руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
cecurko
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от cecurko »

Имам предложение:може ли всеки който играе atomfishing да си напише"ника" като се срещтнеме в играта да се знаеме,щото пишеме на руски като луди а сме БЪЛГАРИ.Иначе за играта аз съм със същия "ник" нямам възможност да играя много но гледам да се консултирам с ЗНАЕЩИТЕ.Готов съм и аз да помогна с квото мога.ПОЗДРАВИ
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

LordAleks написа:Братле, аз храних един тъп руснак по този въпрос. Играта е руска а те говорят и пишат на КИРИЛИЦА.
КИРИЛИЦА-та е от Кирил - българин е той да знаеш. Аз се заяждам със всеки скапаняк с права в Атомфишинг дето се мисли за Господ по този въпрос.
Един ден Админа ми написа, че няма проблем за си пишим на Български (кирилица обаче) и да не се заяждаме с админите, те нямат право да банват никой пишещ на кирилица в чата.
Напълно съм съгласен. Дадохме им езика в ръцете. Какво повече да кажем? Май не искат да си спомнят как българина Григорий Цамблак, и други българи от този период са били пращани в Русия за да прославят народа им, и да го научат на четмо и писмо! И през периода на цар Симеон също. Ако не бяхме ние да им дадем кирилицата, с което и ние нещо сме дали на света, и 1/6та от света я ползва, то сега руснаците нито щяха да са православни християни нито щяха да ползват кирилицата! Никакво уважение и сега на 24 май в Москва.
Но това е, просвети ги, дай им езика в ръцете, а те да не признаят, неблагодарници! Най вече тия които ги управляват, а не обикновенния народ.

Аз досега винаги съм си писал в атома на български, нищо че знам малко руски. И винаги ще пиша само на български :!:
Когато се похваля, и ми ръкопляскат, не пиша "спс всем", а винаги им благодаря на български, дали с мерси или благодаря, както ми дойде. И вече знаят че съм българин и не ми правят повече забележки че пиша на бг.

Но каква случка ми се случи преди... има едни две девочки.... "дрезкая_девочка" и другата "красивая_девочка" или нещо подобно беше, едната е мод със сигурност а за другата несъм напълно сигурен, но май и тя. :? Та тая дето е мод, се заяде с мен що съм пишел на български и че щяла да ме банне... И аз тогава и припомних правилата че може да банват само ако се пишат обиди (нецензурни думи) или се пише на латиница. Това са двете правила. :) Даже й и припомних, че те пишат на кирилица благодарение на нас, че им дадохме езика в ръцете. И ако несме ние сега нямаше да ползват кирилица. И тогава вече хептен ми млъкна и никога повече не ми направи забележка. Въпреки че се засичахме всеки ден на една от базите, и аз си пишех с един българин и като я виждах че и тя е там, още повече ми се отваряше приказка, :) нарочно, :) и си пишехме по няколко часа с другия българин, и нито веднъж не ми направи забележка. Имаше други руснаци обикновенни потребители които се дразнеха че леем фермани на български и неразбирали нищо, но нищо неможеха да направят, и повече не се "дразнеха" заяждаха с нас.

Та в тоя ред на мисли, кой е панчо? :) Големи приказки правехме с него, и то нарочно на пук на руснаците, да видят че си пишем на български.

Всичко това което разказвам се случи преди големите обновления с вкарване на разрядите. Още като прохождах в атома.

Сега вече всичко е много по спокойно, от седмица насам всяка сутрин се поздравяваме с руснаците и един мод с нас на база Завод,ловим гиг. шарани за пари. Мода се казва Наташа, и нито веднъж не ми направи забележка, разбра от първия път че съм българин, и даже се радва че пиша на български :) всеки ден :D :)
Последно промяна от hugo_boss на Сря Май 26, 2010 10:26 am, променено общо 1 път.
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

gogoltd написа:здрасти - аз за сега зарязах риболова че нещо ми омръзна (пък и счупих 2 пръта и се върнах в първи клас :? )
И аз съм така... счупих три пръчки една 300кг и две по 230кг. Това са 1 200 000кр и 2 x 700 000кр - общо 2,6млн кредита на вятъра;( бяха почти нови.
Тая от 300кг я счупих на Болшая река за белуги, а другите от по 230кг на Завод за шарани. Незнам как става така, когато вадя нещо голямо и сякаш преди индикаторите да преминат и се чупят. Дали има лаг със сървъра и ми ги чупи без да ми покаже че индикатора е преминал вече :~ нз.
А къде правите пари освен белуги на болшоя река и гиг.карп,карп и осетр на Завод ? Някъде с по дребна ценна рибка? Че сега
съм с 140кг-ва и направо не ми се почва отначало. А съм 20/41. За 41во ниво и да съм без пари и добри такъми, си е направо срамна работа :)

