Силиконови рибки??

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Силиконови рибки??

Мнение от Stefko »

Здравейте колеги! Понеже по тукашния край ужасно трудно намирам свестни силикони, които разбира се късам с лекота :evil: :evil: искам да попитам откъде се снабдявате с качествени силиконови рибки :?: :roll: Особено ме интересуват размери от порядъка на 7-8 см. :!: По-малките размери се намират чат-пат и тук, но с по-едричките е пълна трагедия :(
Предаварително благодаря на отзовалите се ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

туистъри/силикони/!!!

Мнение от puntakis »

Аз си взимам комплект шекспирови ...
...има малки и големи комплекти
малките = 3.50 лв.
големите = 5.50 лв.

http://shop.fishing-mania.com/viewarti_ ... id=artwist

Ще се радвам ако съм бил полезен!!!
Love & Ribolov
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Опиши ми какви по точно ти трябват, ако изнамериш някакви снимки още по добре в Русе има доста голям избор 8) точно на големи силикони. Може да спретна някаква пратка :wink:

Тези който колегата е пуснал от по малките в кутия съм виждал, не стават за нищо, може би за мнооооого гладни малки костурченца :lol: :lol:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ivak написа:Опиши ми какви по точно ти трябват, ако изнамериш някакви снимки още по добре в Русе има доста голям избор 8) точно на големи силикони. Може да спретна някаква пратка :wink:

Тези който колегата е пуснал от по малките в кутия съм виждал, не стават за нищо, може би за мнооооого гладни малки костурченца :lol: :lol:
Тези на шекспир не съм ги пробвал, но и като гледам са повече туистери в кутийката, а аз търся най-вече рибки :?
Ивак, пусни най-добре адреси или указания за самите магазини в Русе - така може информацията да е полезна и за други колеги във форума, а не само за мен :idea: Иначе, мерси за предложението, ще се уточним нещичко на ЛС ;)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Стефко,в мойта галерия съм качил една кутия със силикони,погледни ги и ако има такима каквито търсиш му кажи на Ivak,от кой искаш и той ще ги види ,и евентуално ще ти ги прати.Тука при нас има всякъкви каквито иска човек. Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Krokibg написа:Стефко,в мойта галерия съм качил една кутия със силикони,погледни ги и ако има такима каквито търсиш му кажи на Ivak,от кой искаш и той ще ги види ,и евентуално ще ти ги прати.Тука при нас има всякъкви каквито иска човек. Успех !!!
Мерси, Кроки, ще погледна и твоите ;)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Ivak като ти каза че е виждал от тея силикони на шекспир, предполагам че визираше моите... купих си ги и както всичко което съм си взел по нета не стават.... много са твърди и нямат почти никаква игра. само цветовете им са хубави и на това се надявам да излъжат някое изгладняло костурченце
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Кърцата написа:Ivak като ти каза че е виждал от тея силикони на шекспир, предполагам че визираше моите... купих си ги и както всичко което съм си взел по нета не стават.... много са твърди и нямат почти никаква игра. само цветовете им са хубави и на това се надявам да излъжат някое изгладняло костурченце
Е те точно тях визирах, много дървени бяха горките :D

Днес точно на такава фъшкия само че чисто бяла към 5 см едни извадиха една щукичка към 25-30 см на Дунав. Може и да има хляб в тях ама незнам :roll:

П.П. Ще пусна тема за днешния риболов на Дунав по късно :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500

Ето повечето видове

Мамка им и снимки не мога да разбрера как става номера
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Изображение
Ето ги :!: :wink: Особено (и единствено) ме интересува модела, който се намира от дясната страна над двата "червея" :roll: Т.е. тази "нарязаната" рибка в бяло-виолетов цвят :!: Можеш ли да дадеш повечко инфо за наличните размери и цветове? Търся размер 7-8 см. и цветове перлено-бял или оранжево-червен (нещо като това на туистера с/у нея) :roll: :roll: Някаква марка на въпросния силикон!?!
Мерси, Ивак, още веднъж ;)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Стефко,изобщо ли нямате зареден магазин във Видин бе приятел.Мама му стара,за няколко силикона докато ги намериш ще дойюде другата зима.Ако Ivaka не успее да ти ги намери,пиши ми да ти изпратя десетина броя.Успех !!!

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Krokibg написа:Стефко,изобщо ли нямате зареден магазин във Видин бе приятел.Мама му стара,за няколко силикона докато ги намериш ще дойюде другата зима.
Охх, Крокииии, Крокиии ... да почвам ли въобще да обяснявам :? :?: :? :?: :? :? :?: :? Ако си отворя устата ще ревна с глас....
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Прилича на рибка/shad/ на Mister Twister.
В Риболовен свят в София и Пловдив би трябвало да ги има.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Еееее,от два дни да напиша нещо друго освен разправийте :lol: :lol: :lol: Iogo,тук при нас найстина има всичко,но в по-малките градове е много сложно да се намерят.Това има в предвид колегата.Може би тези дето имат там магазини да не мислят разумно,макар че един магазин /рибарски,пък и не само /трябва да е зареден със всичко.По малките се зареждат с тези неща който им вървят повече и ако нямат средства който да затворят в стока за по-дълго,това е проблем на нашего брата рибар от малките градчета !!!

Стефко,пак ти казвам,ако мога да ти бъда полезен,за мен ще е удоволствие !!!

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Krokibg написа:Еееее,от два дни да напиша нещо друго освен разправийте :lol: :lol: :lol: Iogo,тук при нас найстина има всичко,но в по-малките градове е много сложно да се намерят.Това има в предвид колегата.Може би тези дето имат там магазини да не мислят разумно,макар че един магазин /рибарски,пък и не само /трябва да е зареден със всичко.По малките се зареждат с тези неща който им вървят повече и ако нямат средства който да затворят в стока за по-дълго,това е проблем на нашего брата рибар от малките градчета !!!

Стефко,пак ти казвам,ако мога да ти бъда полезен,за мен ще е удоволствие !!!
Да, проблема с намирането на качествени силикони (пък и други спинингови примамки) в градове като Козлодуй, където съм установен за момента, е доста наболял. И не магазинерите са виновни - разбирам ги и тях. Все пак не могат да разчитат на 1 или двама Стефковци, които постоянно да си късат примамките из Дунава :? Но така или иначе проблем има и трябва да се търсят начини за решаването му, всеки за себе си :roll:
Кроки, мерси за предложението, но не е нужно. Вече уговорих една доставка от Пловдив и тези дни чакам няколко силикона да "кацнат" директно при мен в Козлодуй ;) Отделно ако Ивака намери нещо интересно из РусИ :wink: ще му заръчам да прати и от там, така че поне засега пожарът е потушен :) :) :)
Оттук нататък рибите да му мислят, че с тия "чуждоземни" силикони.... :evil: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”