Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

...идва ред на Ангелинка...
Модератор: dantho.mihov
...идва ред на Ангелинка...
Ето какво прочетох тука
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=6297&start=45
от Барутчията...
На кой човек да кажа бе бате:vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov или на скарабей на кой от всичките щото сте със един IP адрес или сте един и същи човек страдащ от разседемняване на личноста?А и една Zlatna ribka забравих!
До скоро имаше и ник Adrenalinka ама гледам е делнат.Нещо се умълча?Така и така се разприказвахме поне нека всички знаят.
Д.Урумч. я ква била работата "приятелю"...
Мога само да поздравя Барута...със спама и некоректния тон във ФОРУМА най-накрая трябва да се престане...е малко ми е мъчно, че двама забележителни герой паднаха...ама както казва поета ...
"Първите паднаха в кърви...последните станаха първи!"
Д.Урумч. стига си я навирал тая S класа-голям праз...да си я кара по живо по здраво Очо...
Ама повече като декоративен храст не ми се участва в предавания за рибата и рибарите...да ни наранят с по некое кебабче...секаш сме роми-избиратели,....а после и по 1 диск да не видя от тех...
Затова ако правим некое събиране или състезание...сами ще си го правим...
По добре без МЕЦЕНАТИ и тям подобни...който да налагат своите си правила и условия...
девиза на Морските вълци...е Един за всички....и всеки за себе си
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=6297&start=45
от Барутчията...
На кой човек да кажа бе бате:vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov или на скарабей на кой от всичките щото сте със един IP адрес или сте един и същи човек страдащ от разседемняване на личноста?А и една Zlatna ribka забравих!
До скоро имаше и ник Adrenalinka ама гледам е делнат.Нещо се умълча?Така и така се разприказвахме поне нека всички знаят.
Д.Урумч. я ква била работата "приятелю"...

Мога само да поздравя Барута...със спама и некоректния тон във ФОРУМА най-накрая трябва да се престане...е малко ми е мъчно, че двама забележителни герой паднаха...ама както казва поета ...

Д.Урумч. стига си я навирал тая S класа-голям праз...да си я кара по живо по здраво Очо...

Ама повече като декоративен храст не ми се участва в предавания за рибата и рибарите...да ни наранят с по некое кебабче...секаш сме роми-избиратели,....а после и по 1 диск да не видя от тех...

Затова ако правим некое събиране или състезание...сами ще си го правим...

девиза на Морските вълци...е Един за всички....и всеки за себе си
Последно промяна от batmilen на Сря Фев 07, 2007 10:24 am, променено общо 1 път.

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Ех Old Fox..вервах аз на Д.Умч...що съм бил такъв наивник...предупреждаваха ме варненските колеги...
Кво излезе...Ангелинка...я го виж под колко имена се шири тук във форумите...и какви мнения изписва...в повечето случай противоречиви едно на друго...аз а можеби и повечето колеги тук МУ се вързвахме на писанията...ама БАСТА...не ми е интересен...
Риболова преди всичко...да ходи някъде другаде да се изявява...и да си развява комплексите
Още веднаж БРАВО на Барутчията, че намери сили да му изкара "кирливите ризи"...
ПАНТА РЕЙ...и Ангелинка ще отиде в канала...

Кво излезе...Ангелинка...я го виж под колко имена се шири тук във форумите...и какви мнения изписва...в повечето случай противоречиви едно на друго...аз а можеби и повечето колеги тук МУ се вързвахме на писанията...ама БАСТА...не ми е интересен...

Риболова преди всичко...да ходи някъде другаде да се изявява...и да си развява комплексите

Още веднаж БРАВО на Барутчията, че намери сили да му изкара "кирливите ризи"...

ПАНТА РЕЙ...и Ангелинка ще отиде в канала...