Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На почивка с риболов, къде !?
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
На почивка с риболов, къде !?
Здравейте Колеги, ето че дойде време, за отпуски и почивки! Искам да питам, къде може да съчетаем поезното с приятното, да починем и да пориболуваме, така за няколко нощувки, но не на палатка, като пример: панинска местност, природа и нещо като вилички или бунгала в близост до водоема! Извинявам се, за големите претенции, но един път в годината ползвам отпуска и искам да си прекарам добре с моето семейство! Моля, ако може дайте предложения!!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Re: На почивка с риболов, къде !?
Аз лично ти предлагам юз Батак ,не заради н6 дръго а заради бунгалато около водоема.
Павел Баня.яз.Копринка ти е наблизо и градчето си го бива.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Батак, Доспат, че и Широка поляна. Природата е уникална и има какво да се види и извън водата. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
на язовир копринка под стената има нешто като бивш пионерски лагер бунгала с по 2 легла но с обшта баня и wc и са евшсни;
-
- научил се да хвърля
Здравейте, един ден се връщахме от Рилския Манастир и минахме по край яз Искър, хареса ни, какво ще кажете за там !? Иначе на Батак сме били много пъти, остават Доспат и Копринка, ако може, още и др. предложения ! Благодаря!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Синята Река до Казанлък. има бунгала до водата, имат си всички екстри. около 30 лв са на вечер за цялото бунгало. Пълен релакс. и риба има и на шезлонга се препичаш. и барбекюто ти е пред бунгалото. Ние с семейството често ходим, много съм доволен. Има голям наплив обаче. бунгалата са само 6 и доста руснаци са ги надушили. 0894373704 е телефон на някой там. някаква жена от персонала. най добре ако се спреш на това да се обадиш и да си запазиш бунгало да не останеш валат:) приятна почивка където и да отидете
Последно промяна от Petar Nedev на Чет Май 27, 2010 8:09 am, променено общо 2 пъти.
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
На доспат съм бил в бунгала. Бунгало звучи малко недобре, защото има 2 спални помещения с по 2 легла, хол с разпъваем диван, телевизор, хладилник, печка, баня и всичко необходимо за една добра почивка. + това са на 5 мин пеша от язовира. Намират се на изхода в посока Сърница (трябва да се изкачиш по един доста стръмен баир, който няма как да пропуснеш пък има и табела). Единствения проблем е, че не мога да ти дам телефон или информация как да се свържеш с когото трябва. До колкото си спомням бяха общински => ако познаваш кмета
Обърни се към колегите от доспат или някои приятел ако имаш. Аз съм много доволен от условията, а и цените са съвсем приятни
Весела и резултатна почивка

-
- разбира нещата
Аз съм за Голям Беглик... за мен по добро място за почивка няма... сега откъм риба знаеш....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Пробвай с Доспат....на Копринка ще се изпържите от жега!!!kris-uk написа:Здравейте, един ден се връщахме от Рилския Манастир и минахме по край яз Искър, хареса ни, какво ще кажете за там !? Иначе на Батак сме били много пъти, остават Доспат и Копринка, ако може, още и др. предложения ! Благодаря!
- kostakosta
- научил се да хвърля
Скоро имаше дискусия за някакви бунгала или къща за гости до Ивайловград,но темата беше изтрита... познай защо ...
Традиционния "двигател" на българския прогрес-завистта.А темата беше полезна за такива като теб и мен .
Традиционния "двигател" на българския прогрес-завистта.А темата беше полезна за такива като теб и мен .
-
- новобранец
язовир слаковци 

На Широка поляна има хубави бунгала до водата, уникална природа, пиши в гугала "романтика кавал тепе", на Ивайловград има вила с няколко спални със тоалетни и прекрасна голяма кухня със всички екстри, от тостер до миална и др., барбекюта и тн., на 5мин. от водата, пиши в гугала "вила Пиреня", или "Пиреня Малки воден". И на двете места съм бил затова ги препоръчвам, естествено около откриването на риболова едвали ще има нещо свободно, но за по-натам е ОК.
Айде за по-лесно:
http://www.vsromantica.com/index.htm
http://www.bgvakancia.com/offer/1676/
Успех и приятна почивка!
Айде за по-лесно:
http://www.vsromantica.com/index.htm
http://www.bgvakancia.com/offer/1676/
Успех и приятна почивка!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!