Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

помооооощ!!!
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Re: помооооощ!!!
една жена да пише и вие напрвихте мазало няма значение кво си човек маж жена важно е че си от нашта раса РИБАР ас сам за доспат няма да съжалявате приятно искарване
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
-
- сериозен играч
На Велинградcocana написа:Моля Ви риболовци за помощ!Децата искат басейн,а мъжът ми-река,язовир и РИБАМоля Ви , помогнете ми!Каде да отидем през отпуската това лято???
благодаря,предварително!
Има и плажове и язовир Батак е на 10-15км,пали колата и заминава
Аз миналото лято така правех
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аз не разбрах от къде сте?Но мога да ви препоръчам едно местенце.Намира се до Асеновград на 6-7 километра посока Кърджали има басейн,язовир и хотелче или виличка.Местото е супер и ще ви хареса.
Георги Тенев
Забравих казва се Артемис.Ако се заинтересовате пишете в някоя търсачка и ще ви излезне.
Георги Тенев
-
- фен клуб-скобар
Язовир Въча. Станцията на Енергоремонт Гълъбово.
На яз.Искър ,по-точно на Иструм паркhttp://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=704.Там отговаря на всичките ви изисквания 

- ninastefanina
- сериозен играч
[/quote]ROSEN_GB написа:
Не е човек жена е.![]()

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Отидете на Цигов чарк. Сравнително евтино и мн приятно и тихо. Язовир Батак е буквално на 100 метра от къщите. Горещо Ви предлагам ВИЛИ 7М. Много е приятно ( НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК НА КОМПЛЕКСА, НИТО РОДНИНА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ) ПРОСТО ПРЕПОРЪКА
Най добре отидете на море!cocana написа:извинете господине ,но това , че не съм задала въпросът правилно не значи ,че не обичам да ловя рибаAleksandar79 написа:Аз пък предлагам на такива заглавия въобще да не отговаряме.Дали заглавие от вида "Къде мога да заведа съпруга и децата на излет?" или "Моля за за съвет за дестинация" и тъка нататък мисля, че изглежда по-добре.обичам риболова ,но обичам и децата си.Затова искам 10-те дни в годината ,които имам да ги прекарам на хубаво място и то с хората, които обичам.Благодаря ВИ ,момчета!Не случайно съм тук -сайта за мъже.А,и не на последно място искам да кажа ,че от вашият сайт нищо не разбирам,просто наистина искам съвет,нищо че съм жена
![]()
и една жена
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
като отидат на море там трябва да знаеш места за риболов и знаеш ли колко е различен морския и сладководният риболов.
Ела във Велинград колежке тук има всичко- кефти басейни за семейството кефти реки и язовири 

-
- новобранец
Сигурен съм, че го правите с желание и любов, за което Ви поздравявам.Вашия съпруг наистина е голям късметлия.Сигурен съм също, че след регистрацията си сте получили правилата на форума.Те са за да се спазват.cocana написа:извинете господине ,но това , че не съм задала въпросът правилно не значи ,че не обичам да ловя рибаобичам риболова ,но обичам и децата си.Затова искам 10-те дни в годината ,които имам да ги прекарам на хубаво място и то с хората, които обичам.Благодаря ВИ ,момчета!Не случайно съм тук -сайта за мъже.А,и не на последно място искам да кажа ,че от вашият сайт нищо не разбирам,просто наистина искам съвет,нищо че съм жена
![]()
и една жена
![]()
![]()
А иначе по темата моята съпруга ме е водела на Цигов Чарк и останахме много доволни.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Една от малкото жени която пише тук, да помоли за помощ и ние да се"усерем"...Иначе и аз горещо препоръчвам яз.Батак или Велинград,просто както каза някой колега по горе кеф ти река,кеф ти язовир и за децата басейни.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- CERRUTI
- сериозен играч
И какво като не е модератор? Ако видиш на улицата някой циганин да бие песионерка,няма да се намесиш щото не си полицай така ли?Да ти имам логиката!!!VIKI_HARI написа:Аз разбрах какво има предвит мога да чета ама ти ли ще определяш човек как да пуска темите.Освен ако не си модератор ама като гледам не си
Нарушението си е нарушение!!!
А ти,като можеш да четеш-научи се и да пишеш,в българския език има и препинателни знаци като ","

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я още един нечовекninastefanina написа:ROSEN_GB написа:
Не е човек жена е.![]()

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.