Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

До,второ нареждане!
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
До,второ нареждане!
Спирам да пиша във форума.Защо?Защото думата форум,произлиза от древна Гърция и означава площад,място в центъра на полиса/град/,където всеки свободен гражданин може да се изкаже свободно или да съобщи нещо важно!Тук,това не е форум,а редакцията на БНТ или вестник Труд!
Чао на всички,друзя!

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- man1966
- ще става разбирач
Преди година и половина възвишените модератори делнаха и мен,и хич не разбрах с какво съм им нарушил спокойствието.
В случая пак някой се прави на господ бог.Защо не размахахте десница още в зараждането на гадните според вас спорове/туй е до модераторите/,а си гледахте сеир и чакахте да видите какво ще стане.
Не сте прави или да го кажа така-след дъжд качулка...
В случая пак някой се прави на господ бог.Защо не размахахте десница още в зараждането на гадните според вас спорове/туй е до модераторите/,а си гледахте сеир и чакахте да видите какво ще стане.
Не сте прави или да го кажа така-след дъжд качулка...
Я елате рибенца при батко...
A таи
чул тай господ БАБРИ дано го пуснат човека пак сред нас е верно ся мои да е по пиперлив ама нали знаете че навсякаде тряя да има по един двама такива кво толкоз мен пак специялно бат ЖОро ме кефи отвсякаде с него мои и сероиозно за роболов да се говори и лакардията страничната варви. И точно така тряя да е аз работя в една среда дето ако няма зевзеци и базикнета ще откачим а то и си е точно такув .Кво значи налагане на мнение Значи кои както му утърва това мнение приема. Баща ми не мои да ми наложи мнение за неща които не сам убеден че е на 100 нетра от нас а в интрнет е абсурд някои да ти наложи мнение ако ти не го изкаш таи че преемете го това че папата е нужен на форума така тои е малко по интересен и се различава от някои други форумчета .Дано помислите на трезво за БАНА му щот аз ще се напия кат дрът циганин на версия от мъка таа вечер да знаите ей
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Боже мой, разкайвам се и ме боли цялото ми сърце за всички мои грехове, защото, грешейки, заслужих Твоето наказание, защото Те обидих – Безкрайно Добрия и Достоен да бъдеш обичан над всяко нещо. Предоставям се на Твоята помощ за да не Те обиждам никога повече и да избягвам случаите за грях. Господи, прости ми и бъди Милостив към мен. Амин.
Всеблаги Господи, Спасителю наш, Който просвети със сиянието на Твоето идване краищата на света, и ни повика в Твоята света Църква с обещание, че ще наследим нетленни и вечни блага! Милостиво погледни към мене, Твоя недостоен раб, не спомняй моите беззакония; но, по Твоето безмерно милосърдие, прости ми всичките прегрешения. Защото, макар и да престъпвам Твоята света воля, не се отричам от Тебе, нашия Бог и Спасител. Пред Тебе едничкия съгрешавам, но само и на Тебе едничкия служа. Само в тебе вярвам, към Тебе едничкия прибягвам и само Твой раб искам да бъда. Сам Ти ме очисти и ме спаси. Сам Ти просвети ума ми, за да вярвам непоколебимо в Тебе, едничкия наш Спасител и Избавител! Сам Ти повдигни сърцето ми, за да те обичам всецяло, еднички Боже и Творче наш! Сам Ти оправи стъпките ми, за да ходя безпрепятствено в светлината на Твоите заповеди! О, Господи Спасителю наш, яви ми Твоята голяма и щедра милост; направи да поживея в светост и правда през всички дни на моя живот и така да бъда достоен при второто славно Твое дохождане да чуя от Тебе милостивата покана в Царството небесно, което ме сподоби да получа и в наслада от неизказани красоти да славя Тебе и Твоя безначален Отец и вечния Божествен Дух во веки веков. Амин.
Всеблаги Господи, Спасителю наш, Който просвети със сиянието на Твоето идване краищата на света, и ни повика в Твоята света Църква с обещание, че ще наследим нетленни и вечни блага! Милостиво погледни към мене, Твоя недостоен раб, не спомняй моите беззакония; но, по Твоето безмерно милосърдие, прости ми всичките прегрешения. Защото, макар и да престъпвам Твоята света воля, не се отричам от Тебе, нашия Бог и Спасител. Пред Тебе едничкия съгрешавам, но само и на Тебе едничкия служа. Само в тебе вярвам, към Тебе едничкия прибягвам и само Твой раб искам да бъда. Сам Ти ме очисти и ме спаси. Сам Ти просвети ума ми, за да вярвам непоколебимо в Тебе, едничкия наш Спасител и Избавител! Сам Ти повдигни сърцето ми, за да те обичам всецяло, еднички Боже и Творче наш! Сам Ти оправи стъпките ми, за да ходя безпрепятствено в светлината на Твоите заповеди! О, Господи Спасителю наш, яви ми Твоята голяма и щедра милост; направи да поживея в светост и правда през всички дни на моя живот и така да бъда достоен при второто славно Твое дохождане да чуя от Тебе милостивата покана в Царството небесно, което ме сподоби да получа и в наслада от неизказани красоти да славя Тебе и Твоя безначален Отец и вечния Божествен Дух во веки веков. Амин.
- man1966
- ще става разбирач
Малии Веронико,откъде изкара тез думи бе-личи си че имаш дружки в църковното лоно...Veronika написа:Боже мой, разкайвам се и ме боли цялото ми сърце за всички мои грехове, защото, грешейки, заслужих Твоето наказание, защото Те обидих – Безкрайно Добрия и Достоен да бъдеш обичан над всяко нещо. Предоставям се на Твоята помощ за да не Те обиждам никога повече и да избягвам случаите за грях. Господи, прости ми и бъди Милостив към мен. Амин.
Всеблаги Господи, Спасителю наш, Който просвети със сиянието на Твоето идване краищата на света, и ни повика в Твоята света Църква с обещание, че ще наследим нетленни и вечни блага! Милостиво погледни към мене, Твоя недостоен раб, не спомняй моите
беззакония; но, по Твоето безмерно милосърдие, прости ми всичките прегрешения. Защото, макар и да престъпвам Твоята света воля, не се отричам от Тебе, нашия Бог и Спасител. Пред Тебе едничкия съгрешавам, но само и на Тебе едничкия служа. Само в тебе вярвам, към Тебе едничкия прибягвам и само Твой раб искам да бъда. Сам Ти ме очисти и ме спаси. Сам Ти просвети ума ми, за да вярвам непоколебимо в Тебе, едничкия наш Спасител и Избавител! Сам Ти повдигни сърцето ми, за да те обичам всецяло, еднички Боже и Творче наш! Сам Ти оправи стъпките ми, за да ходя безпрепятствено в светлината на Твоите заповеди! О, Господи Спасителю наш, яви ми Твоята голяма и щедра милост; направи да поживея в светост и правда през всички дни на моя живот и така да бъда достоен при второто славно Твое дохождане да чуя от Тебе милостивата покана в Царството небесно, което ме сподоби да получа и в наслада от неизказани красоти да славя Тебе и Твоя безначален Отец и вечния Божествен Дух во веки веков. Амин.

Я елате рибенца при батко...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само трябва да завършите молитвите с АДМИН, а не с АМИН

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.