Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Tи пък Кроки-плаша момчето.По добре аз от колкото някой сом.Естествено,че си правя майтап.Ма съм виждал и опитни колеги да се коркат.А бе страх лозе пази.Защо вечерта,като през деня си кълве повече.През ноща големите.А тях кой ги гони.Те са едни тлъсти за нищо не стават.И само разправии после.Така беше,ама не е толкова голям-ти на какъв се правиш.
xenohack

Мнение от xenohack »

Krokibg написа:Теле,стига си плашил момчето :shock: :shock: :shock: Ще вземе да сънува сомове човекоядци и ще почне да лови само от бряг който е на поне 1.5 от водата или от........... моста :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
:lol: Без пушката нема да влизам както казва Отчето :smt059 ( той наблюдава сега от небесата) две канджи и пушката в лодката задължително! :lol: :lol: !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Е аз като имах пистолет,канджа,1мм влакно и го държах за устата.Пак ми скъса.Това е защото съм левчо.Не си бях взел аванса.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Има още да учиш,колега! :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Верно е-доста е за учене. А ти сега зубри.После ще ти обясня защо.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Teleto написа:.Това е защото съм левчо.Не си бях взел аванса.
Не си Левчо а си балък. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Левчо е качество,а балък епитет използван от Левак.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Теле,правя се на пазител на душите които ще стреснеш със вампирските ти писания :lol: :lol: :lol: Остана и посред нощ да си закачил и дракула на въдицата :supz: :supz: :supz: А пък що се отнася до въоражението,майкати колко пъти ти казва да си носиш първата играчка -Пушката със тапи /ТАПИШНИКА/Като малък те е пазила от таласъми та от един сом няма да те опази. :snakeman: И най важното нещо което забрави да кажеш е че трябва да се мине през екстрасенс,да му се обясни къде аджеба ша го търсиш сома,за да каже дали няма зли сили под водата точно на това място. :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

За мен злите сили са Валдес и Скутер.Втория ме хапе яко на лични.Пише ми,че съм лъжец и нито един сом не съм хванал сам.На моите въпроси не отговаря.Някакъв комплексар е.Не си гледа неговите риби.Боли го за моите.Ебати надскачането на болни мозаци.За всички,които не знаят ще кажа.Всички сомове за които по-някакъв начин съм ви ги показал-килограмите са точни.На 4 от тях съм кльонкал и на един от тях е кльонкал Васко едрото,но аз съм го вадил.На големия ми сом след 1ч и 10мин извиках Канибала да ми помогне,защото беше закачен за главата.Мерен е пред 5 човека от различни групи и са говидяли 9 човека.Това е истината.Повече обяснения за случайно уловени от мене сомове не давам.Да ми вярва който иска.Тук съм за да пиша за риболова,който обичам.Не да се правя на велик.Нямам претенции за добър риболовец.Имам претенции,че ми върви.Хванал съм около 300 сома без да броя маломерните.Общува ми се с хора които имат подобни интереси.Мога да се уча от всеки.И бих дал съвет на желаещ такъв.Съжалявам за обяснението ми,но искам болежките на всички да приключат.От сега нататък обяснения за мои риби не давам.Но за тези във водата може.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Кроки-има хора шубелии и аз се стремя да им помогна.Случвало ми се е да се коркам и аз в тъмното.Няма срамно.Веднъж на Ст.Кладенец ме изплашиха камани и разгонен Елен.3ч посред нощ е.Сам в лодката кльоним до сипеите.Тишина от Г.Минчев и никаква луна.Изведнъж се строполиха камъни и паднаха до мен във водата.Плюх си в пазвата и продължих да цепим мрака с кльонк убиец.Мисля си няма страшно-камъни.Над мен са гробовете на 2-мата летци.След минута обаче изрева Елен.Все едно във врата ми.Казвам си Елен-ма си мисля за мечка.Леко,леко поприбрах въдиците.Запалих двигателчето и чертичка към бивака.Лягам си в колата,но още се ослушвам за вампири или някоя Гризли.Та който ми каже,че не се е коркал във водата значи лъже или е по голям мъж.Пиша за тези неща и не виждам нищо срамно да ги споделя.Нека тези които започват сега да бъдат готови за изяждане от диви животни и сомове човекоядци.Така пишеше в Жълтия труд и беше публикувана снимка на Кит.
хenohack

Мнение от хenohack »

СОРИ ЗА СПАМА АМА АЗ ДА СИ КАЖА !

БЯХ ДО ТУКА !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Телето,който каже че не се е стряскал от нищо ще излъже !!!!Но тук нещата се свеждат до друго,може би не си издържал и си се поддал на паниката.За мечки ----ДА, може да се притесняваш но сомове човекоядци и разни таласъми,извинявай но ми идва малко в повече.Може би мене си видял до бродя наоколо като таласъм !!!Слушай сега,не обръщай внимание на това хлапе,сега когато блокираха спама,то продължава да тормози набелязаните хора по друг начин,не се вързвай и като ти пише простотий,пиши му и ти.А да ти кажа най добре е да се сетиш кой аджеба е този тип,защото го познаваш и да видиш какво ще правиш по въпроса.Доколкото разбрах,познавал и жена ти.Или наистина те познава,или някой друг твой доброжелател му дава информация и той я исползува срещу тебе.Мисли внимателно,може и да го познаваш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

То всичко е описано в списанието НаРиба.Тоя обаче ме познава.Не мога да го мисля кой е.Яд ме е кво го бъркат и притесняват моите неща.Той нали си има негови.Какво му е толкова болезнено на него.Комплексар някакъв.Ма щом му е хубаво да живее с моите неща.Сега защо не съм бил сам в лодката.Питам го Калин,Тарзан,Милко,Ники и момчето от Копринка да не са били сами-трае.Аз не виждам лошо в това някои да ти помогне.Особенно,като видиш,че сома е голям.Що да испускаш рибата.Виж на мене как ми спука лодката-хем я пазихме и внимавахме да не го направи.Ми ако беше останала куката в лодката.Ни сом ни лодка.Да си се правят ня герои тея дето искат-ма аз зная,че най-много има мъртви герои.Сом до 50кг е едно нагоре е съвсем друго.Иначе това дето пиша за сомове убийци е майтап,но съм го чел в пресата.Побелелите коси на водолазите също.На всеки язовир сомове чудовища-къде ги видеха.Егати легендите.А отхапани гребла-Челюсти 3 серия.Страшно си е.
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

един сом от тия изброените няма на който да не си сложил поне 1-2 килца

чакай да те питам друго, тоя сом дето си се снимал с Васко , да не би и него да си го хванал ти

или пък тоя от овчарица дето не си пипнал пръчката

или сулката дето пак те има с Васко

участвал си в оня от Жребеца дето е хванат през забраната

аиде много здраве
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Скутер ти сам ли влизаш да кльонкаш - в смисъл на отборната игра ли си привърженик или на соло изпълненията? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”