Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

помооооощ!!!
Модератор: Кърцата
помооооощ!!!
Моля Ви риболовци за помощ!Децата искат басейн,а мъжът ми-река,язовир и РИБА
Моля Ви , помогнете ми!Каде да отидем през отпуската това лято???
благодаря,предварително! 

-
- новобранец
Re: помооооощ!!!
И аз имам същия проблем само че с жената, деца оше нямаме . Така че сме съпричастни към вашия зов. И ние чакаме помощ от ваша страна скъпи колеги.

- 101
- новобранец
- Обратна връзка:
Сещам се за язовир Кърджали - там има подобни места, а именно къщи с басейни недалеч от бреговете на язовира. Местноста също е много подходяща и за туризъм, тъй като има доста забележителности наоколо. Освен това, недалеч са още Тракиец и Студен Кладенец.
-
- новобранец
Аз пък предлагам на такива заглавия въобще да не отговаряме.Дали заглавие от вида "Къде мога да заведа съпруга и децата на излет?" или "Моля за за съвет за дестинация" и тъка нататък мисля, че изглежда по-добре.
-
- ще става разбирач
Аз ти предлагам язовир Доспат там има всичко 

-
- ще става разбирач
Аз ти предлагам не с лошоAleksandar79 написа:Аз пък предлагам на такива заглавия въобще да не отговаряме.Дали заглавие от вида "Къде мога да заведа съпруга и децата на и
злет
?" или "Моля за за съвет за дестинация" и тъка нататък мисля, че изглежда по-добре.
-
- вече хвърля и на тежко
Конкретна точка от правилата на сайта:
2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни
Това има предвид колегата, а не "с лошото"
2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни
Това има предвид колегата, а не "с лошото"

-
- ще става разбирач
Аз разбрах какво има предвит мога да чета ама ти ли ще определяш човек как да пуска темите.Освен ако не си модератор ама като гледам не си 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Днес случайно попаднах на такава вила каквато ти трябва. И на мен ми се ходи там.
На сайта не е споменато че се намира на брега на река Ахелой.
Изглежда хубава 3v1 Река,Басейн,Море.
Вила Диана разполага с двойни, тройни стаи и студия оборудвани с кухни. Вилата се намира на брега на р.Ахелой и на 800м от плажната ивица. Почиващите ползват и разположения в двора басеин с шезлонги и барбекю. На разположение на гостите е и телевизионна стая с барче. Вила Диана ви дава възмойност за приятно изживяване на Вашата лятна почивка http://www.villa-diana.eu gsm0897271021 mihail53@abv.bg
На сайта не е споменато че се намира на брега на река Ахелой.
Изглежда хубава 3v1 Река,Басейн,Море.
Вила Диана разполага с двойни, тройни стаи и студия оборудвани с кухни. Вилата се намира на брега на р.Ахелой и на 800м от плажната ивица. Почиващите ползват и разположения в двора басеин с шезлонги и барбекю. На разположение на гостите е и телевизионна стая с барче. Вила Диана ви дава възмойност за приятно изживяване на Вашата лятна почивка http://www.villa-diana.eu gsm0897271021 mihail53@abv.bg
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Съвсем културно ти отговарям: не съм модератор, а правилата са си определени от администратора на сайта. Аз само ги припомних! Ако не ти харесват такива, каквито са,VIKI_HARI написа:Аз разбрах какво има предвит мога да чета ама ти ли ще определяш човек как да пуска темите.Освен ако не си модератор ама като гледам не си

-
- ще става разбирач
Абе аз също не се заяждам ама човека иска помощ а това е първото му мнение ако всички бяха начетени като теб ехееееееееее тогава щеше да е друго
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Не е човек жена е.VIKI_HARI написа:Абе аз също не се заяждам ама човека иска помощ а това е първото му мнение ако всички бяха начетени като теб ехееееееееее тогава щеше да е друго

Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- ще става разбирач

извинете господине ,но това , че не съм задала въпросът правилно не значи ,че не обичам да ловя рибаAleksandar79 написа:Аз пък предлагам на такива заглавия въобще да не отговаряме.Дали заглавие от вида "Къде мога да заведа съпруга и децата на излет?" или "Моля за за съвет за дестинация" и тъка нататък мисля, че изглежда по-добре.