важно питане

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

GORO1
новобранец
новобранец

важно питане

Мнение от GORO1 »

колеги,вече от няколко места чувам ,че били променени условията по платените водоеми и арендаторите можели да стопанисват само 10 % от площа им така че те в момента масово излавяли всичката риба преди сезона за да не им я изловят хората като остане по-голямата площ свободна за риболов.Така било и в момента на Слаковци.Някои знае ли нещо повече по въпроса ? :?:
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

и аз съм в очакване на отговори по тая тема
GORO1
новобранец
новобранец

Мнение от GORO1 »

никой ли не знае ? :smt102 :smt102
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

и аз бях чувал подобно нещо но не съм 100% сигурен. утре обаче ще гледам да ти дам подробна информация .
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И на мен ми е интереснен тоа въпрос!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

по този въпрос получих инфо че такова нещо няма . но ми казаха че от тази година нататък няма да се отдават водоеми под аренда . човека който ми го каза е някакъв началник в горско стопанство и каза че е сигурен . според мен обаче става дума за отдаване на водоеми за промишлен риболов. но и това е нещо . за утре ми е обещал пълна информация .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

момци,що неме питате бе !!! Само водоеми който са с определена кубатура и са общински.Но 10%,това само по себеси е смешно.Някой трябва да е много луд и прост за да ви пусне риба и вие да ловите 90% а арендатора 10%,по голям смях несъм чувал отдавна.Само това стига да ви стане ясно за какво говоря.На всич ко одгоре,ще се развихри страшна далавера.Ще се започне преотстъпване на знайни и незнайни хора и рибарите пак ще ядат сармата.Много ли са богати тези дружинки,как мислите???Ако при тях има някой богаташ,то след две-три години,като не извадят риба,пък човека дал пари,финансирането приключва и всичко отива пак там от къде е тръгнало.Вярвайте ми,ще намерят начин да направят някоя далавера и да намерят вратичка за преотстъпване.Това е истината и ако някой иска да се обзаложим,нека каже. Ако някой държи голям язовир и плаща 25-30 000 лв годишна наем и режийни,познай-как ще ги издържат евентуално ако ги дадат на дружинкил.Друго нещо,напоителни системи,биха ли се лишили от тези пари годишно,мислите ли че парите им стигат.Дори и нещо да стане,аз съм си предплатил и докато не ми истече договора,ще трябва да стоя,пък до тогава,я камилата я камиларя :lol: :lol: :lol: иска ви се но няма да е точно така :lol: :lol: :lol: Ще се обедите сами втова,само време се иска.Хаиде със здраве.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Така,значи днеска получих нова информация и тя е 100% вярна.Много язовири са предназначени само за любителски риболов,но без арендатори който да зарибяват/ чакам да прочета наредбата и ако имате прилично държание,след около половин час,ще ви я кача във форума за да я прочетете/.Така че ще останат свободни,и всеки ще си лови на свобода и колкото си иска.Радвайте се,това е истина но е въпроса кога ще подпише министъра новата наредба. :lol: :lol: :lol:
Това обаче,не означава че някой ще ги зарибява.Ще падне голямо крадене,и да са живи и здрави бедните,който са по тези постове от който зависи зарибяването,хората ще си оправят тотално живота.Хаиде ,хаирлия да ви е новата наредба :lol: :lol: :lol:

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

.Много язовири са предназначени само за любителски риболов,но без арендатори който да зарибяват
Това означава ли ,че там може да се лови без билет,и ако не означава- какво ще се лови там като не е зарибявано че не разбрах нещо!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мислех че е няколко листа документ,който ще ми донесат,но се оказа цяла книга,и нали разбирате че немога да я снимам цялата ???
Що се однаса до свободните язовири,да ще можете да ловите само с билет и без други такси,ако не измислят и нещо друго към това !!!Разделени са на три категорий,Промишлен риболов,Любителски риболов и Аква култури.Повече няма да пиша нищо и понеже говорехме преди дни за коректност само ще кажа че приключвам с коректността.Ако ме питате защо,попитайте колегата kalins ,защото той е много компетентен :twisted: :twisted: :twisted:

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”