На почивка с риболов, къде !?

Модератор: Кърцата

kris-uk
научил се да хвърля
научил се да хвърля

На почивка с риболов, къде !?

Мнение от kris-uk »

Здравейте Колеги, ето че дойде време, за отпуски и почивки! Искам да питам, къде може да съчетаем поезното с приятното, да починем и да пориболуваме, така за няколко нощувки, но не на палатка, като пример: панинска местност, природа и нещо като вилички или бунгала в близост до водоема! Извинявам се, за големите претенции, но един път в годината ползвам отпуска и искам да си прекарам добре с моето семейство! Моля, ако може дайте предложения!!! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
killer
новобранец
новобранец

Re: На почивка с риболов, къде !?

Мнение от killer »

Аз лично ти предлагам юз Батак ,не заради н6 дръго а заради бунгалато около водоема.
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Павел Баня.яз.Копринка ти е наблизо и градчето си го бива.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Батак, Доспат, че и Широка поляна. Природата е уникална и има какво да се види и извън водата. :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
kotkabeibe
новобранец
новобранец

Мнение от kotkabeibe »

на язовир копринка под стената има нешто като бивш пионерски лагер бунгала с по 2 легла но с обшта баня и wc и са евшсни;
kris-uk
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kris-uk »

Здравейте, един ден се връщахме от Рилския Манастир и минахме по край яз Искър, хареса ни, какво ще кажете за там !? Иначе на Батак сме били много пъти, остават Доспат и Копринка, ако може, още и др. предложения ! Благодаря!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Синята Река до Казанлък. има бунгала до водата, имат си всички екстри. около 30 лв са на вечер за цялото бунгало. Пълен релакс. и риба има и на шезлонга се препичаш. и барбекюто ти е пред бунгалото. Ние с семейството често ходим, много съм доволен. Има голям наплив обаче. бунгалата са само 6 и доста руснаци са ги надушили. 0894373704 е телефон на някой там. някаква жена от персонала. най добре ако се спреш на това да се обадиш и да си запазиш бунгало да не останеш валат:) приятна почивка където и да отидете
Последно промяна от Petar Nedev на Чет Май 27, 2010 8:09 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

На доспат съм бил в бунгала. Бунгало звучи малко недобре, защото има 2 спални помещения с по 2 легла, хол с разпъваем диван, телевизор, хладилник, печка, баня и всичко необходимо за една добра почивка. + това са на 5 мин пеша от язовира. Намират се на изхода в посока Сърница (трябва да се изкачиш по един доста стръмен баир, който няма как да пропуснеш пък има и табела). Единствения проблем е, че не мога да ти дам телефон или информация как да се свържеш с когото трябва. До колкото си спомням бяха общински => ако познаваш кмета :wink: Обърни се към колегите от доспат или някои приятел ако имаш. Аз съм много доволен от условията, а и цените са съвсем приятни :D Весела и резултатна почивка
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Аз съм за Голям Беглик... за мен по добро място за почивка няма... сега откъм риба знаеш....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Колега това е твойто място,а и е близо до Пловдив

http://www.novi-izvor.com/luxory.php?lng=lng1
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

kris-uk написа:Здравейте, един ден се връщахме от Рилския Манастир и минахме по край яз Искър, хареса ни, какво ще кажете за там !? Иначе на Батак сме били много пъти, остават Доспат и Копринка, ако може, още и др. предложения ! Благодаря!
Пробвай с Доспат....на Копринка ще се изпържите от жега!!!
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Скоро имаше дискусия за някакви бунгала или къща за гости до Ивайловград,но темата беше изтрита... познай защо ...
Традиционния "двигател" на българския прогрес-завистта.А темата беше полезна за такива като теб и мен .
kotkabeibe
новобранец
новобранец

Мнение от kotkabeibe »

язовир слаковци :!:
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

На Широка поляна има хубави бунгала до водата, уникална природа, пиши в гугала "романтика кавал тепе", на Ивайловград има вила с няколко спални със тоалетни и прекрасна голяма кухня със всички екстри, от тостер до миална и др., барбекюта и тн., на 5мин. от водата, пиши в гугала "вила Пиреня", или "Пиреня Малки воден". И на двете места съм бил затова ги препоръчвам, естествено около откриването на риболова едвали ще има нещо свободно, но за по-натам е ОК.
Айде за по-лесно:
http://www.vsromantica.com/index.htm
http://www.bgvakancia.com/offer/1676/

Успех и приятна почивка!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”