Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Риболов край ямбол!!!
Вчера се събрахме добра компанийка и отидохме на Търнава, от 13 часа до към 20:30 дремахме на язовира,излизаха само каракуди
, шарана явно нямаше намерение да кълве, за стръв използахме бял,торен, различни видове царевица на упсех нямахме
, аз изкарах около 5-6 кг едри таранки, аверчетата и те се записаха доволно 

Ribarche
- ivelin_1976
- разбира нещата
Benicio написа: ...аз изкарах около 5-6 кг едри таранки

п.п.Шарана вероятно е бризо до ръкава, покрай шаварите и дърветата
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

на кой язовир в Търнава ,на Гаванките ли ?
Колеги, някой да разполага с прясно инфо за язовира в Инзово?
- S.Koychev
- разбира нещата
rosen_bg ти кога смяташ да ходиш към Инзово? Аз вторник почивам и може да отида да видя как са нещата, пиши !
Ribarche
За днеска го планирах,ама никой нищо не каза и отидох пак на Търнава , а там резултата: около 10 кг каракуда,удар от шаран нямах при условие ,че лових само на царевица.А между другото утре имам едно ходене до Ботево и на връщане ако остане време ще мина през Инзово да разпитам.Benicio написа:rosen_bg ти кога смяташ да ходиш към Инзово? Аз вторник почивам и може да отида да видя как са нещата, пиши !
Колега последно бях преди две седмици,но положението беше отчайващо. Много водна бълха и рибата неще да взима на нищо иначе има доста риба и то качественна. Ако минеаваш от там пиши какво е положението че да си правим планове.Благодаря.

Благодаря колега за информацията.Минаването обаче се отлага за сега.
- S.Koychev
- разбира нещата
След вчерашното Капо на Търнава, днеска риших с едно аверче да посетим язовира в Инзово, към 8 пристигнахме платихме си таксата ( 2 лв. на пръчка) , и като я заскубахме , шаран след шаран, голямо дърпане падна а и те едни борбени с мача си направих яко кефа ,за стръв сладка царевица на около 7-8 метра от брега ги ловяхме , който име време да отива да разпуска заслужава си
Поздрави и наслука.

Поздрави и наслука.
Ribarche
Браво колега ,а с бълхата как е има ли я още,да си купувам ли кайшка. 

- S.Koychev
- разбира нещата
Ами да ти кажа бълхата вече я няма, и шарана е много активен а и вкусен ,снощи с жената изядохме едно шаранче 1.5кг много вкусно мммм, ако се ходи трябва рано сутрин защото към 11 спира да кълве. Който ходи наслука 

Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май всички са затаили дъх и очакват откриването, кой къде мисли да положи началото на новия сезон, колеги?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivelin_1976
- разбира нещата
Определено е такаmita4eto написа:Май всички са затаили дъх и очакват откриването, кой къде мисли да положи началото на новия сезон, колеги?

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- S.Koychev
- разбира нещата
Колегата Benicio, май ще пропусни откриването
, поради непредвидена командировка от 14-ти ,и най-вероятно ще отида на реката само за 4-5 часа колкото да се отчета. Така ме е яд , ама кво да се прави работата го изисква .Който ходи наслука .

Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колегата mita4eto и той така ... ангажиментите са го задушили яко и до края на Юни няма мърдане ... откриването за мен ще е чак Юли месец. На тези, които успеят да отидат много слука и незабравими емоции!Benicio написа:Колегата Benicio, май ще пропусни откриването, поради непредвидена командировка от 14-ти ,и най-вероятно ще отида на реката само за 4-5 часа колкото да се отчета. Така ме е яд , ама кво да се прави работата го изисква .Който ходи наслука .
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!