Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Изработка на воблер + и
Модератор: emo vasilev
Re: Изработка на воблер + и
супер покритие, аз не мога да накарам моите да блестят, колкото и слоя лак да слагам,nikozia написа:С нови лопатки, благодарение на Marco polo![]()
Още не изсъхнал!!!
За жалост одрасках лопатката и реших да я матирам...
някой има ли си идея с какво да поливам лака щез да го сваля (паркетен) че са направо като матирани
кьоркефали
Както казах, имах няколко воблерчета в процес на разработка, та ето сега съм готов с първият:

Снимката е с малко лошо качество, за което се извинявам.
След малко поправки по форма и лопатка, най - накрая го докарах до крайното положение!
Снимката е с малко лошо качество, за което се извинявам.
След малко поправки по форма и лопатка, най - накрая го докарах до крайното положение!
Ето едно ново след дългия застой

Играе супер
, остава и да хваща!
Само дето нещо не ме бива в боядисването...

Играе супер

Само дето нещо не ме бива в боядисването...
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Още един и половина

Този е в процес на работа, но ме разби от всякъде.Трябваше да му слагам халка, да махам от оловото, да сменям лопатката, да режа три пъти и пила новата лопатка, да я нагрявам и да променям ъгъла няколко пъти и май тва е
, докато най- сетне заплува в тестовото лигенче. 

Този е в процес на работа, но ме разби от всякъде.Трябваше да му слагам халка, да махам от оловото, да сменям лопатката, да режа три пъти и пила новата лопатка, да я нагрявам и да променям ъгъла няколко пъти и май тва е

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
има и къде по големи спецове от мен ама все си мисля че ще имаш проблеми с лопатката на двуделния особено при работа на течение
мисля че е твърде дълга и твърде отвесна и при по бързо течение или по бърза проводка воблера ще се върти
мисля че е твърде дълга и твърде отвесна и при по бързо течение или по бърза проводка воблера ще се върти

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
И аз се съмнявам да плува добре при течение, но с нормална лопатка(неподгъната) неще да играе 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виж този има подобна лопатка

разликата е че твойта е доста по дълга
проред мен проблема е че твърде дългата лопатка ще има голямо съпротивление и ще се опитва да завърти воблера около главата (имам предвид да се опитва да прави нещо като салто)
най вероятно силата няма да е достатъчна да го преметне и затова просто ще се върти като свредел
може би трябва да скъсиш лопатката ама все пак и някой друг по-майстор от мен да каже кво мисли

разликата е че твойта е доста по дълга
проред мен проблема е че твърде дългата лопатка ще има голямо съпротивление и ще се опитва да завърти воблера около главата (имам предвид да се опитва да прави нещо като салто)
най вероятно силата няма да е достатъчна да го преметне и затова просто ще се върти като свредел
може би трябва да скъсиш лопатката ама все пак и някой друг по-майстор от мен да каже кво мисли
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- arilus
- ще става разбирач
интересни статии за воблери има на http://www.vlasenko.ru/, рубриката "Мастерская", преди години от там черпих идеи и някой от тях дори се харесаха на щуките. Братушките са много напред в това изкуство.
Браво колега, добре е като за начало
Трябва да ги шлайфаш повече за да станат по- обли форми, но и тези не са лоши
Трябва да ги шлайфаш повече за да станат по- обли форми, но и тези не са лоши

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- фен клуб-скобар
Средната халка е много назад и куките ще ти се оплитат.
много голям бе китове ли Че ловиш.
КАто цвят добре иначе
много голям бе китове ли Че ловиш.
КАто цвят добре иначе

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Тоя е стар ама са е с тройки

Нещо тоя моя лак ми се струва много мек дори след седмица съхнене

Спининг Клуб " АБИЧИ "