Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Силиконови рибки??
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Силиконови рибки??
Здравейте колеги! Понеже по тукашния край ужасно трудно намирам свестни силикони, които разбира се късам с лекота
искам да попитам откъде се снабдявате с качествени силиконови рибки
Особено ме интересуват размери от порядъка на 7-8 см.
По-малките размери се намират чат-пат и тук, но с по-едричките е пълна трагедия
Предаварително благодаря на отзовалите се

Предаварително благодаря на отзовалите се

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- вече хвърля и на тежко
туистъри/силикони/!!!
Аз си взимам комплект шекспирови ...
...има малки и големи комплекти
малките = 3.50 лв.
големите = 5.50 лв.
http://shop.fishing-mania.com/viewarti_ ... id=artwist
Ще се радвам ако съм бил полезен!!!
...има малки и големи комплекти
малките = 3.50 лв.
големите = 5.50 лв.
http://shop.fishing-mania.com/viewarti_ ... id=artwist
Ще се радвам ако съм бил полезен!!!
Love & Ribolov
Тези на шекспир не съм ги пробвал, но и като гледам са повече туистери в кутийката, а аз търся най-вече рибкиIvak написа:Опиши ми какви по точно ти трябват, ако изнамериш някакви снимки още по добре в Русе има доста голям изборточно на големи силикони. Може да спретна някаква пратка
![]()
Тези който колегата е пуснал от по малките в кутия съм виждал, не стават за нищо, може би за мнооооого гладни малки костурченца![]()

Ивак, пусни най-добре адреси или указания за самите магазини в Русе - така може информацията да е полезна и за други колеги във форума, а не само за мен

- krokibg
- учете се от него
Стефко,в мойта галерия съм качил една кутия със силикони,погледни ги и ако има такима каквито търсиш му кажи на Ivak,от кой искаш и той ще ги види ,и евентуално ще ти ги прати.Тука при нас има всякъкви каквито иска човек. Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Мерси, Кроки, ще погледна и твоитеKrokibg написа:Стефко,в мойта галерия съм качил една кутия със силикони,погледни ги и ако има такима каквито търсиш му кажи на Ivak,от кой искаш и той ще ги види ,и евентуално ще ти ги прати.Тука при нас има всякъкви каквито иска човек. Успех !!!

Ivak като ти каза че е виждал от тея силикони на шекспир, предполагам че визираше моите... купих си ги и както всичко което съм си взел по нета не стават.... много са твърди и нямат почти никаква игра. само цветовете им са хубави и на това се надявам да излъжат някое изгладняло костурченце
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е те точно тях визирах, много дървени бяха горкитеКърцата написа:Ivak като ти каза че е виждал от тея силикони на шекспир, предполагам че визираше моите... купих си ги и както всичко което съм си взел по нета не стават.... много са твърди и нямат почти никаква игра. само цветовете им са хубави и на това се надявам да излъжат някое изгладняло костурченце

Днес точно на такава фъшкия само че чисто бяла към 5 см едни извадиха една щукичка към 25-30 см на Дунав. Може и да има хляб в тях ама незнам

П.П. Ще пусна тема за днешния риболов на Дунав по късно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
Ето повечето видове
Мамка им и снимки не мога да разбрера как става номера
Ето повечето видове
Мамка им и снимки не мога да разбрера как става номера

Ето ги

Мерси, Ивак, още веднъж

- krokibg
- учете се от него
Стефко,изобщо ли нямате зареден магазин във Видин бе приятел.Мама му стара,за няколко силикона докато ги намериш ще дойюде другата зима.Ако Ivaka не успее да ти ги намери,пиши ми да ти изпратя десетина броя.Успех !!!
Охх, Крокииии, Крокиии ... да почвам ли въобще да обяснявамKrokibg написа:Стефко,изобщо ли нямате зареден магазин във Видин бе приятел.Мама му стара,за няколко силикона докато ги намериш ще дойюде другата зима.

- krokibg
- учете се от него
Еееее,от два дни да напиша нещо друго освен разправийте
Iogo,тук при нас найстина има всичко,но в по-малките градове е много сложно да се намерят.Това има в предвид колегата.Може би тези дето имат там магазини да не мислят разумно,макар че един магазин /рибарски,пък и не само /трябва да е зареден със всичко.По малките се зареждат с тези неща който им вървят повече и ако нямат средства който да затворят в стока за по-дълго,това е проблем на нашего брата рибар от малките градчета !!!
Стефко,пак ти казвам,ако мога да ти бъда полезен,за мен ще е удоволствие !!!

Да, проблема с намирането на качествени силикони (пък и други спинингови примамки) в градове като Козлодуй, където съм установен за момента, е доста наболял. И не магазинерите са виновни - разбирам ги и тях. Все пак не могат да разчитат на 1 или двама Стефковци, които постоянно да си късат примамките из ДунаваKrokibg написа:Еееее,от два дни да напиша нещо друго освен разправийте![]()
![]()
Iogo,тук при нас найстина има всичко,но в по-малките градове е много сложно да се намерят.Това има в предвид колегата.Може би тези дето имат там магазини да не мислят разумно,макар че един магазин /рибарски,пък и не само /трябва да е зареден със всичко.По малките се зареждат с тези неща който им вървят повече и ако нямат средства който да затворят в стока за по-дълго,това е проблем на нашего брата рибар от малките градчета !!!

Кроки, мерси за предложението, но не е нужно. Вече уговорих една доставка от Пловдив и тези дни чакам няколко силикона да "кацнат" директно при мен в Козлодуй

Оттук нататък рибите да му мислят, че с тия "чуждоземни" силикони....