Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Приятелски излет
- ninastefanina
- сериозен играч
Приятелски излет
Въпреки,че бяхме слушали прогнозата за времето в неделя,решихме да отидем на платено на Белопопци.Наско2 ме взе в 6.30 ,след това взехме 5кила и газ към Белопопци.Там ни чакаше Елфи и Краси_поборника.

Всеки разпъна такъмите,но риболовът беше тегъв.В началото не се вадеше нищо.Чак към обяд започна някакво раздвижване на каракуди.Първа уловена риба

е и не само риби се хванаха

Краси също се записа

Някой не хванаха риби но хванаха раци

Ходиха на лов за жаби с ей това

Насето се беше претеснил,че е шофер и неможе да пие.Изведнъж на малката му въдица извади и той първата каракуда

Аз исках някой да ми хване шаран,Наско като джентълмен ми обеща ,че ще е той и не след дълго извади този красавец 3.600кг.

След това последва серия от каракуди и още един шаран.Станимир(5кила)чакаше да хване риба така
и така

Но накра дойде и неговата риба,добрече мойто дете му асистира да извади каракудата

Общо взето,това беше риболовът 2шарана,6каракуди и няколко дребосъка хванати от мен
Много добре си прекарахме.Успех на всички!

Всеки разпъна такъмите,но риболовът беше тегъв.В началото не се вадеше нищо.Чак към обяд започна някакво раздвижване на каракуди.Първа уловена риба

е и не само риби се хванаха

Краси също се записа

Някой не хванаха риби но хванаха раци

Ходиха на лов за жаби с ей това

Насето се беше претеснил,че е шофер и неможе да пие.Изведнъж на малката му въдица извади и той първата каракуда

Аз исках някой да ми хване шаран,Наско като джентълмен ми обеща ,че ще е той и не след дълго извади този красавец 3.600кг.

След това последва серия от каракуди и още един шаран.Станимир(5кила)чакаше да хване риба така

и така

Но накра дойде и неговата риба,добрече мойто дете му асистира да извади каракудата

Общо взето,това беше риболовът 2шарана,6каракуди и няколко дребосъка хванати от мен

Последно промяна от ninastefanina на Пон Юни 07, 2010 7:35 am, променено общо 1 път.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Приятелски излет
Супер сте!!
Последната снимка е много яка
Последната снимка е много яка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
Браво на групата супер сте ,ей добре че е Наско да ви отсрами с тези дребосъци 

- jasonsmith
- разбира нещата
Ей тоя Наско, добрата стара пръчка пак те отсрами май, а и храната на женътъ пак е подействала..
Евалата...
Евалата...
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво на групата,добре ,че е детето да ви вади рибата !!!
-
- разбира нещата
Браво на групата ама и младото попълнение си го бива.Това са бъдещите риболовци. 

-
- и господ не е толокова добър
Убави ора и убав излет

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Убави ора и убав излет![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- сериозен играч
А аз си мислех , че само на маса сте добри .Обаче се уверих че съм се заблудил жестоко.Браво на групата

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Излетът беше на ниво, рибите бяха за по добро настроение, но и без тях такова не ни липсваше, изкарахме си супер, благодаря на всички който допринесоха за това.
пп Специални благодарности на Васко ( Hazart ) от Асеновград за захранката ( Станимака ) която ми остави на Езерово, рибите бяха уловени точно на нея.
пп Специални благодарности на Васко ( Hazart ) от Асеновград за захранката ( Станимака ) която ми остави на Езерово, рибите бяха уловени точно на нея.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бравоо
добра компания,екстра риболов
Само така и занапред.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво на групата,както винаги страхотни сте!