Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Жребчево
Незаконен улов на риба са предотвратили инспекторите на ИАРА в Сливен
28 май 2010 | 14:36 |
Сливен. Незаконен улов на риба са предотвратили инспекторите на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Сливен, съобщи за радио „Фокус” – Сливен Захари Момчев, главен експерт в териториалното звено. 120 метра мрежа е извадено от язовир „Жребчево” до местността „Устрец”. Четири и половина сантиметра са били дупките на мрежата. Извадена е около 10 килограма сребриста каракуда и червеноперка. Освободена е от мрежата и е върната обратно във водата. Извършителят все още не е установен. Проверката на инспекторите е по подаден сигнал до звеното на Агенцията в Стара Загора и от там препратен до Сливен. Операцията е извършена съвместно с Подвижна горска стража към Районно управление по горите. Момчев посочи, че сравнително са намалели бракониерските набези, заради честите проверки. Въпреки това от звеното отчитат, че има заловени риболовци, има и такива с висящи присъди.
Само така ! Браво !
28 май 2010 | 14:36 |
Сливен. Незаконен улов на риба са предотвратили инспекторите на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Сливен, съобщи за радио „Фокус” – Сливен Захари Момчев, главен експерт в териториалното звено. 120 метра мрежа е извадено от язовир „Жребчево” до местността „Устрец”. Четири и половина сантиметра са били дупките на мрежата. Извадена е около 10 килограма сребриста каракуда и червеноперка. Освободена е от мрежата и е върната обратно във водата. Извършителят все още не е установен. Проверката на инспекторите е по подаден сигнал до звеното на Агенцията в Стара Загора и от там препратен до Сливен. Операцията е извършена съвместно с Подвижна горска стража към Районно управление по горите. Момчев посочи, че сравнително са намалели бракониерските набези, заради честите проверки. Въпреки това от звеното отчитат, че има заловени риболовци, има и такива с висящи присъди.
Само така ! Браво !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- разбира нещата
Re: Жребчево
Проверките трябва да се ежедневие за териториалните звена,дори денонощно през този период,а не само ,,по подаден сигнал,,
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- новобранец
бреййййййййй музика за моите уши
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
-
- сериозен играч
За да не пускам нова тема,вижте това : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3015071.Дали пък не е светлина в тунела.
-
- новобранец
да светлина е /поне според мен/ аз съм нов във форума , но имаше ли толкоз често такива добри вести допреди година_две?HAZART написа:За да не пускам нова тема,вижте това : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3015071.Дали пък не е светлина в тунела.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Преди забраната тая година зад Римския мост в заливчето ето това.

Аз се мъча със спининга а той се мъчи с парашута
Попитах го както е това:
И той ми каза:Това е парашут и след като го попитах защо ловиш с това не е ли незаконно и той ми каза С това се лови по лесно и аз се дръпнах и започнах отново да експериментирам.

Аз се мъча със спининга а той се мъчи с парашута

Попитах го както е това:
И той ми каза:Това е парашут и след като го попитах защо ловиш с това не е ли незаконно и той ми каза С това се лови по лесно и аз се дръпнах и започнах отново да експериментирам.