,малко или много водата е поне с 6-10 градуса по-студена от язовира.особенно ако е малко частно водоемче,никъв шанс да го намериш по слънцето.и все пак това си е мое мнение. 

Да колега прави си. Не съм те разбрал. Помислих, че говориш по принципlegolata написа:да,но колега аз говорех за язовири.нали знаеш,че Дунава се движи,малко или много водата е поне с 6-10 градуса по-студена от язовира.особенно ако е малко частно водоемче,никъв шанс да го намериш по слънцето.и все пак това си е мое мнение.

-
- научил се да хвърля
аааа нп.
днес пак ходих,но не за толостолоб и все пак имаше един колега с толостолоб 8.300 

-
- ще става разбирач
Вчера докато бях на 1 частно разбрах че най-много явно обича червените неща ии мириса на ягода метнах 1 кофа млян фураж с 10 степчета ягода ии замириса чак ми идеше да го изям и след малко сигурно 20=30 дойдоха 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач