Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- nikodim1978
- новобранец
Re: СМЯХ
tтрима младежи са за риба ,но хващат едновременно златната рибка и тя им казала:
Аз съм принципна златна рибка така че на всеки по едно желание ще изпълня.
1 казал : аз имам толкова фишове и актове ,че трябва да продам всичко за да не ме вкарат в затвора .
рибката му дала торба с пари и казала:
ето ти ще платиш всичко и твоите деца и внуци ще има да плащат
благодаря много
2 аз имам мила вила в която съм отраснал ,но сега я нападнаха гризачи и немога да я спася какво ли не опитвах:
рибката извадила едно миниатюрно мишле и казала:
това мишле ще изяде всички гризачи ще се самоизяде и ти никога няма да имаш вече проблеми
2благодаря рибке
3аз имам проблем с моят роден дом .в него съм отраснал и моите деца отраснаха и имам толкова спомени в него,но от година ни нападнаха хлебарки какво ли не направих но немога да се отървем от тях и женами иска да го продадем а ми е толкова скъп.
рибката извадила една миниатюрна хлебарка и му казала:
тази хлебарчица ще изяде всички хлебарки и ще се самоизяде и ти никога няма да имаш проблеми вече
благодаря рибке казал 3
1 седял седял и се помолил на рибката :
може ли да си сменя желанието :
а тя с какво?
ами искам един само един миниатюрен полицай
Аз съм принципна златна рибка така че на всеки по едно желание ще изпълня.
1 казал : аз имам толкова фишове и актове ,че трябва да продам всичко за да не ме вкарат в затвора .
рибката му дала торба с пари и казала:
ето ти ще платиш всичко и твоите деца и внуци ще има да плащат
благодаря много
2 аз имам мила вила в която съм отраснал ,но сега я нападнаха гризачи и немога да я спася какво ли не опитвах:
рибката извадила едно миниатюрно мишле и казала:
това мишле ще изяде всички гризачи ще се самоизяде и ти никога няма да имаш вече проблеми
2благодаря рибке
3аз имам проблем с моят роден дом .в него съм отраснал и моите деца отраснаха и имам толкова спомени в него,но от година ни нападнаха хлебарки какво ли не направих но немога да се отървем от тях и женами иска да го продадем а ми е толкова скъп.
рибката извадила една миниатюрна хлебарка и му казала:
тази хлебарчица ще изяде всички хлебарки и ще се самоизяде и ти никога няма да имаш проблеми вече
благодаря рибке казал 3
1 седял седял и се помолил на рибката :
може ли да си сменя желанието :
а тя с какво?
ами искам един само един миниатюрен полицай
Една красива снимка

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Яяяяяя кава много негативна тема и още не е изтрита.

- malkia_joro
- разбира нещата
emo vasilev написа: [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UL8EFoAuIj0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UL8EFoAuIj0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Красотата на живота е в това,че продължава.

- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Момче вижда баща си да пие ракия от шишето и го пита:
- Тате, защо пиеш ракията от шишето?
- Защото не можах да намеря подходящо буре, татиното.
- Тате, защо пиеш ракията от шишето?
- Защото не можах да намеря подходящо буре, татиното.
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Две свободно ходещи кокошки разговарят. Едната пита другата:
- Скъпа, ти какви яйца снасяш?
- От 20 стотинки. А ти?
- Аз от 22 стотинки.
- Ееееее ти па ще си сцепиш трътката за 2 стотинки!
======================================
Kокошка разказва в кокошарника:
- С тоя новия петел, такъв секс правихме, че цяла седмица снасям бъркани яйца...
- Защо си кастрирал котарака си?
- Защото много скита, по цели нощи мърсува и не се прибира.
- А сега как е?
- Пак скита, но вече като консултант.
- Скъпа, ти какви яйца снасяш?
- От 20 стотинки. А ти?
- Аз от 22 стотинки.
- Ееееее ти па ще си сцепиш трътката за 2 стотинки!
Kокошка разказва в кокошарника:
- С тоя новия петел, такъв секс правихме, че цяла седмица снасям бъркани яйца...
- Защо си кастрирал котарака си?
- Защото много скита, по цели нощи мърсува и не се прибира.
- А сега как е?
- Пак скита, но вече като консултант.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
От Европейската Комисия питат своите експерти как върви усвояването на евро-фондовете от България. Отговарят им, че половината от парите са усвоени, а другата половина тепърва ще се усвоява. От комисията питат:
- За какво ще се изхарчат средствата от втората половина?
- За операции за смяна на пола на членовете на правителството и техните роднини.
- ?!?!
- По няколко пъти.
- ?!?!
- Те вече толкова са крали, че им е скучно и искат да се отдадат на перверзии.
Автобус, в който пътували депутати от НС (нали им продават служебните коли
), се движел с превишена скорост по селски път, когато се блъснал в едно дърво и се преобърнал. Навсякъде имало кръв и стъкла. Възрастен селянин видял катастрофата и пръв дошъл на местопроизшествието. След два часа бил изкопал голяма яма и погребал всички депутати.
След няколко дни местният полицай минавал оттам и видял останките от автобуса. Селянинът му разказал какво се е случило.
- Всички ли бяха мъртви? - попитал полицая.
Селянинът отвърнал:
- Е, някои казваха, че не са, обаче нали ги знаеш как лъжат
политиците.
Когато на едно момченце ужасно му потрябвали сто лева, за да си купи колело, майка му предложила да се помоли на Господ и детето написало на Бог писмо, в което го помолило за парите. От пощата препратили писмото на премиера, който толкова се трогнал от молбата, че наредил на секретарката си да прати на момчето пет лева.
Когато получило парите, момченцето отговорило: „Мили Боже, много Ти благодаря за това, че ми прати парите. Забелязах, че ги пращаш в плик със символите на Народното събрание. Както обикновено, ония крадливи копелета са отмъкнали деветдесет и пет лева".
- За какво ще се изхарчат средствата от втората половина?
- За операции за смяна на пола на членовете на правителството и техните роднини.
- ?!?!
- По няколко пъти.
- ?!?!
- Те вече толкова са крали, че им е скучно и искат да се отдадат на перверзии.
Автобус, в който пътували депутати от НС (нали им продават служебните коли

След няколко дни местният полицай минавал оттам и видял останките от автобуса. Селянинът му разказал какво се е случило.
- Всички ли бяха мъртви? - попитал полицая.
Селянинът отвърнал:
- Е, някои казваха, че не са, обаче нали ги знаеш как лъжат
политиците.
Когато на едно момченце ужасно му потрябвали сто лева, за да си купи колело, майка му предложила да се помоли на Господ и детето написало на Бог писмо, в което го помолило за парите. От пощата препратили писмото на премиера, който толкова се трогнал от молбата, че наредил на секретарката си да прати на момчето пет лева.
Когато получило парите, момченцето отговорило: „Мили Боже, много Ти благодаря за това, че ми прати парите. Забелязах, че ги пращаш в плик със символите на Народното събрание. Както обикновено, ония крадливи копелета са отмъкнали деветдесет и пет лева".
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Жена стои на брега на морето, водата изхвърля бутилка, тя я отваря, излиза джин и казва:
- Като благодарност, че ме освободи, ще изпълня три твои желания. Какво ще искаш?
- Искам къща на този бряг. Моментално се появява луксозна вила, а до нея - огромен дворец.
- Това е за мъжа ти. А второто желание?
- 100 милиона.
Появяват се парите, а в сметката на мъжа й - двойно.
- Аз съм мъж - обяснява духът - и затова удвоявам желанията за мъжете. Кое е третото ти желание?
- Еееееей такъв бюст!!
- Като благодарност, че ме освободи, ще изпълня три твои желания. Какво ще искаш?
- Искам къща на този бряг. Моментално се появява луксозна вила, а до нея - огромен дворец.
- Това е за мъжа ти. А второто желание?
- 100 милиона.
Появяват се парите, а в сметката на мъжа й - двойно.
- Аз съм мъж - обяснява духът - и затова удвоявам желанията за мъжете. Кое е третото ти желание?
- Еееееей такъв бюст!!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Ранно утро, изгрев, тишина. Езеро. На брега до пояс във водата стои мъж с въдица. Покрай него минава друг мъж, видял рибаря. Подхожда отзад и тихичко така, шепнейки пита:
- Какво е?
Рибаря се обръща и също така шепнешком отговаря:
- Сом....
- Кълве ли?
- Не, смуче....
- Какво е?
Рибаря се обръща и също така шепнешком отговаря:
- Сом....
- Кълве ли?
- Не, смуче....
- malkia_joro
- разбира нещата
Мамооо,презерватива не му става
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xRSSuSqHv-4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=b9912a0e" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="480"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xRSSuSqHv-4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=b9912a0e" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="480"></embed></object>[/youtube]
Красотата на живота е в това,че продължава.