Промишлен риболов по Дунав

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Промишлен риболов по Дунав

Мнение от stich »

Това е разковничето! ПЪЛЕН контрол над всичката риба,която се продава по рибарските магазини.От къде? Колко? Как?
Да видим тогава къде ще си я продават копелдаците.Мамка им... :evil: :evil: :evil:
Изображение
jameson-dido
новобранец
новобранец

Re: Промишлен риболов по Дунав

Мнение от jameson-dido »

petur andreev написа:Aз съм от силистра и знам за какво става въпрос.Знам какво е да няма каде да си хвърлиш въдицата от мрежи само в района на гради има поне 40 лодки а на всеки 2 ,3 км има рибарски селища с по минимум 15 лодки.И после чакай да има риба на едната пружина като професионалните рибари хвърлят по 500метра мрежи.
колега за намаляването на рибата в р.Дунав не са виновни професионалните рибари с мрежите.Ние си плащаме по 120лв билети така че сметни сам 40 лодки х 2-ма души х по 120лв колко пари плащат само в Силистра.Проблема е ,че част от тия пари ни ги взимат за зарибяване и подръжка на реката ,но уви те отиват за заплати и банкети :( иначе риба ще има в изобилие за всички (мрежи,въдици,кепове и др)

п.с. и нека засилят контрола ИАРА и Граничните относно токаджиите и бомбаджиите както и към нередовните рибари
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”