Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Tоя Табаковия къде се намира и колко се плаща? Може ли да се връща рибата?eventer написа:Щом питаш за платено - по празниците бях на Табаковия. Амури на царевица и едри каракуди на 10-на метра навътре.
Бях и на платения под Панорамата за шаран, но нищо не пипна, както на мен, така и на останалите колеги, този ден беше "не ще, не ще, па спре"
- kluna_
- научил се да хвърля
намира се по пътя за с.Къртожабене вляво веднага като започне баира. Таксата е 2лв. на човек плаща се всичко: таранка 1лв. , шаран,амур 5лв , хищник по 7лв. - успех 

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=43.4 ... 4&t=h&z=15kluna_ написа:намира се по пътя за с.Къртожабене вляво веднага като започне баира. Таксата е 2лв. на човек плаща се всичко: таранка 1лв. , шаран,амур 5лв , хищник по 7лв. - успех
Тази по-голямата локва над Мъртвата ли е въпросният язовир?

- kluna_
- научил се да хвърля
да тази зеленкавата.... 

- kluna_
- научил се да хвърля
Вчера бях на частното язовирче на Градина. дърпаха шаранчета около 1 - 2кила но предимно сутринта. Около мен ловяха и по някоя таранка. Такса 2лв, шаран 5, таранка 2,5лв.
Абре хора скоро пада забраната къде мислите да откривате. Знам че има отделна такава тема но ме интересува накъде сте се насочили около наш мил град. аЗ се колебая между яз. Г.Дъбник,
Ал. Стамболийски и Крапец.
Вие накъде сте???

Абре хора скоро пада забраната къде мислите да откривате. Знам че има отделна такава тема но ме интересува накъде сте се насочили около наш мил град. аЗ се колебая между яз. Г.Дъбник,
Ал. Стамболийски и Крапец.
Вие накъде сте???

И аз се колебая къде да откривам. На долни дъбник ще е лудница 100%. Ал. Стамболийски също не е сигурно, че ще е по-спокойно. Някое знае ли на Каменец как е или някой язовир с хищници?
- kluna_
- научил се да хвърля
Каменец май е арендован доколкото знам аз... 

Каменец ако е арендован е добре, че няма да има навалица, ама риба дали ще имаkluna_ написа:Каменец май е арендован доколкото знам аз...
Днес 18.06.2010 бях на Кайлъка големия язовир. Пробвах на мач и фидер дълбочината беше около 4-5 метра. За стръв имах бял , торен и жито. Резултата за 4 часа от 6:30 сутринта до 10:30 една каракуда около 400 грама. Имаше много дребен уклей , следващият път може да го подгоня него.
P.S. На този язовир каква ли риба има ? Освен каракуда и уклей
P.S. На този язовир каква ли риба има ? Освен каракуда и уклей
Вчера бях на река Искър до Оряховица.Много хора и доста слаб улов.Три сомчета по около 500гр. и една мренка около 30 см-на земен червеи.Търсихме на попово прасе, пиявица и бял череи(кокален).Но всички удари които имахме бяха на земен.
П.С.Рибките си плуват обратно във водата
П.С.Рибките си плуват обратно във водата
1.Ровиш си в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
На Д.Дабник-само дребосак,ни6то об6то с миналата година.Нивото пада.
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Абе колеги, гледам в Кайлъка на малкия язовир доста хора има пък и нощуват, някой хваща ли нещо там изобщо, аз мисля тая седмица да преслушам големия, че не съм стъпвал там от 10-на години поне 

- tedideo
- научил се да хвърля
Аз ходих на малкия в събота и излизат добри червеноперки на жито 

Кажи как е минало моля те. Иначе на малкия едни хвърляха на пиявица за сомLnX написа:Абе колеги, гледам в Кайлъка на малкия язовир доста хора има пък и нощуват, някой хваща ли нещо там изобщо, аз мисля тая седмица да преслушам големия, че не съм стъпвал там от 10-на години поне