Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Здравейте колеги,
някой дали е ходил скоро на карнобат до зоопарка, последния път почти нямаше вода (преди около месец) сега как е? Ще ми се утре да отскоча и моля за инфо
ПОздрави
някой дали е ходил скоро на карнобат до зоопарка, последния път почти нямаше вода (преди около месец) сега как е? Ще ми се утре да отскоча и моля за инфо
ПОздрави
Monopol не знам как е нивото на водата на карнобатския, но преди десетина дни един познат ходил там и изкарал доста шарани и 2 малки сома...надявам се че не ме е метнал 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
шаранчета верно има ама щуките ги няма казаха че собственика ги преместил в друг язовир
- Живко Василев
- разбира нещата
Жалко за щуките, явно няма да го посетя скоро язовира.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
днес ходих там, но за два часа и половина изобщо не клъвна... до нас имаше едни пичове...и при тях същото.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Здравейте,
в неделя бях в Карнобат. Вода има, имаше и много хора. Обикновено има най много още някой, освен нас а този път поне 5-6 групи. Към 8 отидохме и за няма и час изкарахме 3 шарана и едно сомче. Тъкмо си мислех че си е като преди и поне 20 шарана ще направим и спря. Ама така спря че от 9 до към 13.00 часа от около 20 човека имаше извадени 2 шарана, аз изкарах един сом към 2 кила и това беше. Може би заради атносферното налягане и идващия дъжд ама много тегаво беше. Накрая все пак удари един амур, 3 кила, така че все пак имаше емоция, но не беше както преди. Може и да са оставили по малко риба вътре, чуват се такива слухове. Ще пробвам пак лятото и дано да е било заради времето. Но наистина не се виждаше да играе риба, нямаше толкова пляскания и т.н. Дано да е бил куц ден, че лятото го изкарвам в Бургас и това място ми е любимо. Поне аз не знам за друг добър платен водоем в региона.
Айде със здраве
в неделя бях в Карнобат. Вода има, имаше и много хора. Обикновено има най много още някой, освен нас а този път поне 5-6 групи. Към 8 отидохме и за няма и час изкарахме 3 шарана и едно сомче. Тъкмо си мислех че си е като преди и поне 20 шарана ще направим и спря. Ама така спря че от 9 до към 13.00 часа от около 20 човека имаше извадени 2 шарана, аз изкарах един сом към 2 кила и това беше. Може би заради атносферното налягане и идващия дъжд ама много тегаво беше. Накрая все пак удари един амур, 3 кила, така че все пак имаше емоция, но не беше както преди. Може и да са оставили по малко риба вътре, чуват се такива слухове. Ще пробвам пак лятото и дано да е било заради времето. Но наистина не се виждаше да играе риба, нямаше толкова пляскания и т.н. Дано да е бил куц ден, че лятото го изкарвам в Бургас и това място ми е любимо. Поне аз не знам за друг добър платен водоем в региона.
Айде със здраве
-
- научил се да хвърля
При теб е било още по-зле .. Аз ходих миналата седмица, но нямаше свободни места и отидох от другата страна, там трима души изкарахме 15-16 шарана, от които два много добри ( към 5-6 кг ). Тогава си мислех, че е заради вятъра, но явно вече дава по-слабо.monopola написа:Здравейте,
Айде със здраве
П.С: На какво го извади сома ?
Рибата къща няма...
друг много посещаван язовир е на Пирне (Айтоско), преди селото, но там няма такова разнообразие...само шарани, каракуди и червеноперки.
Друг язовир за който съм чувал, че има хубава риби е "Орехите", но ние като ходихме хванахме 5 шаранчета по половин кило...друг е въпроса че времето беше ужасно
... язовира е до с. Детелина...преди първата къща се свива в дясно по черен път...много красиво местенце
Друг язовир за който съм чувал, че има хубава риби е "Орехите", но ние като ходихме хванахме 5 шаранчета по половин кило...друг е въпроса че времето беше ужасно

на грозд торни червей. Но си беше случайно, такъма беше на леко с 0.16, ваглер и т.н. Исках малко да се покефя на шарани на плувка а то какво излезе. Иначе побвах на торни, царвица, протеиново топче, пелети и резултата беше само това.IvanIvanov написа:При теб е било още по-зле .. Аз ходих миналата седмица, но нямаше свободни места и отидох от другата страна, там трима души изкарахме 15-16 шарана, от които два много добри ( към 5-6 кг ). Тогава си мислех, че е заради вятъра, но явно вече дава по-слабо.monopola написа:Здравейте,
Айде със здраве
П.С: На какво го извади сома ?
Днес наминахме през язовирът до с. Пирне в близост до Айтос и се получи добър риболов на плувка. Излизаха шаранчета в порядъка от 300гр. до 1.200кг. Рибата се влияе от захранка, а стръвта на която ловихме беше сладка царевица и бял. Условията са 3лв. за риболов, а шарана се заплаща 5 лв. на килограм. Таранката е бонус, но е сравнително рядка.
Ето и една част от улова:

Ето и една част от улова:

-
- научил се да хвърля
Браво колега ! Утре ще ходя на Карнобат и обещавам инфо и тема в "Излети", но ако някой има прясно инфо дали рибата се е активизирала, нека сподели, нямам нищо против .. 

Рибата къща няма...
Ааааа, Румката е майсторче
Разказа им играта днес

Много приятно водоемче междудругото

Разказа им играта днес

Много приятно водоемче междудругото

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Браво колеги , хубав риболов ,
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Рибата къща няма...