Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на съд
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Бракониери на съд
Наи сетне може и да видим някой осъден бракониер http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=534750
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Бракониери на съд

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Доживяхме !!!
Само да не стане, ние ги хващаме - те ги пускат !
Дано дочакаме осъдителна присъда !
Само да не стане, ние ги хващаме - те ги пускат !
Дано дочакаме осъдителна присъда !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0&start=45 лично аз съм свидетел по заведено дело срещу бракониерите,който гепихме с Фильо(skorpion1) и Ванко (prokop4o).Има надежда да се оправи положението но иска работа и сигналииииииииииииииии.
- Jack Daniels
- разбира нещата
рано се радвате, от "ще" до "стане" доста неща могат да станат, за справка - случая със созополския кмет заловен с пушка и убит дивеч, ама човека се разхождал в гората,носел пушка щото го било страх, а елена го намерили прострелян....
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- сериозен играч
Грешиш колега,по последни сведения,елена се е бил самоубил,защото жена му му е сложила рога.Jack Daniels написа:рано се радвате, от "ще" до "стане" доста неща могат да станат, за справка - случая със созополския кмет заловен с пушка и убит дивеч, ама човека се разхождал в гората,носел пушка щото го било страх, а елена го намерили прострелян....
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Много ,много добре звучи това .Докато не започнат да ги вкарват по затворите няма да спрат да съсипват яз. и реки за някой лев .За такива затвор му е майката ,не лека глоба . Ще видим ?????
-
- ще става разбирач
само така

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Само затвор и солени глоби, от 5000лв. нагоре за мръсните бракониери!!!!!
Само така на БАй Ганя ще му уври главата и ще бъде удоволствие човек да отиде за риба. Няма идиоти около теб, ловиш си снимаш си, пускаш си обратно рибките(от време на време задържаш по някой екземпляр, ако обичаш да хапваш, колкото да омиришеш кухнята и жената да ти вдигне скандал) и се прибираш зареден с енергия, от чудесният излет сред природата!!!
Само така на БАй Ганя ще му уври главата и ще бъде удоволствие човек да отиде за риба. Няма идиоти около теб, ловиш си снимаш си, пускаш си обратно рибките(от време на време задържаш по някой екземпляр, ако обичаш да хапваш, колкото да омиришеш кухнята и жената да ти вдигне скандал) и се прибираш зареден с енергия, от чудесният излет сред природата!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
HAZART написа:Грешиш колега,по последни сведения,елена се е бил самоубил,защото жена му му е сложила рога.

Ta в тази връзка - Трима заловени от местната Агенция по рибарство и аквакултури бракониери ще бъдат дадени на прокурор, тъй като те не само са осъществявали нерегламентиран риболов, но и такъв по време на забрана, заяви шефът на местното териториално звено д-р Милчо Милчев.
Брех, колко утежняващи обстоятелства, тцъ, тцъ, тцъ...

Нали се сещате, че хората просто са тренирали гребане с лодката и веслата им са се оплели в няк'ва мрежа, която в никакъв случай не е тяхна....те даже са се опитвали да я извадят, за да не се оплитат и други лодки, че и плуващи хора...а пък оня толстолоб сам си е бил излезнал на брега, за да си хвърли хайвера.

НекФо стана модерно напоследък да се дава щяло и нещяло на прокурор. Важното е пи ар да има.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
GODzillata, се си мисля, че ако покажат няколко осъдени по новините бая народ ще види!
Обаче ти пак започваш с негативност и идеята да обориш хората... иска ти се или не... вярваш или не... нещата ще се променят.
Няма кой да търпи Бай Ганьовщини... също си мисля, че за да се оправи всичко трябва да изчезне едно поколение на "Соца" ама това ми е лично мнение! Ще поживеем и ще видим.
Обаче ти пак започваш с негативност и идеята да обориш хората... иска ти се или не... вярваш или не... нещата ще се променят.

-
- научил се да хвърля
Хмм, дай боже да се оправят.Какво значи обаче това „оправят„ доста е мъгляво.Пък казваш няма байганйовщини , как тъй да няма да имаAL KAPONE написа:. иска ти се или не... вярваш или не... нещата ще се променят.Няма кой да търпи Бай Ганьовщини... също си мисля, че за да се оправи всичко трябва да изчезне едно поколение на "Соца" ама това ми е лично мнение! Ще поживеем и ще видим.

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ачка, за съжаление, поколението на "соца" са сегашни прокурори и съдии, така че хайде на бас, че няма да има окончателна осъдителна присъда?AL KAPONE написа:GODzillata, се си мисля, че ако покажат няколко осъдени по новините бая народ ще види!
Обаче ти пак започваш с негативност и идеята да обориш хората... иска ти се или не... вярваш или не... нещата ще се променят.Няма кой да търпи Бай Ганьовщини... също си мисля, че за да се оправи всичко трябва да изчезне едно поколение на "Соца" ама това ми е лично мнение! Ще поживеем и ще видим.
Малко или много познавам наказателното и административно право, съдебната ни система, желанието и умението на държавните чиновници да вършат работа...та не опира до негативност, а до реализъм.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Не да смениме чорбаджията а ти да си си чорбаджия ,но не със Ганывско мислене батинка . Демек две поколения .
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Иска ми се да се хванемGODzillata написа: Ачка, за съжаление, поколението на "соца" са сегашни прокурори и съдии, така че хайде на бас, че няма да има окончателна осъдителна присъда?