Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подарявам куче
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Подарявам куче
creativ написа: Ами аз питах, къде се намира кучето, а не ти от къде си?
И все пак щом искаш да ти отговоря - роден в Крумовград, израстнал в Сливен и от 9г в София. Посещавам и трите места макар едното да не ми харесва![]()
Ти си избери отговор

Така де, ама едва ли аз като съм във Видин бих подарявал куче, което е в Бургас да речем.

Хех...при мен е сходно - роден в София, израстнал в Стара Загора, сега във Видин.

Обади се колега от Монтана, има вероятност днес да дойде да вземе кучето...само да не е виетнамец.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кучето наистина е ритривер. Един колега има такова женско, само че е по-рижаво. Много е умно и добро
Изключително много обича стопаните си. Идеално е за риболов
С лодката като се пуснахме по р. Янтра то ни следваше от брега през цялото време. Нито за секунда не ни изпусна от поглед 

Кучето е Golden Retriver . Моят съвет е да не бързаш да се отърваваш от него защото много хора изкат да притежават такова куче а не могат да си позволят.Подари го на такива, които ще грижат добре за него.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мда...явно е Golden RetriEver.cecibsl написа:Кучето е Golden Retriver . Моят съвет е да не бързаш да се отърваваш от него защото много хора изкат да притежават такова куче а не могат да си позволят.Подари го на такива, които ще грижат добре за него.
Има едно семейство от Пловдив с дете аутист....както и друго семейство от Монтана и от София........

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Не можах да разбера-обещано ли е вече кучето!Ако не-пращам баджанака от София да дойде до Видин да го вземе!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Това ми беше мисълтаGODzillata написа:Мда...явно е Golden RetriEver.cecibsl написа:Кучето е Golden Retriver . Моят съвет е да не бързаш да се отърваваш от него защото много хора изкат да притежават такова куче а не могат да си позволят.Подари го на такива, които ще грижат добре за него.
Има едно семейство от Пловдив с дете аутист....както и друго семейство от Монтана и от София..............та ще го дам в този ред.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Кучето е много хубаво и подходящо за деца! Най-много за седмица ще се привърже към новия стопанин.
Красавец е 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Кучето е ГОЛДЕН РЕТРИВЕР имам същото но женско.Имам даже снимка в галериата,че който иска може да се убеди.Нямам нищо против някой ако иска да я качи и в темата.Много красиво и енергично куче.Децата ми го обожават.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- nikodim1978
- новобранец
Здравей колега,
показах го на децата те са на 2г и на 4г и се влюбиха в него . Ние имаме желание да го гледаме и две деца да го тормозят в преносния смисъл разбира се .Ние се намираме в Силистра ,как да го вземем ,а и сина ми пита как се казва и дали може да спи с хора понеже иска да спи с него.
Мен ме интересува дали е агресивно, понеже са още малки , но много го харесаха
Чакам отговор скоро да ги зарадвам.
Благодарим ти за обявата
Никодим , Таня , Никол и Стефан
показах го на децата те са на 2г и на 4г и се влюбиха в него . Ние имаме желание да го гледаме и две деца да го тормозят в преносния смисъл разбира се .Ние се намираме в Силистра ,как да го вземем ,а и сина ми пита как се казва и дали може да спи с хора понеже иска да спи с него.
Мен ме интересува дали е агресивно, понеже са още малки , но много го харесаха
Чакам отговор скоро да ги зарадвам.
Благодарим ти за обявата
Никодим , Таня , Никол и Стефан
- nikodim1978
- новобранец
Извинявай , ако решиш да ни го дадеш телефона ми е 0888775986 или отговори в сайта .Благодаря предварително независимо какво е решението ви
-
- научил се да хвърля
Киро,вчера стана дума за животинчето.Моя градски Митко ти се е обаждал,че и среща сте били имали.Давай ретривърчето да го правим монтанец.Па като минеш и имаш време-обади се.Я кафе я нещо друго. 

На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.Чарли Чаплин
- Zako
- ще става разбирач
+1slavi253 написа:ретривър е имам същото които го вэеме нема да съжалява много умни и добродушни са

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!