Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

СУЛКА НА КАЛКАНСКИ МОНТАЖ!
Модератор: bobopeli
СУЛКА НА КАЛКАНСКИ МОНТАЖ!
Здравейте колеги,
Днес до 12 на обяд четох дивотиите, които стават в нашия форум и като ме стегна окончателно шапката - грабнах си въдиците и хайде към морето!
Ние в София си имаме много местни малки морета - с чайки, корабчета, вълни и кейове, но аз отидох на баластриерата Негован.
В 13 часа бях там с комплекта въдици, с които ходих на шоуто в Приморско. Изобщо не бях развързал калканските монтажи и рекох да пробвам какво ще стане в сладка вода
Ето го мястото:

Ето и стръвта ми - малки живи таранки:

Към 14 часа на калканския монтаж се хвана тази сладководна сулка!

Хвана се на кука 1/0 , морска, купена от магазина на Локал в "Краставицата" в Бургас, а поводът бе потъващо влакно, което ми даде Кольо Сървайвъра на самата буна на "Перла" в деня на състезанието. То много арно това влакно бе, адаш! Пиши ми каква марка е и отде го купи?
А ето ме и мен с улова!

Вижте ме как грея от кеф - нито глава ме болеше вече, ни дявол
Снима ме един колега риболовец шофьор на такси, който дойде да види дали нещо трябва да помага, щото мястото бе екстремно криво
Към 17 часа си тръгнах предоволен и си мисля как всичко ми се разведри за четири часа при водата, а не пред компютъра. Аз смятам,че като ходим за риба и се отърваваме от отрицателните емоции е единственият начин да свършат тия загубени междузвездни войни.
Абе, да си гледаме кефа, защото откъде го знаеш кога ще си иде тоя живот?!
Наслука, юнаци!
П.П. Темата не е чисто морска, но не е и чисто сладководна, та където решат модераторите - там да я сложат!
Днес до 12 на обяд четох дивотиите, които стават в нашия форум и като ме стегна окончателно шапката - грабнах си въдиците и хайде към морето!
Ние в София си имаме много местни малки морета - с чайки, корабчета, вълни и кейове, но аз отидох на баластриерата Негован.
В 13 часа бях там с комплекта въдици, с които ходих на шоуто в Приморско. Изобщо не бях развързал калканските монтажи и рекох да пробвам какво ще стане в сладка вода

Ето го мястото:

Ето и стръвта ми - малки живи таранки:

Към 14 часа на калканския монтаж се хвана тази сладководна сулка!

Хвана се на кука 1/0 , морска, купена от магазина на Локал в "Краставицата" в Бургас, а поводът бе потъващо влакно, което ми даде Кольо Сървайвъра на самата буна на "Перла" в деня на състезанието. То много арно това влакно бе, адаш! Пиши ми каква марка е и отде го купи?
А ето ме и мен с улова!

Вижте ме как грея от кеф - нито глава ме болеше вече, ни дявол

Снима ме един колега риболовец шофьор на такси, който дойде да види дали нещо трябва да помага, щото мястото бе екстремно криво

Към 17 часа си тръгнах предоволен и си мисля как всичко ми се разведри за четири часа при водата, а не пред компютъра. Аз смятам,че като ходим за риба и се отърваваме от отрицателните емоции е единственият начин да свършат тия загубени междузвездни войни.
Абе, да си гледаме кефа, защото откъде го знаеш кога ще си иде тоя живот?!
Наслука, юнаци!

П.П. Темата не е чисто морска, но не е и чисто сладководна, та където решат модераторите - там да я сложат!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- Local
- учете се от него
Иии тя много арна бе Доценте... както и ти казваш... а както чета за Негован са много смесени мненията дали има риба или няма.
Аз да ти кажа , както видя може би на Перла... обичам повода да е от плетено влакно... някак си по естествена игра има самата рибка и ударите са на доста по-едри риби... особено когато ходя за щука винаги го правя с плетено влакно.
Бравос за улова.
Аз да ти кажа , както видя може би на Перла... обичам повода да е от плетено влакно... някак си по естествена игра има самата рибка и ударите са на доста по-едри риби... особено когато ходя за щука винаги го правя с плетено влакно.
Бравос за улова.

Клавиатура риба не лови!!!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
По принцип е едно и също , що се отнася до сладководната сулка Stizostedion lucioperca тя се въди у нас, а в Черно море нашата морска сулка е от същия вид, но се нарича Stizostedion marine. Иначе по света има още пет -шест вида сладководни сулки с различни латински имена. Аз от тия чуждите съм ловил американския тип Walleye с латинско име Stizostedion vitreum - досущ е като нашата бяла риба, но е в по-кафеникави тонове и е по-малка на размери.sapuna1971 написа:Бяла риба,сулка,смадок-не е ли все една риба?
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Винаги е държал риба тоя стар водоем , въпреки че се намира само на 8 км. от двумилионна СофияLocal написа:а както чета за Негован са много смесени мненията дали има риба или няма.

Виж в описанието на снимката кога и къде е правена , там май съм на твойте години ..
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
На платено не одим !
Браво Доценте!!!!
явно пак натам ша ходя тая седмица, ама ша пробвам и сулките освен щуките...
явно пак натам ша ходя тая седмица, ама ша пробвам и сулките освен щуките...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Диканаров
- кандидат преподавател
сулка на калкански монтаж