...идва ред на Ангелинка...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

...идва ред на Ангелинка...

Мнение от batmilen »

Ето какво прочетох тука

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=6297&start=45

от Барутчията...

На кой човек да кажа бе бате:vacano;traicho;milen bg;nase;gogo 3 ; durumov или на скарабей на кой от всичките щото сте със един IP адрес или сте един и същи човек страдащ от разседемняване на личноста?А и една Zlatna ribka забравих!

До скоро имаше и ник Adrenalinka ама гледам е делнат.Нещо се умълча?Така и така се разприказвахме поне нека всички знаят.

Д.Урумч. я ква била работата "приятелю"... :lol:

Мога само да поздравя Барута...със спама и некоректния тон във ФОРУМА най-накрая трябва да се престане...е малко ми е мъчно, че двама забележителни герой паднаха...ама както казва поета ...

:lol: "Първите паднаха в кърви...последните станаха първи!" :lol:

Д.Урумч. стига си я навирал тая S класа-голям праз...да си я кара по живо по здраво Очо... :lol:

Ама повече като декоративен храст не ми се участва в предавания за рибата и рибарите...да ни наранят с по некое кебабче...секаш сме роми-избиратели,....а после и по 1 диск да не видя от тех... :lol:

Затова ако правим некое събиране или състезание...сами ще си го правим... :lol: По добре без МЕЦЕНАТИ и тям подобни...който да налагат своите си правила и условия... :lol:

девиза на Морските вълци...е Един за всички....и всеки за себе си
Последно промяна от batmilen на Сря Фев 07, 2007 10:24 am, променено общо 1 път.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:smt119 :smt119 :smt119 Гледам и не вервам !! Кво ви уапа бе МОРСКИ?? Това ви отношение не е ли висша степен самохвалство или ви е присъщо като на плажни гларуси? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: Колкото до Баровците - ги определям като два вида: - Първи вид - природно интелигентни!! - И втория вид всички останали "случайно забогатяли" :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ех Old Fox..вервах аз на Д.Умч...що съм бил такъв наивник...предупреждаваха ме варненските колеги... :wink:

Кво излезе...Ангелинка...я го виж под колко имена се шири тук във форумите...и какви мнения изписва...в повечето случай противоречиви едно на друго...аз а можеби и повечето колеги тук МУ се вързвахме на писанията...ама БАСТА...не ми е интересен... :wink:

Риболова преди всичко...да ходи някъде другаде да се изявява...и да си развява комплексите :wink:

Още веднаж БРАВО на Барутчията, че намери сили да му изкара "кирливите ризи"... :wink:

ПАНТА РЕЙ...и Ангелинка ще отиде в канала... :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

Ле лей, ко стааа тука :smt084 :smt084 :smt084 :smt084 :smt074 :smt074 :smt074 : :smt075
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”