Трябва ли ми рибарски билет за да ....

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Таксата е 15 лева Варира обаче цената за превода по сметка на ИАРА - от 2 до 5 лева в различните банки.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

мерси за инфото :D
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
mr twister
новобранец
новобранец

Мнение от mr twister »

za da si iskara6 bilet e 15 lv. a kolko struva za da go zaveri6 za sledva6tata godina? naprimer ako sam go iskaral prez 2000 i sam dal 15 lv. za da go zaverq za 2001 pak li trqbva da dam 15 lv. ??? :?: :?: :?:
Изображение
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Таксата си е 15 лева за година. Ако нямаш билет - трябва просто да си направиш снимки - мисля, че 2 или 3 броя и да ги занесеш в съответното подразделение на ИАРА. Ако имаш билет/новата книжкна - но не си спомням кога ги въведоха - преди 2000г ли беше?...../, само го презаверяваш.
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Цената на билета е 15лв, задължително се превеждат по банков път, като превода в различните банки е различен, макс 20лв ще ти излезе билета. Заслужава си! Все пак е за цяла година :D
Цената на презаверката, както и процедурата при презаверяване е същата както при вадене на нов билет :D
mr twister
новобранец
новобранец

Мнение от mr twister »

da qsno ami ne be az imam bilet no me interesuva6e samo kolko se pla6ta za prezaverka za sledva6tata godina!
mi zna4i na men bileta mi izleze 15 lv. sega za da go zaverq za 2005 trqbva da dam pak 15-ka...
:roll:
Изображение
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Ще го завериш за 2004-та :wink: и да ще ти струва същото, което да си извадиш нов билет :D
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Браво Милене,
изобщо не се бях сетил за пощата. Наистина там превода ще струва най-малко пари.
Със сигурност ще се възползвам от идеята ти следващата година, освен ако умниците в ИАРА най-накрая не си организират събирането на такси по рационално - без излишно разкарване за нас рибарите.
Мерака

Мнение от Мерака »

Ако си платиш, по банков път, банки, преводи, 5 лева, 0.60 абе кажете номерата на банковата сметка, дето трябва да се пуснат тия 15 лева. ( ама да не си пуснете вашата банкова сметка еей.... :-) )
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Искам да споделя, че ИАРА когато аз си вадих билета, 3 седмици нямаха нови билети и ходих 5 пъти докато най-накрая ми записаха телефони за информация. Естествено след това отидох още един път. Щях да бъда много разгневен ако исках да отида някаде докато чакам празните билети.
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Е това вече да се чуди човек да се смее ли да плаче ли :D Нямам думи :!:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

made in bulgaria му викам аз на това :twisted:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

HTE_ GREEN СОФИЯ ЛИ СИ.Ако знаеш НИКУЛДЕНА на 43 бл. в младост 1 там правят билетил.Носиш две снимки,егенето си и непомня колко пари и си готов. :wink: :wink: :wink:
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

Николай, сигурен ли си за Никулдена - живея съвсем близо и нямам нищо против да дам някой лев отгоре, за да ми го подновят?
Мерси
Osprey is my name
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

аз там си го направих и там го заварих тази година.
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”