Мащабна акция на ИАРА в цяла България

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мащабна акция на ИАРА в цяла България

Мнение от arilus »

Дай Боже всеки ден и нощ! И колкото може ще помагаме!
Аватар
jorasimo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorasimo »

Ivkata72 написа:Дрън,дрън,чи пляс....ми аз тва не го вярвам...всичко е като на техния гуру ББ...аху,иху,а после тихо...Колеги,не бъдете наивни,всичко е за да ни замажат очите :smt014
За съжаление и аз съм на мнението на колегата, които е прозрял жестоката истина :( Всичко е прах в очите, вижте от кога е темата, коя дата сме сега и колко такива акции има за този период :idea: И сами ще разберете в какви мащаби е трагедията в нашата държава. Всичко си продължава по старому, че и по-зле става. А те решили да хвърлят малко прах в нашите и без това достатъчно насълзени очи :evil: Поне да си мижитуркат тихо и кротко като няма да вършат работа, вместо да стават за смях.
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

Човек трябва да си избира приятелите,но понякога това не зависи от него.Мислех да не пиша в този под раздел,но ми е много болно какво се случва по водоемите.Обръщам внимание на ИАРА при подбора на кадрите си за стражари или пазачи както и да се наричат по водоемите.Сега по време на забраната беше тяхната жътва,нямаше хорски (рибарски) очи да ги видят и вилняха на воля със служебните катери и лодки и биеха рибата с ток.Сегашните стражари са бивши бракониери и в съчетание с дадената им власт нещата станаха още по зле.Знам ,че е глас в пустиня и за това не пиша по конкретно ,а само загатвам,дано четат по високопоставени служители от ИАРА и да вземат мерки.Спрете или поне ограничете по някакъв начин ПАЗАРА на уловената по бракониерски начин риба,явно съзнанието на българина няма да се промени никога.Вярно ,че рибата се въстановява за 1-2 години,но при положение ,че не се бие с тока,но то ден не минава,ако не са едните ще са други -придошли от друго място.Много ще ми е интересно сега на откриването колко хора ще се похвалят с добър старт за новият сезон.Няма смисъл от разтягане на локуми,промяна на манталитета трябва и яко бъркане в джоба на бракониера-конфиксация на имуществото,затвор.Истински действащ закон,а не да улови някой обикновен рибар с 4 въдици вместо 3 и да го направи на посмешище,в същото време да минават до тях лодки пълни с бракониери да бият рибата с ток и да се правят ,че не ги виждат.Късмет и успех.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”