Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Съветче за една стойка
Модератор: sapuna
Съветче за една стойка
Здравейте колеги, можели да споделите мнението си за тази стойка http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2124.
Re: Съветче за една стойка
Взимай и няма да съжаляваш, втори сезон я ползвам и съм много доволен. Ето ти и някоя моя снимка

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Същото такова чудо (самоче друга Марка) е 120 кинта в Diem Fishing .По м-у другото и аз съм се спрял на този вид стойка (с 4 кррака)
Колега тоя дием фишинг май няма такива стойки. Но мерси за съветите, още понеделник си го поръчвам 

аз лично си направих шаранджийска стойка.тежи 2,5 кг. и ми излезна около 30 лв.профилите ги взех от стлмет(кв.тръби20/20/1.5 и 15/15/1.5)който иска мога да му изпратя схемата и размерите.сглобява се за 5мин.и е разтегателна от 1м. до 1.6м.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако може ми изпрати на лично и една снимка.Предварително Благодаря.navi2 написа:аз лично си направих шаранджийска стойка.тежи 2,5 кг. и ми излезна около 30 лв.профилите ги взех от стлмет(кв.тръби20/20/1.5 и 15/15/1.5)който иска мога да му изпратя схемата и размерите.сглобява се за 5мин.и е разтегателна от 1м. до 1.6м.
ако ми кажете как се прикачват снимки тук няма да е зле
.оправих се ,би трябвало вече да има линк.Успех и Наслука от мен,разбира се след 10 юни 

Последно промяна от navi2 на Съб Май 29, 2010 11:22 pm, променено общо 2 пъти.
http://navi2.snimka.bg/fishing/stoyika- ... 6.18960069 пробвайте тук
Код за потвърждение: Избери целия код
качих още малко снимки на самата стойка ,като разглобена и като сглобена.надявам се да съм бил полезен
-
- новобранец
мерси че ми ги изкара видими за всички.ако ми кажеш как го направи ще съм ти благодарен.мерси предварително
- batefaio
- разбира нещата
Колега, къде могат да се намерят такива профили в Пловдив например, някаква марка ли са? Иначе е станало доста идейно, с малко довършителни работи ще е перфектна 

Навлизане в Пловдив от Хасково, след моста завиваш първата пресечка в дясно. След около 250 - 300 метра има склод за неръждавейка, алуминий и други метали. Иди там и ще намериш каквото ти трябва.
Винаги когато изпратя някого на "майната му", се измъчвам от терзания - стигнал ли е, не е ли стигнал ?