Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
В Балчик, край брега и навътре - нищо. Остана ми разходката с лодка.
Утре ако не вали планираме да отидем с един приятел по обяд до японското и ще кажа как е положението.Ама ако остане такова време,каквото е в момента няма да се получи работата.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
здравеи колега,да знаеш каде се намира този японскиа за сафрид там ходили - мерси 

Да обясните от къде се влиза за японското пристанище?
Еми ние през гарата влизаме по линията,но мисля че някъде им и стълби по Иван Вазов,които водят пак до същото място,но не гарантирам.За там да кажат колеги,които живеят по-наблизо.Иначе през гарата се върви по релсите до едно като къщичка такова,не знам какво се води.Преди него има една телена ограда,която обаче свършва точно до тази сграда.И вече се влиза в пристанището оттам и се дава само направо по един добре асфалтиран път,вътрешен за самия порт.И за риба се ходи на един кей,който се пада вдясно като влезеш през оградата.Като вървиш по пътя отдясно има един вълнолом и като свърши се вижда мястото.Доста е дълго и обикновено разтоварват кораби с насипни товари там.Не съм много добър с обясненията,за което се извинявам. 

По Бургаския залив няма сафриди. Днес обиколихме по о-в Св. Анастасия и Поморие. Нито лодки, нито рибари. На плажа на Поморие обаче имаше делфини. Буквално на метри от брега. Познат каза, че късали кефалови риби на бомбарда и явно делфините също са усетили далаверката. Една огромна афала се гмуркаше току до плажа, а дълбочината едва ли имаше и 3 метра. Ние бяхме закотвили лодката на плажа и си я гледкахме. Голям кеф!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аз пък чух, че на японското вчера хванали сафрид доволно...
но не ми остана време да се наредя и аз.

2 дена на маслен нос и курикя 2 сафрида много едри и около 20 дракона
около Варна е искаран сафрид от лодка подробностите да ги казва човека с лодката

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Край Балчик и днес нищо. Сонарът показва изобилие от риба, джурумите също, делфините и те. Снимки от последните ще пусна в темата за тях - красота голяма.
Както обещах вчера,днес направихме пробата на японското,но само с това си останахме.На целия кей имаше към 15тина човека от които видяхме само един човек да се разпише с една бройка.Повечето хора бяха в началото и клатеха,ама както те така и тези които хвърляха по-навътре не хващаха.Тези които питахме казаха,че вчера е имало риба,не знам до колко е вярно това.Утре сигурно ще пропусна,вече евентуално в понеделник ако е хубаво времето.

Аз пък се поразходих до там с колелото без въдица и за краткото време от трийсетина мин. видях само бат Милен да извади на веднъж 4 бр. и после още една бройка. Това от всичките двайсетина рибаря на кея. За повече инфо от извора-бат Милен. Ама и той напоследък се спотайва...s7efan написа:На целия кей имаше към 15тина човека от които видяхме само един човек да се разпише с една бройка.Повечето хора бяха в началото и клатеха
Нека да подпаля гората "почна се" не е много но за начало и то не с лодка,поне малко да отсрамя тези които се тормозят от брега

като за начало е доволно ПОЯВИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ

като за начало е доволно ПОЯВИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Браво Митак!Аз като разправям,че тая година ме гони голям карък с риболова ,значи не е случайно.Днес пристигам в София и рибата тръгва...наслука колеги!
Зарганолог
Колеги днес бях на Мартиновия камък имам 2 сафрида много добри и то започна към 17.00 часа но не можах да остана там защото хвърлеха мрежи точно пред камъка и нямаше смисъл,след това отидох към каварна и там нищо.Наслука