Искам да събера за най доброто което може да се купи - 3 лески от 875кг, 3 x 225% , и 3 x 550кг.
за леска 3 x 1 500 000кр - 4,5млн
за макари 3 x 990 000кр ~ 3млн
за пръчки 3 x 3 100 000кр -9,3млн
общо - 16,8 млн кредита. Е как да се съберат при положение, че направя около милион кредита след няколко реални часа,и точно тогава чупя въдица, и трябва да ги дам за нова. Имам само една 875кг и две по 525кг лески, и по една 225%, 170%, 100%. ... с въдиците съм много зле...
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

А осносно обновленията, преди 2,3 дена една вечер както си ловихме шарани с руснаците и тая мод-ка Наташа чак до сутринта до към 7,8часа на Завод, (не сме спали цяла нощ :) ),
и те я питаха защо няма обновления дали скоро ще има, какви ще са и т.н. И тя каза, че ще има големи промени, най вече в сървърите, затова сега се бавят толкова много. Отначало нали като се пуска играта дава да си избираш от три сървъра, и тия другите двата където сега пише на тях ТЕСТ, "Eкстрийм-сервер" и "Дикий-мир", ще бъдат платени. Т.е. за тия които са пратили СМС и някак си може би с патрони. Не е ясно, дали с патрони , или специален СМС само за достъп, но е ясно че ще са платени и ще трябва да се праща СМС . (А от България разбира се няма как да се прати СМС.).
Отначало може да ги пуснат временно безплатни, но по късно ще станат платени, за Дикий Мир ще е платен със сигурност. А там може да има по хубава риба, други бази и т.н. - това аз така предполагам.
Колкото до сървъра "Возвращение" откъде влизаме сега, той ще си остане безплатен, т.е. за нас :) Другите два - платени.
Това е със сигурност.
А тия които минат 111 уровня (ниво), щели да имат някакви превилеги или нещо подобно. А какви ще са те не е ясно още, може би временен
достъп до платените сървъри, където там всичко ще е в "по..." и бази и риба и всичко. Или пък ще им дадат определен по голям брой патрони "бонуси",на тия които стигнат 111ниво, с които патрони ще могат да влизат в платения...пак временно...докато им свършат...:)
Това ще са големите промени.
Питаха я и за разрядите...дали ще се пишат нови от 20тия нагоре, но за това каза че нищо незнае. Може и да напишат нагоре от 20тия, може и изцяло да ги премахнат. Нищо не е сигурно там.
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

hugo_boss написа:А осносно обновленията, преди 2,3 дена една вечер както си ловихме шарани с руснаците и тая мод-ка Наташа чак до сутринта до към 7,8часа на Завод, (не сме спали цяла нощ :) ),
и те я питаха защо няма обновления дали скоро ще има, какви ще са и т.н. И тя каза, че ще има големи промени, най вече в сървърите, затова сега се бавят толкова много. Отначало нали като се пуска играта дава да си избираш от три сървъра, и тия другите двата където сега пише на тях ТЕСТ, "Eкстрийм-сервер" и "Дикий-мир", ще бъдат платени. Т.е. за тия които са пратили СМС и някак си може би с патрони. Не е ясно, дали с патрони , или специален СМС само за достъп, но е ясно че ще са платени и ще трябва да се праща СМС . (А от България разбира се няма как да се прати СМС.).
Отначало може да ги пуснат временно безплатни, но по късно ще станат платени, за Дикий Мир ще е платен със сигурност. А там може да има по хубава риба, други бази и т.н. - това аз така предполагам.
Колкото до сървъра "Возвращение" откъде влизаме сега, той ще си остане безплатен, т.е. за нас :) Другите два - платени.
Това е със сигурност.
А тия които минат 111 уровня (ниво), щели да имат някакви превилеги или нещо подобно. А какви ще са те не е ясно още, може би временен
достъп до платените сървъри, където там всичко ще е в "по..." и бази и риба и всичко. Или пък ще им дадат определен по голям брой патрони "бонуси",на тия които стигнат 111ниво, с които патрони ще могат да влизат в платения...пак временно...докато им свършат...:)
Това ще са големите промени.
Питаха я и за разрядите...дали ще се пишат нови от 20тия нагоре, но за това каза че нищо незнае. Може и да напишат нагоре от 20тия, може и изцяло да ги премахнат. Нищо не е сигурно там.
Аз не разбрах ти с какъв "ник" си в играта :D
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

