помооооощ!!!

Модератор: Кърцата

vladorodos80
новобранец
новобранец

Re: помооооощ!!!

Мнение от vladorodos80 »

една жена да пише и вие напрвихте мазало няма значение кво си човек маж жена важно е че си от нашта раса РИБАР ас сам за доспат няма да съжалявате приятно искарване
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

cocana написа:Моля Ви риболовци за помощ!Децата искат басейн,а мъжът ми-река,язовир и РИБА :D Моля Ви , помогнете ми!Каде да отидем през отпуската това лято??? :?: благодаря,предварително! :axe:
На Велинград
Има и плажове и язовир Батак е на 10-15км,пали колата и заминава
Аз миналото лято така правех
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Аз не разбрах от къде сте?Но мога да ви препоръчам едно местенце.Намира се до Асеновград на 6-7 километра посока Кърджали има басейн,язовир и хотелче или виличка.Местото е супер и ще ви хареса.
Георги Тенев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Забравих казва се Артемис.Ако се заинтересовате пишете в някоя търсачка и ще ви излезне.
Георги Тенев
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Язовир Въча. Станцията на Енергоремонт Гълъбово.
Аватар
dobryto
новобранец
новобранец

Мнение от dobryto »

На яз.Искър ,по-точно на Иструм паркhttp://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=704.Там отговаря на всичките ви изисквания :D
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

ROSEN_GB написа:
Не е човек жена е. :D :drinkers:
[/quote] :smt017
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Отидете на Цигов чарк. Сравнително евтино и мн приятно и тихо. Язовир Батак е буквално на 100 метра от къщите. Горещо Ви предлагам ВИЛИ 7М. Много е приятно ( НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК НА КОМПЛЕКСА, НИТО РОДНИНА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ) ПРОСТО ПРЕПОРЪКА
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

cocana написа:
Aleksandar79 написа:Аз пък предлагам на такива заглавия въобще да не отговаряме.Дали заглавие от вида "Къде мога да заведа съпруга и децата на излет?" или "Моля за за съвет за дестинация" и тъка нататък мисля, че изглежда по-добре.
извинете господине ,но това , че не съм задала въпросът правилно не значи ,че не обичам да ловя риба :wink: обичам риболова ,но обичам и децата си.Затова искам 10-те дни в годината ,които имам да ги прекарам на хубаво място и то с хората, които обичам.Благодаря ВИ ,момчета!Не случайно съм тук -сайта за мъже.А,и не на последно място искам да кажа ,че от вашият сайт нищо не разбирам,просто наистина искам съвет,нищо че съм жена :wink: :drinkers: и една жена :D :D :D
Най добре отидете на море!
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

като отидат на море там трябва да знаеш места за риболов и знаеш ли колко е различен морския и сладководният риболов.
Аватар
mavrata
новобранец
новобранец

Мнение от mavrata »

Ела във Велинград колежке тук има всичко- кефти басейни за семейството кефти реки и язовири :smt023
Aleksandar79
новобранец
новобранец

Мнение от Aleksandar79 »

cocana написа:извинете господине ,но това , че не съм задала въпросът правилно не значи ,че не обичам да ловя риба :wink: обичам риболова ,но обичам и децата си.Затова искам 10-те дни в годината ,които имам да ги прекарам на хубаво място и то с хората, които обичам.Благодаря ВИ ,момчета!Не случайно съм тук -сайта за мъже.А,и не на последно място искам да кажа ,че от вашият сайт нищо не разбирам,просто наистина искам съвет,нищо че съм жена :wink: :drinkers: и една жена :D :D :D
Сигурен съм, че го правите с желание и любов, за което Ви поздравявам.Вашия съпруг наистина е голям късметлия.Сигурен съм също, че след регистрацията си сте получили правилата на форума.Те са за да се спазват.
А иначе по темата моята съпруга ме е водела на Цигов Чарк и останахме много доволни.
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Една от малкото жени която пише тук, да помоли за помощ и ние да се"усерем"...Иначе и аз горещо препоръчвам яз.Батак или Велинград,просто както каза някой колега по горе кеф ти река,кеф ти язовир и за децата басейни.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

VIKI_HARI написа:Аз разбрах какво има предвит мога да чета ама ти ли ще определяш човек как да пуска темите.Освен ако не си модератор ама като гледам не си :lol:
И какво като не е модератор? Ако видиш на улицата някой циганин да бие песионерка,няма да се намесиш щото не си полицай така ли?Да ти имам логиката!!!
Нарушението си е нарушение!!!
А ти,като можеш да четеш-научи се и да пишеш,в българския език има и препинателни знаци като ","
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

ninastefanina написа:
ROSEN_GB написа:
Не е човек жена е. :D :drinkers:
:smt017
Я още един нечовек :lol: :lol: :smt061
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”