Конска

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

VAll
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Конска

Мнение от VAll »

Здравейте колеги,интересува ме някой има ли инфо за язовира до село Конска около Брезник.Видове риби, пътя в какво състояние е, може ли да се стигне след тези валежи . Ще съм благодарен за всякаква информазия. :D
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Конска

Мнение от mario67 »

Доколкото знам,от много години неразрешават да се лови там.Бил е купен или нещо такова и е ограден.Поправи ме ако греша.Там,като дете съм имал незабравими излети с шарани и линове.От селото беше човека,който ме запали по риболова.За съжаление вече не е жив.Ловяхме шаран на коричка хляб,язовира беше много обрасъл.Точно там,за първи път чух за вълшебството на протеиновите топчета.Една жена тъкмо се беше върнала от Франция,разсказа ми за тях,показа ми ги и ловеше на тях.Ейййй,върна ме със 25 години назад.Спомени....
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

10лв на пръчка , от 07:00 до 19:00. Лови се предимно шаран между 1-3кг. Имаш право да прибереш до 3кг риба , другото пускаш. Има трофейни амури и шарани.
Има писта за АТВ , хотелче , ресторант... цял компекс е. Казва се "КОНЦА ЛЕНД". Има горе-долу добър път до селото.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

nikejo написа:10лв на пръчка , от 07:00 до 19:00. Лови се предимно шаран между 1-3кг. Имаш право да прибереш до 3кг риба , другото пускаш. Има трофейни амури и шарани.
Има писта за АТВ , хотелче , ресторант... цял компекс е. Казва се "КОНЦА ЛЕНД". Има горе-долу добър път до селото.
Колега,още ли е толкова обрасъл язовира? Би ли споделил нещо за места,стръв,захранка,метод за риболов?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Не съм привърженик на платените водоеми и няма как да ти дам толкова точна информация , защото не съм всеки ден там :lol: . Аз като ходя по платени за шаран около Перник си взимам 2-3кг сладка царевици и ловя и захранвам само с нея и има успех.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
VAll
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от VAll »

Благодаря колега ако стигна до там в почивните дни ще пиша как е
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ники, мойто инфо е че се ловят предимно трофеи, от 5кг. нагоре. Шарани, сомове, имало и есетри. Един френд боцнал една 14 литрова. Също и щука се намира. Другото е така както пишеш, но е трудно да хванеш риба, която да вземеш. Над 3кг всичко се пуска. :D . Там е за хора, които обичат адреналина с по големите рибоци, а рибката за угочване си я купуват от магазина. Иначе собственика се бил погрижил за уюта на клиентите си, масички, беседки, културна работа. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Така е както казва Ники ,а и колегата Индало.Но има и екземпляри за ловене и под 3кг.,скоро са го зарибявали.Плевелна риба също има,вървеше щука,незнам дали не може ако някой иска да си плати по -голям екземпляр и да го вземе.Инфото ми е от дедото ,негов бивш шеф е собственик на комплекса.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Преди години беше много обрасъл,а сега как е?
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

здравейте колеги,
познавам собственика на язовира (много свестно момче)
Язовира е изчистен и направен хубаво! Сложени са пейки за всички рибари.
Риба има ......... и то каква аз лично видях шараните по 10 и 15 кг, Сомове по 10 и 15 кг, и амури по 10 кг, има и по малки шарани 1-3 кг. Има и бонус бели сомове :) абе мамата се е....... . Успехххххх и дано се засечеме там
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

А за повече инфо 088 7717 875 / 089 7446 488
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Изображение
teodorgogov
новобранец
новобранец

Мнение от teodorgogov »

10лв на пръчка право на 1риба до 3 кг.Над 3 кг се пускат.Каракуда костур бонус.Риба има доста.Шаран на царевица сом на рибе и на царевица.Приличен път паркинг.Шатри пейки столове.В шавара просеки.Кафе скара бира.
velislavjordanov86
новобранец
новобранец

Мнение от velislavjordanov86 »

Аз ходих 5 пати на конска.В на4алото калве6е много и всякаква риба-6аран,6тука,сом. В момента се пла6та 10 лв на пра4ка и има6 право на една риба по избор до 3кг-каракудата е бонус.6туките се изловиха,ина4е дава 6аран от 1кг до 10ина и понякога нагоре,има 4 есетри, и много хубави сомове между 1 до 15.На стената приве4ер излиза сом на рибе и хи4 не е малак,даже запо4ват от 5 нагоре.Ло6ото е 4е на този язовир не се дава но6тен риболов лови се от 7 до 8 през седмицата и от 7 до 9 сабота и неделя.Калве главно сутрин и приве4ер.Успех
Аватар
4akala
новобранец
новобранец

Мнение от 4akala »

Колега искам да те попитам за язовира Конска,в момента обажда ли се шаран,т.к аз ходин някъде началото на Юни,и не останах особено очарован.Нз дали рибата все още хвърляше хаивера си,но рибари почти липсваха,за целия ден се извадиха няколко щуки,за които не ходя,и няколко американски сомчета,един от които аз хванах,но целта ми не са сомовете там,а шарана никъв го немаше тогава.А и доста беше обрасъл язовира,което също не ми направи добро впечатление.Как е положението в момента,обажда ли се шаран?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”