Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
До 21ч. бяхме чипарджиите, а след това бяха плувкаджиите. Дава по някой и друг сафрид....IaNIs написа:А на морска гара имаше ли някой на плувка, за мен е по кеф на плувка да ги ловяjibira написа:Второ безуспешно мятане за сафрид. Място - Морска гара.
По тъмно си иска мръвка 

Вчера на западното пристанище със баща ми от 17:30 до 21:00ч на плувка направихме 120 парчета.Но нещо сафрида почна да издребнява.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Каква е техниката за ловене на сафрид с плувка? Въдица, дълбочина, стръв, значение за ден-нощ и друго каквото се сетите...Благодарности !!!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не е пробвал на плувка с морски червей ?
Ами колегите точно с такова ловят. Скарида почти никой не ползва, не знам защо.sonax написа:Никой ли не е пробвал на плувка с морски червей ?
1. -За предпочитане е 5-7 м. директен телескоп.jibira написа:Каква е техниката за ловене на сафрид с плувка? Въдица, дълбочина, стръв, значение за ден-нощ и друго каквото се сетите...Благодарности !!!
2. - Монтаж с 1-3 куки N10- 12.
3. - плувка 3-5 гр., с антенка на която да може да се сложи светеща ампула / за да се вижда по-добре през ноща/.
4. - Дълбочината в зависимост от сезона. В момента във Варна се лови на дълбочина 2-4 м. /топлата вода/, защото от там надолу водата е студена.
5. - Лови се нощем.
6. - стръв :- морски червей или белена скарида. На морски червей, през лятото и есента може да ти удари и илария-платерина.
7. - столче за да седнеш, иначе ще каталясаш прав.
8. - Най-важното : - Късмет.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Приятелю liubak
Благодаря. Много наслука за теб!!!
Благодаря. Много наслука за теб!!!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
И наи-важното тънак бидем 0.10 макс 0.12.
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега.Заблудил съм се защото всички говорят ,че ловяли на белена скарида.liubak написа:Ами колегите точно с такова ловят. Скарида почти никой не ползва, не знам защо.sonax написа:Никой ли не е пробвал на плувка с морски червей ?
в бургас как е положението 3 4 кила праи ли си ги човек и за колко време ,чепара или плувка кое е по удачно 

-
- новобранец
Дайте информация за риболов с лодка колеги! МОЛЯВИ!!
айде от мен да мине : сафрид с лодка и чепаре на юг ...НЯМААА ! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щото тука пък го скъсаха.....Булти написа:айде от мен да мине : сафрид с лодка и чепаре на юг ...НЯМААА !

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Е,не сме го скъсали бате Кирчо ама аз днеска съм доволен,днес пак около Варна от брега ето тея хубавци,времето беше гадно сутринта но нали знаете сухо дупе риба не яде
на слука на всички колеги