Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за какво плащаме данъци и винетки
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
за какво плащаме данъци и винетки
вище за какво става на въпрос в това клипче снимано е на входа на търново отсечката е към 1500 метра и замалко не трегрях колата http://vbox7.com/play:75a359c3 живеем апсолютен апсърдистан
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: за какво плащаме данъци и винетки
М ДАА така е колега ,не само там на много места е така,--как се казва песента от клипчето, 

-
- вече хвърля и на тежко
За пътищата ни няма какво да говорим то се вижда.А за песента колега,коя от двете по точно тази която започва от 02:15 мин е на DMX-What You Want
дано за нея да питаш 

аз затова не си взимам вече винетка.кат опраят пътищата тогава ще си купя 

за клипчето-добре дошли у BG-то
а за песента (ако е първата)-Celia-my story
а за песента (ако е първата)-Celia-my story
- glarusa
- кандидат преподавател
Така мислиш ти и още доста като теб...затова няма пари в хазната и няма с какво да ги оправят пътищата! Никой не ни е крив,сами си изкривяваме живота -и затова нищо не ни е наред!kalmat написа:аз затова не си взимам вече винетка.кат опраят пътищата тогава ще си купя
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- новобранец
Винетките са единствено за автомагистралите. Никъде другаде освен знаците и въпросите в листовките не пише че е задължително винетки за първостепенни пътища и второстепенни и т.н. НЯМА ЗАКОН ! НЕКА ДА СИ ИМА ЗНАЦИ ! ПИТАМ КЪДЕ ГО ПИШЕ !
-
- научил се да хвърля
Питай катаджията като те спре без винетка - той ще ти обясни. Ние как плащаме на камион по 1300лв.k0k40o0o0o написа:Винетките са единствено за автомагистралите. Никъде другаде освен знаците и въпросите в листовките не пише че е задължително винетки за първостепенни пътища и второстепенни и т.н. НЯМА ЗАКОН ! НЕКА ДА СИ ИМА ЗНАЦИ ! ПИТАМ КЪДЕ ГО ПИШЕ !
-
- новобранец
Виж сега да ти кажа аз нещо - мен катаджии са ме спирали доста, живея във Велико Търново, но съм от Варна, през 2 месеца се прибирам и така. За какво ми е винетка ? На теб ти трябва, при теб е различно ... ти искаш не искаш караш по магистралите , а аз просто ги минавам през от порядъка на 2 пъти за 3 месеца . относно катаджиите - аз отивам до яз. Йовковци примерно, спират ме на изхода на Търново спират ме , след това знаете какво следва и като ми каже "а?! Винетка ?!" , Викам за къде по точно тази винетка? кажете ми закона , точката и алинеята и т.н. просто полицая си знае че съм прав, и опитва се някой лев да изкара но като не му дадеш, следва "И следващия път да имаш" и това е . Всеки път когато ме спрат това им казвам и кур бате , ще ме хванат за
така че аз ти го казвам от личен опит. ако знаеш както трябва закона по пътищата нямаш проблем

