бракониер се удави в р.Вит

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

liuboo
новобранец
новобранец

Re: бракониер се удави в р.Вит

Мнение от liuboo »

[quote="Л.ВИЧЕВ- krokibg"]..... Ако ма питаш мен,направо да те истрият от форума.....
Тъкмо това си мислех и аз....,тук никои не се радва колеги че се е удавил някои ,четете между редовете.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
toyo1

Мнение от toyo1 »

(КОЛЕГА) слагам кавички че си под съмнение :idea: Случи ми се един път да спасявам бракониер (с едната ръка си държеше пробитата лодка с ТАКЪМА в ная а с другата махаше ) качих го при нас а като му връзвах ЧЕРУПКАТА за моита лодка БЕЗ ДА ИСКАМ му я обърнах и всичко отиде на дъното а БЕДСТВАЩИЯ РОМ го оставих на едно място с високи скали и врязано в тях към пет квадрата бряг :wink: ХУБАВОТО Е ЧЕ БЕШЕ КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ И БЕШЕ СТУДЕНО И КЪСЕН СЛЕД ОБЯД .Случката стана на язИскър пред Шипоченския залив на скалите под пътя за Ихтиман .СПАСИХ ГО ЗА МАЛКО И ГО ОСТАВИХ ДА СИ МИСЛИ НА СПОКОИСТВИЕ СРЕД ПРИРОДАТА :finga: (А МОЖЕХ ДА ГО ИЗДЪРПАМ И С ГАНДЖАТА :wink: но пак съм човек)
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Това са скоби "колега".Кавичките са друго,ама нейсе.Какво да очакваме от "човек",който вади хората с канджи
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

ke4o написа:вие не сте хора бе....не ви ли е срам от това което казвате...как може да сравните живота на няколко риби с този на човек....как може да пожелавате смърт за няколко си риби, чувствате се удовлетворени че е загинал бракониер(човек)....усазнаите се бе народе!
на секта сте го тряснали тука
колегата е прав тука направо сте мутирали вече ГМО :evil:
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

Намалят,намалят,бог да ги прости всичките.
Тва се вика:-Да умреш от лакомия.
С ток да ги пържиш,както те бият рибата.
На къса плувка,в репея...
ribara75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribara75 »

ke4o написа:вие не сте хора бе....не ви ли е срам от това което казвате...как може да сравните живота на няколко риби с този на човек....как може да пожелавате смърт за няколко си риби, чувствате се удовлетворени че е загинал бракониер(човек)....усазнаите се бе народе!
на секта сте го тряснали тука
ти кво правиш в тая се секта тогава бе?
а томар пор кулъо!
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ей, то и убийците, изнасилвачите, педофилите, крадците и т.н. все сволочь...и те са хора, ама...'дет викат от ККК, най-добрия негър е мъртвия негър. :lol:
Може някой педофил да е добър по душа, но посегне ли на детето ви, нима ще го имате за човек, заслужаващ да живее :?: :!:
Тъй като всички ние сме ощетявани от бракониерите, нормално е да не им мислиме доброто...подобно на крадец, който ти е отмъкнал всичко.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

usmiwka написа:Това са скоби "колега".Кавичките са друго,ама нейсе.Какво да очакваме от "човек",който вади хората с канджи
"Хора" казваш. Що не питаш някой от Кърджали примерно за "хората" по яз.Кърджали и Студен кладенец. Дано не чакаш тези "хора" теб да те спасяват.
don4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don4o »

Един изрод по-малко.
snegk

Мнение от snegk »

Ако знаете колко колеги са били на ръба да бъдат убити от такива" хора", хвърлят взрив от високото без да се съобразяват, че долу има хора в лодки които ловят.Ходят с пистолети и автомати, за какво ли :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
toyo1

Мнение от toyo1 »

usmiwka написа:Това са скоби "колега".Кавичките са друго,ама нейсе.Какво да очакваме от "човек",който вади хората с канджи
Не става да зарибявам с лични средства ,да се интересувам от всичко ново в риболова (екипировка и др) да съм вложил над 60......лв в името на хобито И НЯКОИ ДА СИ КЪРКА ОТ ФУРГОНА И ДА ЧАКА ДА СИ ТРЪГНА С ЛОДКАТА ЗА ДА СИ ОПЪНЕ МРЕЖИЧКИТЕ ПОНЕШЕ В РЕСТОРАНТИТЕ НАОКОЛО ГО ЧАКАТ ДА ГИ ЗАРЕДИ .АВАНТА НА НИKОИ (от тия) НЯМА ДА ПУСНА кои както иска да ме разбира
Последно промяна от toyo1 на Нед Юни 06, 2010 9:57 pm, променено общо 1 път.
6tuki4
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tuki4 »

Хора,като се каже бракониер всички мислят за мрежи.Бракониер е и човек който лови на ръце,той рискува живота си да се гмурнре в подмол за някоя риба.Така е по селата не веднъж сам ги виждал да бедстват.
Лека му пръст на човека.
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

лека му пръст,в момента и за убииство нямаме смъртна присъда,не мисля,че някои заслужава да умре толко нелепо,наи вероятно и деца храни,в тая мизерия и от глад може да е тръгнал... :?
snegk

Мнение от snegk »

6tuki4 написа:Хора,като се каже бракониер всички мислят за мрежи.Бракониер е и човек който лови на ръце,той рискува живота си да се гмурнре в подмол за някоя риба.Така е по селата не веднъж сам ги виждал да бедстват.
Лека му пръст на човека.
Има го и този вариант :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Аз също миналата година сигурно съм хванал по-малко риба отколкото ми струва билета(щото нямам и време да ходя много,де,а че риба няма-това е друг въпрос...),но не злорадствам за това,че някой е умрял,било той и бракониер.Надявам се,че tojo 1 и другите се изказаха така само като начин да се изразят,а не го мислят в действителност.А и за положението е виновна по-скоро държавата,че изпусна колата да тръгне по нанадолнището.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”