Хора кажете от къде да си намеря най-новата РР 2.4 със 8-я инстал пак щото братовчед ми на*ба играта...Аз преди ч играех на инстал пак 5 ама щом има по-нови...трябва да се пробват.Та ако разполагате с линк или самия фаил споделете (може да има такъв някъде в тея 150 страница ама сега бързам и не мога да търся...ако го има казваите)

:roll:

EDIT:Ако и клевалка намерите цена няма да имате
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Strelok22 написа:Хора кажете от къде да си намеря най-новата РР 2.4 със 8-я инстал пак щото братовчед ми на*ба играта...Аз преди ч играех на инстал пак 5 ама щом има по-нови...трябва да се пробват.Та ако разполагате с линк или самия фаил споделете (може да има такъв някъде в тея 150 страница ама сега бързам и не мога да търся...ако го има казваите)

тука има всичко http://installsoft.ru/index.php?sid=529 ... d046b28f47
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Аз в играта съм с KingRatt
Все си мисля, че и тая игра ще я осерът накрая :(
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Strelok22
новобранец
новобранец

Мнение от Strelok22 »

cecurko написа:
Strelok22 написа:Хора кажете от къде да си намеря най-новата РР 2.4 със 8-я инстал пак щото братовчед ми на*ба играта...Аз преди я играех на инстал пак 5 ама щом има по-нови...трябва да се пробват.Та ако разполагате с линк или самия фаил споделете (може да има такъв някъде в тея 150 страница ама сега бързам и не мога да търся...ако го има казваите)

Mи така де...ама за да инсталирам наи-новия инстал пак 8 ми трява 7-цата....която обаче прочетох че работи само на инстал пак 6...та номера е от къде да си намеря 6-цата или цялата обновена игра в архив,сетъп или нещо такова....

cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

LordAleks написа:Аз в играта съм с KingRatt
Все си мисля, че и тая игра ще я осерът накрая :(
И аз така мисля но нека да видиме.Една вечер на болшая река-далнии дозор беше Wolf и пишеше хубави неща,щели да пускат нови локации,риби и т.н
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Strelok22 написа:
cecurko написа:
Strelok22 написа:Хора кажете от къде да си намеря най-новата РР 2.4 със 8-я инстал пак щото братовчед ми на*ба играта...Аз преди я играех на инстал пак 5 ама щом има по-нови...трябва да се пробват.Та ако разполагате с линк или самия фаил споделете (може да има такъв някъде в тея 150 страница ама сега бързам и не мога да търся...ако го има казваите)

Mи така де...ама за да инсталирам наи-новия инстал пак 8 ми трява 7-цата....която обаче прочетох че работи само на инстал пак 6...та номера е от къде да си намеря 6-цата или цялата обновена игра в архив,сетъп или нещо такова....

Пиши на skype-anguelov1914 ще ти пратя-4,5,6,7,8
Dragomir92
новобранец
новобранец

Мнение от Dragomir92 »

Здравейте нов съм.Искам да кажете как да ловя.Защото нищо незнам.Ако може някой да ми помогне.Да каже на какво да ловя и каква захранка и къде.Благодаря предварително.
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Здравейте.Някой знаели кво се случва с Atom fish -черни екрани,нови локации,захранки.Ако някой може да помага.МОЛЯ.
jotsov
новобранец
новобранец

Мнение от jotsov »

При мене няма проблем с черен екран, всичко е ОК. Има нови копчета да си правиш сам наживки, но още не работят много много.
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

cecurko написа:Имам предложение:може ли всеки който играе atomfishing да си напише"ника" като се срещтнеме в играта да се знаеме,щото пишеме на руски като луди а сме БЪЛГАРИ.Иначе за играта аз съм със същия "ник" нямам възможност да играя много но гледам да се консултирам с ЗНАЕЩИТЕ.Готов съм и аз да помогна с квото мога.ПОЗДРАВИ
Здрасти де. :D Вече сме се засичали в Атома. Аз съм ТОКОТО. :D

За всеки който иска да вдигне по-лесно нивото, да излита към Черния ручей / Водопад на спининг, на блесна свейд 200-2 или Crl-2 , да дърпа НУКO. Дори и малка от 1,5кг дава 260 опит средно.Успехи в :ANAL: на рибата.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”