- dedeff
- разбира нещата
Колега,като отидеш да живееш в германия,тогава можеш да спориш за винетките по автомагистралите,но тук за всеки път до първостепенен,вклчително и Автомагистралите Тракия,Хемус,Марица се иска винетка,а теб като те спрат на изхода на Търново и ти треснат акта,ако ще се жалвай и на Арменския поп.Поздрави.Разбери ме правилно.k0k40o0o0o написа:Виж сега да ти кажа аз нещо - мен катаджии са ме спирали доста, живея във Велико Търново, но съм от Варна, през 2 месеца се прибирам и така. За какво ми е винетка ? На теб ти трябва, при теб е различно ... ти искаш не искаш караш по магистралите , а аз просто ги минавам през от порядъка на 2 пъти за 3 месеца . относно катаджиите - аз отивам до яз. Йовковци примерно, спират ме на изхода на Търново спират ме , след това знаете какво следва и като ми каже "а?! Винетка ?!" , Викам за къде по точно тази винетка? кажете ми закона , точката и алинеята и т.н. просто полицая си знае че съм прав, и опитва се някой лев да изкара но като не му дадеш, следва "И следващия път да имаш" и това е . Всеки път когато ме спрат това им казвам и кур бате , ще ме хванат затака че аз ти го казвам от личен опит. ако знаеш както трябва закона по пътищата нямаш проблем
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Той колегата ако живее у Германия ще го боли оная работа ако му "треснат" акт в Бг
Или ако си купи телефон с договор и не го изпълни...Или ако не си плати данъка...Те и ония дето ни управляват всичко си плащат нали
Тва като един авер Германец в Русията дет го спрели куките пил и му искали 1000 евро рушвет да го пуснта и м ми звъни.Та имах само един въпрос към полицая-Какво е максималното наказание за употреба на алкохол и шофиране?-Отнемане на книжката за една година.- А,спосибо.Викам на авера -я им я остави тая книжка да си я пазат и в Гемания кажи че си я загубил.1000 Евро...ма като са тъпи.Можеха да взема 100 примерно.
Та в Бг нещата стават все по-зле...

Или ако си купи телефон с договор и не го изпълни...Или ако не си плати данъка...Те и ония дето ни управляват всичко си плащат нали

Тва като един авер Германец в Русията дет го спрели куките пил и му искали 1000 евро рушвет да го пуснта и м ми звъни.Та имах само един въпрос към полицая-Какво е максималното наказание за употреба на алкохол и шофиране?-Отнемане на книжката за една година.- А,спосибо.Викам на авера -я им я остави тая книжка да си я пазат и в Гемания кажи че си я загубил.1000 Евро...ма като са тъпи.Можеха да взема 100 примерно.
- maranzika
- сериозен играч
Аз всеки ден минавам оттам.Бачкам в една от фирмите,точно където са най-големите дупки.Преди 10-тина дена един от президентите на фирмата беше скочил зверски в една от дупките.И изпратиха от нашата фирма хора с камион,фракция и лопати да запълват дупките.И познайте-идват от Евроком някакви да снимат кой ги е накарал да запълват дупките,защо,от къде на къде и т.н.А преминаващите шофьори ще паднат пък от смях.И така вече почти през 3-4 дена дупките се запълват от частна фирма,на собствени разноски и след това дъждът отмива всичко.И пак тъй.valat написа: снимано е на входа на търново отсечката е към 1500 метра и замалко не трегрях колата
И догодина на изборите търновчани да не забравите да изберете пак Р.Рашев за кмет!

А аз за 8 месеца от като си взех колата вече е с разбита ходова част по тия дупки.Чак ми идва да отида до общината с една щанга и да попитам кой точно олигофрен там отговаря за тея неща.

Пък ако знаете че почти всеки ден там коли и камионе късат полуоски,мостове и кво ли не там.Май ще взема да барна едно сервизче в района.

- glarusa
- кандидат преподавател
Единствения тъпак,който виждам е този,който кара пиян...а само още по-голям би му дал съвет! Да,обиждам те,щото ме дразнят такива такирати като тебе и като Ония варналия,дето живее в Търново-звездобройци!simbat написа: Тва като един авер Германец в Русията дет го спрели куките пил и му искали 1000 евро рушвет да го пуснта и м ми звъни.Та имах само един въпрос към полицая-Какво е максималното наказание за употреба на алкохол и шофиране?-Отнемане на книжката за една година.- А,спосибо.Викам на авера -я им я остави тая книжка да си я пазат и в Гемания кажи че си я загубил.1000 Евро...ма като са тъпи.Можеха да взема 100 примерно.

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- кандидат преподавател
Не знам къде се движат без винетки,но съветвам всички такива тарикати да не го пробват в Смолянска област.Не минават никакви номера,компромиси за това няма и което е най-лошото - такива НП издържат на обжалването в съда.
-
- кандидат преподавател
По какъв начин още да напиша,че за липса на винетка глобяват яко тука?И никакъв адвокат не може да помогне.